2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Napalım ayşecim, yeterince gerildik. Biraz da neşelenelim değil mi ama.....

ayy cnm ya gerilcek ne varkkii
bebeişerimizi taşıyoz hayat güzel Allah onları bizlere bağışlasın inşallahhh

yaaa of bana zaman geçmiyor gibi oluyo sizdede öylemi
ben biran önce hareket etsin istiyorum....
daha önce gebelik geçirmiş olduğum için nasıl bişey olduğunu biliyorum
anlatılmaz bişey ya çok heyecanlıyım

çok hızlı ilerliyorsunuz =) arada 1 saat girmesem sayfalarca gitmiş oluyor =)))) geçmişi okuyamıyorum.. allaahh muhabbetinizi arttırsınn kaydirigubbakcemile5

ya kendimden tiksimdim iyice sanki heryerim kokuyor gibi eşime diyorum bak kokla bi kokuyormu oda dalga geçiyor ığğğğğ git git diytor bak çıkartacam diyor :mymeka:

bende içemedim hep atlattım ne olcak bilmiyorum.ama ben hamile kalmadan 1 ay önce fln abaya bi içmiştim
etkisi olur umarım.

ya kullandım 7haftaya kadar ama sonra içemedim yemek bile yiyemiyorum onu nasıl içeyim

enteresann bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

haklısın da canım içilmiyor sağlık ocağında sordum hemşirelere ponlarda yeşil fasulye yeşil mercimek balık ye folik asitin yerini tutar dedi

kokuyor yaaaaa ığğğğğğ valla bazen sütyenimi düzeltmek için açıyorum malum çok büyüdüler patlıyacaklar aşırı derecede kokuyor bonyadan sonrada kokuyor artık herşeyden miğdem kalkıyor

bana da zaman gecmıyo gelıyo bır de ben adet olmadan once ogrenmıstm

hamıle oldgmu 15 tatılde memlekete gıttımde vakıt gectı ama sımdı anca sohbetle gecrmeye calısıyrm

aslında basımda benı kepaze eden kpss ıleetı var( 5 yıldır) ama calısan nerde

benım gbı kpss ıleetı ıle ugrasan var mı aranızda

Benimde eşimde 4-5 yıldır giriyor cnm sınavlara iyi puanlar alsada malesef yerleşemedi bu yılda dershaneye başladı hayırlısı olsun senin içinde inşallah... Hangi düzeyde giriyosun sınava.

benım de ıkızlerm bomba gbı hatta gece ustlerne yatamıyrm.(

ıkızlerın takkesını de takamıyrm bır beden buyudu eylulde kımbılır ne olurlar:)

bence sen ikizleri boş bırakma daha çok şişerler büyüdü diye sütyen numaralarını değiştirmeyin diyorlar ona göre daha çok büyürlermiş:roflol::roflol::roflol:

cnm ben varım kpss mağduru yine hazırlanıyorum ama güya
sen ne mezunusun cnm

geçenlerde eşim lahmancun yemiş eve geldiğinde üzerinde çok sevdiğim bir parfüm kokusu sinmiş gibi geldi kokluyorum ne güzel diye gülüyor garibim sen iyice kafayı yedin diyor ne parfümü lahmacun yedim yahu çok güldük kaydirigubbakcemile3 daha ne gariplikler yaşayacağız bakalım:roflol:

Benimde eşimde 4-5 yıldır giriyor cnm sınavlara iyi puanlar alsada malesef yerleşemedi bu yılda dershaneye başladı hayırlısı olsun senin içinde inşallah... Hangi düzeyde giriyosun sınava.

cnm sosyal bıl ogretmenlıgı mezunuyum sempatiksalakcinni :sinifsinif:

2005 mezunuyum ama ev hanımı modundayım bu sene ((((((

ben bu sene yine girecem , kursa yazılacaktım iyiki yazılmamışım valla nasıl giderdim yoksa. evde çalışcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…