Canım iyi fazla korkmadan geçirmişsin geceyi sevindim.
Ben çok küçük yaştan beri yanlız kalmaya alıştığım için pek korkmam.
Sadece son zamanlarda hamile olduğum için başıma bişi gelirmiki diye korkuyorum okadar.
evet atlattık canım :) evde bi kac ısıgı yakıp uyudum :)
kızlar benim evde salak salak şeyler kayboluyor .1 aydır buzdolabımın buzluk kabı yok.yazda geldi takıcam ortada yok..çekmece gibi bişey içinde küp buzlar oluyor ya .artık arçeliğe gidip alıcam galiba satılıyormudur ki..difrizde yeri var çünkü başka buzluk kabı olmaz yani..1 aydır evde ne temizlikler oldu çıkar biyerden diyordum çıkmadı...
son 2 haftadırda yatakodamın bi sehpasının danteli yok ortada)))hahahahah)))
ay nere gitti bu anlamadım..bi çamaşırın içine karıştı herhal dedim ara ara yok dantel ortada......
içimden diyorum kış kış cinler kış kış)))hahahahahah
bende de corap tekleri kayboluyor
günaydın kızlar
benim akıntı 2 gündür başladı yine hafif yeşil gibi ama kokusuz
ne güzel 1 haftadır hiçbişey yoktu yine başladı
geçmiyor bu enfeksiyon offff
Geçmiş olsun canım,teşhis konuldu mu ? yani enfeksiyon tedavisi görüyormusun?
Canım bende bu yaşıma kadar hiç yanlız evde tek kalmadım. çok korkuyorurum ya atlatamadım bu durumu maalesef. eişim biraz geç kalsa evin bir kaç ışığını yapıyorum :roflol:çocuk gibiyiz yahu.
Eşim iş değiştirdi yeni işinde maalesef bol bol seyahatleri olacak. ozaman ne yaparım bilmem inşallah bebeşim bana can yoldaşı olur. yoksa dediğiniz gibi başka yerde rahat edilmiyor yada birilerinin yanında olması pek keyifli değil. neyse alışacağım inşallah. hayat bu nelere alışmıyoruz kikafamçokkarıştı
günaydın kızlar nasılsın hastalğimı atlattım şimdide grip oldum yaz ban iyi gelmedi
kızlar, doktor bu gidişimde vitamin yazmadı bana balık yağı yazdı, artık onu kullanmalısın dedi.
Ocean diye bi hap yazdı.
siz de içiyormusunuz? ya bu balık yağı kilo aldırıyor dimi?
geçmiş olsun meloş
canm sanada geçmiş olsun bendede oluyo bazen akıntı geçiyo bi kaç gün ol ve kokuluydu şuan bişey yok bende dra sölemedim geçti üşütmektende oluyo canm bide bol su iç
gecmiş olsun cnm ama cok normal havalar bigün sıcak bigün yagıslı serin insan ne giyecegini sasırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?