2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nasıl bi giriş yapıp yapmıycamı ben bilrim 2010 eylül anneleri konusunu yemek tariflerine çevirmişsiniz.burda herkes olumlu şeyler yaşamıyor hep güzel şeylerdenmi bahsedicez buda benim bi sorunum iyi kötü herşey paylaşılıyor burda ben bi akıl almak istedim şahsen fırça yemek değil.insanın içini rahatltıcak bikaç kelam ihtiyacım olan.zamanla burada test sonuçları iyi çıkan olucak kötü çıkan olucak siz ozamanda böylemi yorum yapacaksınız herkese.teessüf ederim

ben düşünce enerjisine inanan biriyim, pozitif şeyler düşünün güzel şeyler olsun. aklınıza kötü şeyler getirmeyin.herşey çok güzel olacak. seneye bugün burda bakar görürüz.zemuszemus

Henüz olan bişey yoksa durduk yerde korkularınızla bizi de germeye ne gerek var. Eğer bi arkadaşımıza böyle bi sonuç gelirse en büyük manevi desteği veririz merak etme. Yemek tarifi de veririz, laflıyoruz. Pozitif olmaya çalışıyoruz hepsi bu.

eğer öyle bişey olursa zaten pozitifliğiniz kaybolur sizden pek bi manevi destekte çıkmaz açıkcası bu mantıkla.sadece iyi olana yorum yapabilirinzi

Sonuçta ülkede neler var neler, haber izliyoruz görüyoruz. O zaman burayı dramatik bi yere çevirelim. Zaten insanlar bulantılar sancılar, kusmalar gibi gerçekk problemlerle yeterince boğuluyorlar. Bi de varsayım sorunlara gerek yok ki. Burda rahatlamak isteriz sadece...

ben düşünce enerjisine inanan biriyim, pozitif şeyler düşünün güzel şeyler olsun. aklınıza kötü şeyler getirmeyin.herşey çok güzel olacak. seneye bugün burda bakar görürüz.zemuszemus

sağol arkadaşım inan elimden geleni yapıyorum bu düşünceyi beyimden atmak için Allah yardımcımız olsun

Tamam arkadaşlar birbirimizi gerip üzmek anlamsız. zaten herkez aynı durumda burda duygusallık hat safhada. ne fazla vesveseli olalım nede fazla soğukkanlı bi şekilde ortayı bulalım. bizi bizden gayrı anlayan olmaz. a.s.

yeri gelir dramatik biyer olur yeri gelir şenlikli bi yer olur.sonuçta iyi kötü herşeyi paylaşıyoruz burada dikkatini çekerim

çok kolaymış tarif için sağolun...öptüm sizi şekerler.

eğer öyle bişey olursa zaten pozitifliğiniz kaybolur sizden pek bi manevi destekte çıkmaz açıkcası bu mantıkla.sadece iyi olana yorum yapabilirinzi

Bi eğitimci olarak insan psikolojisini bilen, başarılı şekilde iletişim kuran biriyim. Seninle vakit kaybetmicem. Son kez yazıyorum. Mantığımı sorgulayacak durumda değilsin, çünkü sen kendini yersiz korkulara kaptıracak kadar zayıf birisin. Mantığınla sen yüzleşmelisin. Ben herkesin derdiyle dertlenecek kadar duyarlı biriyimdir. Neyse sağlıklı düşündüğünde yersiz bi çıkış yaptığını sen de anlicaksın...

kızlar kızlar yüreğim sızlarbayanssulusmile ben ufak ufak kaçar kendinize çok iyi bakın herkese iyi haftasonları dilerim. Gerilecek bişey yok bazı zorluklarına rağmen en güzel günlerimizi yaşıyoruz tadını çıkaralım zemuszemus bye byeee

melek.boz lütfen kimin hangi konuda yorum yapacağına, nelerden bahsedeceğine müdahale etmeyin.
hamileliğin her aşaması, zorluğu, kolaylığı vs hakkında isteyen istediği yorumu yapabilir. sadece arkadaşın konusuna sizin cevap vermeme özgürlüğünüz var, buradan herhangi birisi cevap yazabilir, buna karışma yetkiniz yok.
diyaloglara girmezsiniz, olur biter...

sizin için düşüneceeğim en son şey eğitimci olamnız açıkcası.ayrıca zayıf ve aciz olan sizsiniz.çevresinde olumlu olmayan düşünceleri beyninde süzemiycek kadarda basit düşüncelisniz.verdiğiniz ve vereceğiniz destekte o denli basit oiur zaten.

sağol yorumun için bende aynı şeyi demek istiyorum yorum yapma olur biter arkadaş eğitimci olmasından bahsediyo ama daha kendini eğitememiş

ay allah korusun öyle şeyler okuma lütfen allah korusun ...sen nasıl etkilenirsen bebeğin öyle hisseder stres yok...
bak ilk haftalar bende bu korkuyu yaşıyordum hatta dokorumada dedim kalbi durursa napıcaz varmı bir çaresi..doktorumda dediki allahın takdiri diyeceğiz böyle şeylere kafanı takma sakın düşünme dedi....sen neye kafanı takarsan o olur stres yaparsan birnada bebğinin kalbi durur dedi tam tersini düşün...
ay ogünden sonra bende bir rahatlık.....şimdi bebeğimi kucağıma alacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum..çok güzel gelişiyor maşşallah bebeklerimize birşeycik olmayacakk ....
bence hepimizin test sonuçları çok güzel çıkacak.....olumsuzluk yok bizde canım..sende bunu yapmalısın bebeğin senin hissettiğini hisseder..stresli olursan bebeğini strese sokarsın ....

sanal arkadaşım sen de bol bol dua et ve sağlığına dikkat et.
hamilelikte kaçınılmaz olan, ihtimal dahilinde olan herhangi birşeye üzülmek, sonucu değiştiremeyeceği gibi sana ekstra zarar verir.
biraz kaderci bir yaklaşım gibi gelebilir ama dünya gerçeği de bu, ALLAH hayırlısını nasip etsin hepimiz için...

ya cnm böyle şeyler okudukça içme su serpiliyo sanki ben bunu eşime falanda anlatmyorum kendi kendime yaşıyorum paylaşabilceğim ve benim durumumda olan sizler varsınız bitek ama sağolsun arkadaş boğazıma dizdi yazdığıma yazcama pişman etti beni.

ediyorum arkadaşım inan biriyim atmak istiyoerum bu düşünceyi kafamdan.ben bebğimi çok bekledim çok gözyaşı döktüm onun için.dedğin gibi hayırşısı Allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…