sanalcım sen olumlu düşünde herşey allahın takdiri...allahtan gelen herşeye şükürler olsun herşey bir sınama canım..allahım en güzelini bilir değilmi...mevlam neylerse güzel eyler.......
sende mutlu ol bebeğinde orada rahat ve mutlu olsun.....
boşver gerisini...bakalım kalbi durmuşta neden durmuş .....bununda nedenleri var o yüzden lütfen böyle şeyle meşgul olma derim..bak bende aştım o sorunu ..herşeyimiz sağlıklı çok şükür....
yememiz içmemizde iyi allaha şükür burada takılan herkezin evine sütte giriyor ette balıkta..şükürler olsun ..yemeğimizi disiplinle yersek bebeğimiz çok güzel gelişecek.anneside mutlu olursa kan basıncı normal olacağından bebeiş etkilenmeyecek....
gerisini boşver...
demek ben tuzu attım diye kesildi çok teşekkür ederim canım püf nokatsı için yerimseniben
gec kalmısım konu ıcın ama yınde yazayım
kesılmemesı ıcın ben yumurtanın sadece sarısını kullanıyorum canım
ılk baslarda ne yaptıysam benımde kesılırdı
hey gıdı yenı evlılıgımde neyı ıyı yaptımkı
garıbım kocama karabıber dıye tarcın attıgım yemegı bıle yedırdım kaydirigubbakcemile3
senı gıdı senı kaydirigubbakcemile5 ohaoldumsmile delikafadulden kaydirigubbakcemile
gec kalmısım konu ıcın ama yınde yazayım
kesılmemesı ıcın ben yumurtanın sadece sarısını kullanıyorum canım
ılk baslarda ne yaptıysam benımde kesılırdı
hey gıdı yenı evlılıgımde neyı ıyı yaptımkı
garıbım kocama karabıber dıye tarcın attıgım yemegı bıle yedırdım kaydirigubbakcemile3
merhaba arkadaşlar siz saç boyatma işini naptınız doktorlarınız ne diyor benim saçım şuan röfleli 2cm kendi saçım dibim çıktı simsiyah aşğıya doğru kahverengi dip boyam sonra sapsarı saçlarım aman allahım çok kötü gözüküyor pazartesi doktora gidicem sorucam bakalım inşallah komple yasaklamaz boyatamazsın diye bu saçları görüp yaptığım stresss daha zarar verir herhalde bebeğe ...
kızlar mide yanması nasıl geçer midem çok kötüü yanıyor kafamçokkarıştı
maden suyu iç bazen iyi geliyor
kızlar mide yanması nasıl geçer midem çok kötüü yanıyor kafamçokkarıştı
zeynepcim sen bilirsin ama benim miğdem yandığında iyi geliyordu bence dene
nekadarlık hamilesin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?