2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hangi hastaneyi gezeceksin güzelim?

güle güle git gel canım.
ben o kıyafet sorununu hergün ise giderken yasıyorum. giyip cıkarmaktan kilo vermem gerek aslında

Canım geçmiş olsun,inşallah tamamen geçerde iyileşirsin canım

Canım çok geçmiş olsun.
Evet ya koca kış geçti burnum bile akmadı geçen hafta bende grip oldum ama çok şükür fazla süründürmedi.Bende senin gibi sıcaktan bunalıp bunalıp kendimi banyoya atıyordum kapı pencere açıyordum sonuç ortada.
Aslında çok çok dikkat etmemiz gerekiyor çünkü hastalandığımızda ilaçta kullanamıyoruz ya o kötü oluyor valla.

kızlar, doktor bu gidişimde vitamin yazmadı bana balık yağı yazdı, artık onu kullanmalısın dedi.
Ocean diye bi hap yazdı.
siz de içiyormusunuz? ya bu balık yağı kilo aldırıyor dimi?

ben dün başladım içmeye, dr solgar verdi ama tadı kötü olduğundan ben seven seas ın balık hapını içiyorum, kilo aldıracakmı bende takipteyim, aldırsada artık kurtuluş yok, şurda bi kaç ay kaldı, katlancaz artık.

Günaydın kızalar herkese!
Evet havalar serin çok şükür ben bu durumu ızlanda da patlayan yanardağa yoruyorum.
Pompei belgeselini izlemiştim ordaki yanardağda patladığında dünyada tam bir sene kış olmuş. Allah Korusun

geçmiş olsun canım bende var aynı sorun fitilden sonra 10 gün rahatım tekrar başlıyor sarı akıntı inş. doğumdan sonra yaşamayız

yani kilo aldırsa da içmemiz lazım öylemi balık yağını...üff....
dün kızımızın ilk bebek bezini aldık kızlar, primanın yenidoğanı 98li olandan 18TL. çok güzel kokuyor :):):):)
can bebenin alt açma örtüsünden de alıyorum hep, biriktiriyorum,o da 5 TL. burdan bi arkadaş tavsiye etmişti;
çikolata sanırım sendin, tekrar teşekkürler..

gunaydin kizlar nasilsiniz?
dun tum gece uyyuyamadim yeni kalktim korku filmi izledim cok korkuncta degildi ama korkmusum ilginc rahatsiz etti beni :) bu gun doiktora gidicem kalkiyim kahvalti yapiyimda makyajdi sacti anca yoila koyulurum .

bende bebek bezi baktim ama yeni dogan bebek bezi 3 hatta 4 boy 1 tane erken dogan bebekler icin diger uc boyuda kucuk bebek orta boy bide sisko dogan bebekler icin kilolari var uzerlerinde ama hepside yeni dogan kafam karisti bende almadim prima bir tane numune kucuk boy var belki orta boy alirim esimde bebegi gordukten sonra gider alir benim bebegin buyuk bir sey olcagini sanmam ben ufak baba ufak ama :):)

saol canım
ben de hep akıntı olurdu hamilelik öncesinde de

akintidan bende cok sikayetciyim gunluk ped zararli kullanmayin dediniz kizlar iki gudur uc kere degistiriyorum huyluyum zaten ama resmen idrar kokuyorum sanki o kokuyu kendim aliyorsam durum feci sari renk hafif bazen beyaz ama ben gunluk ped kullancam bu gun yine doktora gidicem cunku ..

günaydınnn kızlar nasılsınız?? Butterfly geçmiş olsun canım,,dün yoktum akşam gelir gelmez durumunu okudum önemli bişi olmadığına çok sevindimmm:)

gunaydın arkadaşlar...
bende bugun cok rahatsızım..midem bulanıyor ..bayılacak gıbıyım... işteyım biraz bı odada kestırdım ama ıyı değilim bir sürü işim var beyannamelerın son gunu , iş olmasa izin alıp gıdecektım ama olmadı ( ..

Hangi hastaneyi gezeceksin güzelim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…