arkadaslar bende cok su ıcen bırı degılım 2.5 lıtreyı hıc ıcemıyorum ama alısmaya calsııyorum
oturarark yavas yavas ıcersenız o kadar sık gelmıyor ama bırdeb bıre dıkınce kafaya dırek bagırsaklara ınıyormus
hem oturarak ıcmek sunnet varmıs demek kı bır hıkmetı
bırde boyle deneyın
ben denedım oyle gercekten
ya denızcım dun topıkı actıgında ne kadar da sevınmıstım
herkesten yenı fıkırler alcam dıye
cunku yenı alısmaya calıstgm ılde en azından sızlerın fıkırlerını dusunerek
dr ve hastane tercıhlerımı yapıyrm
denızım actgnda hemen topıke atlamıstım
yenı yenı konular farklı farklı tercıh ve bılgılenmeler olacaktır
kızlar doktor bana alışveriş merkezlerindeki arama kapılarından geçme dedi size söyledilerimi
kızlar geçen bir arkadaşım sodanın içine tuz atarak gazını kaçırarak iç dedi.hamileler öyle içiyormuş..böyle bişi duydunuzmu?
cnm ilk üç ay böyle oluyoo 2.trimestirde rahat ediyorsun son 3 ayda tekra öyle oluyosunipekciğim dediğin şekilde de yapıyorum ama bende fayda etmiyor normalde de sık giderim şimdi daha da arttı bu durum sanırım hamilelik sonuna kadar böyle olacağım bilmiyorumkismile valla uzak mesafelere gitmeye korkar oldum durumum vahim kızlar :roflol::roflol:
kızlar doktor bana alışveriş merkezlerindeki arama kapılarından geçme dedi size söyledilerimi
pembecim arkadaşın bazıları böyle böyle diyor dediği bazıları benim aslında....
Benim doktor ve hastane tavsiyeleriniz konusunda kendi muayene ve doğum ücretlerini paylaşmıştı arkadaş..
Ben de bu kadar paranın çok fazla olduğunu herhalde özel sağlık sigortanız ardır yoksa bu raamlar çok gereksiz dedm.
Ona bozuldu... Ayrıca konuda çalıştığı kurumun masrafların bikısmını karşılayacağını söylemişti burada 2 tane sigortam varken neden devlete gideyim diyor...
Benim de özel sağlık sigortam olsa yani parası benden çımayacak olsa bende giderim tabii. HAtta acıbademe değil memorial yada Amerikan Hastanesine giderim....
Benim söylemek istediğim şuydu, o kadar para sağlıklı hamilelik geçiren anne adayları için çok fazla..
Riski hamilelik geçirsem, bebeğimde bir risk belirlenmiş olsa tabiiki sakınam..
Ama sağlıklı birhamilelik geçirirken, neden 20 tl 50 tl 80 tlye muayene eden A grubu özel hastaneler varken 180 tl vereyim ki...
Neden doğumu 1500e 2500 e yaptıran A grubu özel hastaneler varken neden 5000-6000 vereyim ki....
Altı üstü hamilelik balangıç teslerini devlette ücretsiz, yada gene A grubu özel hastanelerde 300 civarındda yaptırmak dururken neden 1000 tl vereyim ki....
Ama arkadaşın özel sağlık sigortası varmış, cebinden para çıkmadığı için sorun yok....
Ben bu rakamları ödemenin gereksiz olduğunu söyledim, o ödemeyeceğine göre problem de yok aslında.....
ipekciğim dediğin şekilde de yapıyorum ama bende fayda etmiyor normalde de sık giderim şimdi daha da arttı bu durum sanırım hamilelik sonuna kadar böyle olacağım bilmiyorumkismile valla uzak mesafelere gitmeye korkar oldum durumum vahim kızlar :roflol::roflol:
cnm ilk üç ay böyle oluyoo 2.trimestirde rahat ediyorsun son 3 ayda tekra öyle oluyosun
benimn bu ikinci gebeliğim ilkinde iflahım kesilmişti tuvalete gitmekten :roflol:
bi defa şehir dışına çıktım dua ettim inşallah koltuğum tuvalete yakındır diye tam yanına düştüm :roflol:
kızlar ben hiç bir zaman süt içemedim sevmiyorum ne yapıcam bilmiyorum bende yoğurt ve peynir le arayı kapatmayı çalışıyorumsüt içsem ne iyi olurdu
hiç duymadım canım ama şahsen gazlı içecekleri zaten zor içerim mantıklı geldi deneyebilirim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?