Henüz olan bişey yoksa durduk yerde korkularınızla bizi de germeye ne gerek var. Eğer bi arkadaşımıza böyle bi sonuç gelirse en büyük manevi desteği veririz merak etme. Yemek tarifi de veririz, laflıyoruz. Pozitif olmaya çalışıyoruz hepsi bu.
ben düşünce enerjisine inanan biriyim, pozitif şeyler düşünün güzel şeyler olsun. aklınıza kötü şeyler getirmeyin.herşey çok güzel olacak. seneye bugün burda bakar görürüz.zemuszemus
eğer öyle bişey olursa zaten pozitifliğiniz kaybolur sizden pek bi manevi destekte çıkmaz açıkcası bu mantıkla.sadece iyi olana yorum yapabilirinzi
melek.boz lütfen kimin hangi konuda yorum yapacağına, nelerden bahsedeceğine müdahale etmeyin.
hamileliğin her aşaması, zorluğu, kolaylığı vs hakkında isteyen istediği yorumu yapabilir. sadece arkadaşın konusuna sizin cevap vermeme özgürlüğünüz var, buradan herhangi birisi cevap yazabilir, buna karışma yetkiniz yok.
diyaloglara girmezsiniz, olur biter...
slm arkadaşlar ya buaralar bende acayip evham başladı son zamanlarda anne karnında kalbi duran bikaç tene bebği falan okudum kk da şuan acayip evham basmış durumda çok korkuyorum hatta bu gece doğru düzgün uyuyamamdım.sizdede böyle bişey oldumu
ay allah korusun öyle şeyler okuma lütfen allah korusun ...sen nasıl etkilenirsen bebeğin öyle hisseder stres yok...
bak ilk haftalar bende bu korkuyu yaşıyordum hatta dokorumada dedim kalbi durursa napıcaz varmı bir çaresi..doktorumda dediki allahın takdiri diyeceğiz böyle şeylere kafanı takma sakın düşünme dedi....sen neye kafanı takarsan o olur stres yaparsan birnada bebğinin kalbi durur dedi tam tersini düşün...
ay ogünden sonra bende bir rahatlık.....şimdi bebeğimi kucağıma alacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum..çok güzel gelişiyor maşşallah bebeklerimize birşeycik olmayacakk ....
bence hepimizin test sonuçları çok güzel çıkacak.....olumsuzluk yok bizde canım..sende bunu yapmalısın bebeğin senin hissettiğini hisseder..stresli olursan bebeğini strese sokarsın ....
sanal arkadaşım sen de bol bol dua et ve sağlığına dikkat et.
hamilelikte kaçınılmaz olan, ihtimal dahilinde olan herhangi birşeye üzülmek, sonucu değiştiremeyeceği gibi sana ekstra zarar verir.
biraz kaderci bir yaklaşım gibi gelebilir ama dünya gerçeği de bu, ALLAH hayırlısını nasip etsin hepimiz için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?