kızlar doktor bana alışveriş merkezlerindeki arama kapılarından geçme dedi size söyledilerimi
kızlar dun duydum cay suyun yerını tutmuyormus
sıvııdır ama su alımı olarak karsılanmıyrmuyus
vallahi işimiz zor kaydirigubbakcemile5
Ben sütü çok severim hatta ilk hafta günde 1 kilo falan içtim abartmıyorum... Ve ablamla konuşurken dedimki acaba çok süt ve süt ürünleri tüketmenin zararı var mı? sonra dediki sen dememişmiydin arkadaşım hamileyken bulantıdan bişey yiyememiş sürekli süt yoğurt yemiş bebği dişli doğmuş diyen..... Aklıma bir geldi o mevzu... kaydirigubbakcemile3 o günden sonra sabah akşam sadece birer bardak.
ben içiyorum ama kola içmiyorum hamile olduğumu öğrendiğimden buyana ama soda arada içiyorum tuz denesemmi k korkuyorum bişey olur diye
hiç duymadım canım ama şahsen gazlı içecekleri zaten zor içerim mantıklı geldi deneyebilirim:)
kızlar ya sutun kokusunu sevmıyrm 15 senedr falan sute kahve katarak ıcıyrdum
kahve zararlıymıs kafeın
kakao katsam sızce o da zaararlı mıdır?
ya kokusunu nasıl bastrcam bılmıyrm
kızlar ya sutun kokusunu sevmıyrm 15 senedr falan sute kahve katarak ıcıyrdum
kahve zararlıymıs kafeın
kakao katsam sızce o da zaararlı mıdır?
ya kokusunu nasıl bastrcam bılmıyrm
ya benim herşeyden miğdem bulanıyor göğüslerimi bakıyorum miğdem kalkıyor sizdede oluyormu öyle
göğüslerimde değişti sanki süt kokuyor ha ayyyyy
Arkadaşlar ben hala folik asit içemiyorum tiksindim artık neyapacam bilmiyorum zararı olurmu içmesem dr gitmemede çok var soramıyorum da
ya benim herşeyden miğdem bulanıyor göğüslerimi bakıyorum miğdem kalkıyor sizdede oluyormu öyle
göğüslerimde değişti sanki süt kokuyor ha ayyyyy
hahahahah))))ay nagiş koptum kızzzzzzz ...hamilelik bu olsa gerekkk ben böyle bişii yaşamıyorum valla....
ama biara eşimin ten kokusu çok ağır geliyordu hep banyo yaptırdım))hehehhehe....arada bi onun kokusu geliyor..kendiside tam bir başak burcu titiz temiz parlaktır yani çok önem verir...kokun geliyo dedimde nekadar üzüldü canım benim..durmadan banyo yapıp kolonyalar sürdü bütün gece:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?