benim doktorum özel muayenehanesinde kızlar daha önce bassetmiştim size...şimdi doğum için bana tavsye ettiği bir hastahane vardı orayı görmek için gitmiştim odalar doluydu görememiştim şimdi aradım 12 gibi müsayit olacak gelebilirsiniz dediler.bugün gidip hastahaneyi dolaşacağım.inşallah güzeldir....
bi hastahane daha demişti oraya gidip bakmıştım hiç güzel değildi ya allahım inş.burası güzeldir yarabbim...
kızlar ben hazırlanıp çıkıyorum şu hastahaneye gideyim..zaten 1 saatte anca hazırlanırım giyecek bişey bulana kadar canım çıkıyo..bebişimi sığdıramıyorum biyere)))hahahahah.canım aşkım benim:ecrin_bebek:
evet canım dr enfeksiyon var dedi
ilk önce 2 kullanımlık fitil verdi geçmedi aksine arttı
geçen gittiğimde akıntı için krem vermişti kullandım 1 hafta bişey yoktu
dünden beri yine başladı galiba üşüttüm bide
bakalım pazartesi yine gidicez dr enfeksiyon geçtimi diye bakıcaktı
enfeksiyon olunca kasıkta sancı felanda yapıyor dünde bi kaç kez kasığımda bıçak saplaması gibi oldu
Canım geçmiş olsun,inşallah tamamen geçerde iyileşirsin canım
saol canm ben o çok sıcaklarda hastalandım hava böle olsa hastalanmazdın ceyranda kaldım klimada çarptı baonya yapp saçlarımı kurtmuyorm hava sıcak diye baya bi kaptım şifayı resmne bronjit oldum bitkisel şeyklerle biraz düzeldim şimdide grip oldum:sm_confused:
kızlar, doktor bu gidişimde vitamin yazmadı bana balık yağı yazdı, artık onu kullanmalısın dedi.
Ocean diye bi hap yazdı.
siz de içiyormusunuz? ya bu balık yağı kilo aldırıyor dimi?
evet canım dr enfeksiyon var dedi
ilk önce 2 kullanımlık fitil verdi geçmedi aksine arttı
geçen gittiğimde akıntı için krem vermişti kullandım 1 hafta bişey yoktu
dünden beri yine başladı galiba üşüttüm bide
bakalım pazartesi yine gidicez dr enfeksiyon geçtimi diye bakıcaktı
enfeksiyon olunca kasıkta sancı felanda yapıyor dünde bi kaç kez kasığımda bıçak saplaması gibi oldu
geçmiş olsun canım bende var aynı sorun fitilden sonra 10 gün rahatım tekrar başlıyor sarı akıntı inş. doğumdan sonra yaşamayız
yani kilo aldırsa da içmemiz lazım öylemi balık yağını...üff....
dün kızımızın ilk bebek bezini aldık kızlar, primanın yenidoğanı 98li olandan 18TL. çok güzel kokuyor :):):):)
can bebenin alt açma örtüsünden de alıyorum hep, biriktiriyorum,o da 5 TL. burdan bi arkadaş tavsiye etmişti;
çikolata sanırım sendin, tekrar teşekkürler..
saol canım
ben de hep akıntı olurdu hamilelik öncesinde de
benim doktorum özel muayenehanesinde kızlar daha önce bassetmiştim size...şimdi doğum için bana tavsye ettiği bir hastahane vardı orayı görmek için gitmiştim odalar doluydu görememiştim şimdi aradım 12 gibi müsayit olacak gelebilirsiniz dediler.bugün gidip hastahaneyi dolaşacağım.inşallah güzeldir....
bi hastahane daha demişti oraya gidip bakmıştım hiç güzel değildi ya allahım inş.burası güzeldir yarabbim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?