Napalım ayşecim, yeterince gerildik. Biraz da neşelenelim değil mi ama.....
hahahahah))))ay nagiş koptum kızzzzzzz ...hamilelik bu olsa gerekkk ben böyle bişii yaşamıyorum valla....
ama biara eşimin ten kokusu çok ağır geliyordu hep banyo yaptırdım))hehehhehe....arada bi onun kokusu geliyor..kendiside tam bir başak burcu titiz temiz parlaktır yani çok önem verir...kokun geliyo dedimde nekadar üzüldü canım benim..durmadan banyo yapıp kolonyalar sürdü bütün gece:roflol::roflol:
bende içemedim hep atlattım ne olcak bilmiyorum.ama ben hamile kalmadan 1 ay önce fln abaya bi içmiştim
etkisi olur umarım.
enteresann bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
Yaa nagihancım folik asidi mutlaka içmelisin tatlım yaaa... niye tiksindinki ufacık bi hap zaten hop bi yudumda yutuyorum ben....
Folik asid eksikliğinde kansızlık,özellikle megaloblastik anemiye sebep olur.
Yapılan çalışmalarla hamilelik sırasında, hatta hamilelikten önceki 3 ayda günlük 400 miÜ folik asit alımının bebekte merkezi sistem anomalilerini önemli oranda azalttığı tespit edilmiştir.Spina bifida (omurgada açıklık olması) ve anensefali (kafa tasının bir kısmının gelişememesi) en sık görülen anomalilerdir.Bu anomalilerin normal bir gebede görülme ihtimali 1/2000 ‘ dir.
Folikasit eksikliğinin plasenta anomalilerine,erken doğuma ve kalp anomalilerine de sebep olabileceği iddia edilmektedir.Son zamanda yapılan bazı yeni çalışmalarla folikasid kullanımının kalp hastalığı ve inme riskini de azalttığı iddia edilmektedir.
Bak yazdım böyle risklerle karşılaşırsın içmezsen....
Yok tatlım daha süt kokmyordur, sana psikolojik olarak öyle geliyordur...
Ama geçen gün pijamalarımı giyerken eşim şoka girdi.. Aaa senin göğüslerine ne olmuş öyle diye.. dedim ne olmuş.. bomba gibi olmuş dedi :))
o zaman hadı halaya tombul tombul memeler:teytey: :teytey: :teytey:delikafadulden
kızlar ben bir aydır bıraktım takkeyi saldım gittikaydirigubbakcemile3zaten balon gibiler
bende bıraktım folik asiti zaten 7-8. haftadan sonra pek etkisi olmuyormuş.ablam ebe ona sormuştum.Midem almıyor
çok güldüm bugün :roflol::roflol:ya kendimden tiksimdim iyice sanki heryerim kokuyor gibi eşime diyorum bak kokla bi kokuyormu oda dalga geçiyor ığğğğğ git git diytor bak çıkartacam diyor :mymeka:
dün akşam duştan sonra takmadım bende dikkatimi çekti ne kadar dik ve dolgun diyeeaklinialirimsmile takmasam mı acaba...
dün akşam duştan sonra takmadım bende dikkatimi çekti ne kadar dik ve dolgun diyeeaklinialirimsmile takmasam mı acaba...
bana da zaman gecmıyo gelıyo bır de ben adet olmadan once ogrenmıstm
hamıle oldgmu 15 tatılde memlekete gıttımde vakıt gectı ama sımdı anca sohbetle gecrmeye calısıyrm
aslında basımda benı kepaze eden kpss ıleetı var( 5 yıldır) ama calısan nerde
benım gbı kpss ıleetı ıle ugrasan var mı aranızda
ahhhh hep böyle kalsalar ne güzel:teytey::teytey::teytey:
benım de ıkızlerm bomba gbı hatta gece ustlerne yatamıyrm.(
ıkızlerın takkesını de takamıyrm bır beden buyudu eylulde kımbılır ne olurlar:)
hamıle oldgmu 15 tatılde memlekete gıttımde vakıt gectı ama sımdı anca sohbetle gecrmeye calısıyrm
Yazık adamcağıza...Geçen benim eşimde çiğ fıstık yemiş Allahım nasıl öksürük şurubu kokuyor anlatamam.Temizlenip öle geldi.Bana bunuda yaptın ya diyorkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Napalım anacım biraz katlanacaklarkaydirigubbakcemile3
Benimde eşimde 4-5 yıldır giriyor cnm sınavlara iyi puanlar alsada malesef yerleşemedi bu yılda dershaneye başladı hayırlısı olsun senin içinde inşallah... Hangi düzeyde giriyosun sınava.
cnm sosyal bıl ogretmenlıgı mezunuyum sempatiksalakcinni :sinifsinif:
2005 mezunuyum ama ev hanımı modundayım bu sene((((((
Ay valla çok fenasınız kızlar. Bugün muhabbet güzel, Allah bozmasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?