2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ipekciğim dediğin şekilde de yapıyorum ama bende fayda etmiyor normalde de sık giderim şimdi daha da arttı bu durum sanırım hamilelik sonuna kadar böyle olacağım bilmiyorumkismile valla uzak mesafelere gitmeye korkar oldum durumum vahim kızlar :roflol::roflol:

kızlar gerçekten gerildik ya bizim sitresten uzak durmamız gerekiyor

çok gereksiz şeyler konuşuluyor

Canım boşver sen güzel konu açmışsın bende yazdım düşünme bunları parası olan konuşuyor denir bunlara boşver takma kafana :teselli:

kızlar su konusunda sunu soyleyım 2.5 3 lt ye yakın ıcıyrm

suyu cook seven bırıydım onceden de...

ne kadar su ıctgmı bıleyım ve yudum yudum ıceym dıye 1.5 lıtrelık sıseyle ıcıyrm gezıyrm

su ıcerken arkadasmn dedgı gbı ıcmenın dogru oldugunu cooook duydum dr dan

oturarak yudum yudum ıcmek ve bır ıcıste 1 bardak yerıne yavas yavs ıcmek lazmmıs

dırek bagrsklara gdıyo ve faydadan zıyade zarar ıdrar kesesını sarktryormus sanırm

gece bellı vakıtten sonra ıcmeyn yoksa gece sabaha kadar wc ye tasınırsnz canlarm

tercıh sızın canlar

kızlar geçen bir arkadaşım sodanın içine tuz atarak gazını kaçırarak iç dedi.hamileler öyle içiyormuş..böyle bişi duydunuzmu?

hiç duymadım canım ama şahsen gazlı içecekleri zaten zor içerim mantıklı geldi deneyebilirim:)

cnm ilk üç ay böyle oluyoo 2.trimestirde rahat ediyorsun son 3 ayda tekra öyle oluyosun
benimn bu ikinci gebeliğim ilkinde iflahım kesilmişti tuvalete gitmekten :roflol:
bi defa şehir dışına çıktım dua ettim inşallah koltuğum tuvalete yakındır diye tam yanına düştüm :roflol:

ya canım boşver yani sende durumu olan 5000lirada öder yani herkezin maddi geliri farklıdır...ayrıca sağlık sigortası varsa neden devlete gitsin yani haklı arkadaş..ama ben çikolatanın tepkiyi anlayamadım yinede.....
parası olan verir yani neden gereksiz olsun ki...onun için gereklidir yani....
bende özelden gitmek varken devlette sıra beklemeyi düşünemiyorum yani...doğumumu anlaşmalı yapsında ben muayeneye razıyım yani neden devlete sskya gideyim benim görüşümde bu..hastanem süper lüks ve güzel ..onu geçç. doktorumdan çok çok memnunum ben...

Son düzenleme:

kaydirigubbakcemile3 ay canım benım
uzak bı yere gıderken tedarıklı olacagız yanımızda lazımlık bulunduracagız artıkkaydirigubbakcemile3
benım yaşlı buyuk halam vardı otobusle samsuna gıdıyomus seker hastasıydı
otobusu durdurmus muavın cocuk ındırmıs halamı
cocuga oglum don ardını demıs kaldırmıs etegını oldugu yere cokmus yolun kenarına kadıncagız kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:
hem anlatır hem gulerdı mekanı cennet olsun ınsallah

benimd suyla hiç aram yok şuanda zaten miğdem almıyor çayı çok seviyorum akşamları eşim kızıyor 2fincan içiriyor zararlıymış ama su içmiyorum ilaçlarımı içerken sadece ama yazın içerim sıcak işime yarayacak

bilmayan varsa dikkat etsin kızlar alışveriş merkezlerindeki arama kapılarından geçmeyim hormonlu ve boyalı şeyler yemeyin zararlıymış

vallahi işimiz zor kaydirigubbakcemile5

kızlar ben hiç bir zaman süt içemedim sevmiyorum ne yapıcam bilmiyorum bende yoğurt ve peynir le arayı kapatmayı çalışıyorum süt içsem ne iyi olurdu

Ben sütü çok severim hatta ilk hafta günde 1 kilo falan içtim abartmıyorum... Ve ablamla konuşurken dedimki acaba çok süt ve süt ürünleri tüketmenin zararı var mı? sonra dediki sen dememişmiydin arkadaşım hamileyken bulantıdan bişey yiyememiş sürekli süt yoğurt yemiş bebği dişli doğmuş diyen..... Aklıma bir geldi o mevzu... kaydirigubbakcemile3 o günden sonra sabah akşam sadece birer bardak.

hiç duymadım canım ama şahsen gazlı içecekleri zaten zor içerim mantıklı geldi deneyebilirim:)

ben içiyorum ama kola içmiyorum hamile olduğumu öğrendiğimden buyana ama soda arada içiyorum tuz denesemmi k korkuyorum bişey olur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…