Kızlar biz yemek yapmaya gidiyoruz öpüldünüzopuyorumnanaktan
Hoşgördüüüm, ama gerçekten çok hoş gördüm sizi maaşaallaahh. Ben de yarın güzel haberle gelirsem keyfim süper olacak. sositososito
Yaa iyi güzel sen git yap yemeğini de ben ne pişirsem kiii. Yayla çorbası yapıyorum, kalmış yoğurdum vardı. Eeee yanına ne gider bunun?? Yemek konuşmayın burda denmişti, ben yemek önerisi alsam çorbamın yanına sayılır mı ki?? Off ev kadınlığı ne zor iş yaaa alsanaalsanasmile
Yaa iyi güzel sen git yap yemeğini de ben ne pişirsem kiii. Yayla çorbası yapıyorum, kalmış yoğurdum vardı. Eeee yanına ne gider bunun?? Yemek konuşmayın burda denmişti, ben yemek önerisi alsam çorbamın yanına sayılır mı ki?? Off ev kadınlığı ne zor iş yaaa alsanaalsanasmile
inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz darısı bizim başımıza.
İnşallahh, senin de çok bişey kalmamış. Ne zamana çağırdı doktorun?:sm_confused:
inan yaylaı çorbası yapmayı bilmiyorumc canım evde yoğurtta var nasıl yapıyorsun anlatsana bi...
ben akşam ıspanak yemeği yapacağım..birazda bürüksel lahanası vardı yeter
inan yaylaı çorbası yapmayı bilmiyorumc canım evde yoğurtta var nasıl yapıyorsun anlatsana bi...
yoğurt çorbası:
yaklaşık 1 su bardağı pirinci yıkayıp sulu haşlıyorsun. yoğurduda bi kapta 1 yumurta ve bir kaşık un koy çırp iyice. sonra pişen pirincin içine yavaş yavaş karıştırarak koy sulandır duruma göre.( tuz atma sakın püf noktası bu yoksa çorban kesilir) piştikten sonra at. ayrı bi kapta nane ve kırmızı biber yak sos yap üstüne koy. afiyet olsun.
canım çekti haa cokacimcoook kendim gidip yapamam şuana ama çekti işde
slm arkadaşlar ya buaralar bende acayip evham başladı son zamanlarda anne karnında kalbi duran bikaç tene bebği falan okudum kk da şuan acayip evham basmış durumda çok korkuyorum hatta bu gece doğru düzgün uyuyamamdım.sizdede böyle bişey oldumu
demek ben tuzu attım diye kesildi çok teşekkür ederim canım püf nokatsı için yerimseniben
yoğurt çorbası:
yaklaşık 1 su bardağı pirinci yıkayıp sulu haşlıyorsun. yoğurduda bi kapta 1 yumurta ve bir kaşık un koy çırp iyice. sonra pişen pirincin içine yavaş yavaş karıştırarak koy sulandır duruma göre.( tuz atma sakın püf noktası bu yoksa çorban kesilir) piştikten sonra at. ayrı bi kapta nane ve kırmızı biber yak sos yap üstüne koy. afiyet olsun.
canım çekti haa cokacimcoook kendim gidip yapamam şuana ama çekti işde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?