2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet atlattık canım :) evde bi kac ısıgı yakıp uyudum :)

Günaydın kızlar,

Havanın serin olması güzelde karanlık olması ay içimi daraltıyorrrr ne yapsak bilmem ki :)))

kızlar ben hazırlanıp çıkıyorum şu hastahaneye gideyim..zaten 1 saatte anca hazırlanırım giyecek bişey bulana kadar canım çıkıyo..bebişimi sığdıramıyorum biyere)))hahahahah.canım aşkım benim:ecrin_bebek:

evet atlattık canım :) evde bi kac ısıgı yakıp uyudum :)

Canım bende bu yaşıma kadar hiç yanlız evde tek kalmadım. çok korkuyorurum ya atlatamadım bu durumu maalesef. eişim biraz geç kalsa evin bir kaç ışığını yapıyorum :roflol:çocuk gibiyiz yahu.
Eşim iş değiştirdi yeni işinde maalesef bol bol seyahatleri olacak. ozaman ne yaparım bilmem inşallah bebeşim bana can yoldaşı olur. yoksa dediğiniz gibi başka yerde rahat edilmiyor yada birilerinin yanında olması pek keyifli değil. neyse alışacağım inşallah. hayat bu nelere alışmıyoruz kikafamçokkarıştı

bende de corap tekleri kayboluyor

günaydın kızlar
benim akıntı 2 gündür başladı yine hafif yeşil gibi ama kokusuz
ne güzel 1 haftadır hiçbişey yoktu yine başladı
geçmiyor bu enfeksiyon offff

Geçmiş olsun canım,teşhis konuldu mu ? yani enfeksiyon tedavisi görüyormusun?

evet canım dr enfeksiyon var dedi
ilk önce 2 kullanımlık fitil verdi geçmedi aksine arttı
geçen gittiğimde akıntı için krem vermişti kullandım 1 hafta bişey yoktu
dünden beri yine başladı galiba üşüttüm bide
bakalım pazartesi yine gidicez dr enfeksiyon geçtimi diye bakıcaktı
enfeksiyon olunca kasıkta sancı felanda yapıyor dünde bi kaç kez kasığımda bıçak saplaması gibi oldu

kızlar, doktor bu gidişimde vitamin yazmadı bana balık yağı yazdı, artık onu kullanmalısın dedi.
Ocean diye bi hap yazdı.
siz de içiyormusunuz? ya bu balık yağı kilo aldırıyor dimi?

evet canım bende hiç sevmem esim yanımda olmayınca. dün yatarken esimin yastıgı v bebegime sarılarak yattım :) resmen cocuk gibi :)

kızlar, doktor bu gidişimde vitamin yazmadı bana balık yağı yazdı, artık onu kullanmalısın dedi.
Ocean diye bi hap yazdı.
siz de içiyormusunuz? ya bu balık yağı kilo aldırıyor dimi?

hamilelikte kilo aldırır mı bilmiyorum canım ama ben önceden kullanıyordum kilo almamıstım. tabi simdi hormonlarımız farklı calısıyor belki aldırabilir

canm sanada geçmiş olsun bendede oluyo bazen akıntı geçiyo bi kaç gün ol ve kokuluydu şuan bişey yok bende dra sölemedim geçti üşütmektende oluyo canm bide bol su iç

içiyorum canım 4 litre su içiyorum
bi kaçgündür serin ya üşüttüm galiba

gecmiş olsun cnm ama cok normal havalar bigün sıcak bigün yagıslı serin insan ne giyecegini sasırıyor

saol canm ben o çok sıcaklarda hastalandım hava böle olsa hastalanmazdın ceyranda kaldım klimada çarptı baonya yapp saçlarımı kurtmuyorm hava sıcak diye baya bi kaptım şifayı resmne bronjit oldum bitkisel şeyklerle biraz düzeldim şimdide grip oldum:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…