hımmm belkide bünyen yapıyor.
insallah düzelir. bebegine zararı var mı?
dr bi zararı olmaz diyordu
kullandığım ilaçları da felan
bakalım bu gidişmde ne diycek
galiba üşüttüm yazın bile çorap terlik giycez anlaşıldı
1-2 gün çorap giymedim hemen başladı yine
evet canım 3-6 lar 2 numara oluyor.
geçen gün çarşıda bişiy gördüm kızlar.
alt açma ama çok farklı aynı bebek mama önlüğü gibi altı muşamba üstü yaumuşak bişiy yeni çıkmış.
katlandığında minicik kalıyor satıcı dedi ki diğer alt açmaları kesinlikle kullanamazsınız kıyamazsınız yıkasanız leke çıkmaz kuruması dert ama bunlar yeni çıktı ve çok satıyoruz çantaya atar çıkarsınız istediğiniz yere dedi.
10 tl fiyatı ben alıcam resmini eklerim kızlar.
acayip kullanışlı bişiy :)
diğer alt açmalar ana kucağının içine konuyor zaten...
Ceylancım banada kanımı alan kız 2 plastik bardağa koyarak içirdi, hiç kıpırdamıcaksın 1 saat otur sadece dedi, ben dinlemedim tabi, indim çıktım doktorumun yanına gittim falan. neyse sonuçta yüksek çıktı yani...haftaya ben de 100lük yaptırıcam, 3 saat sürcekmiş...bööğğ
Ceylancım banada kanımı alan kız 2 plastik bardağa koyarak içirdi, hiç kıpırdamıcaksın 1 saat otur sadece dedi, ben dinlemedim tabi, indim çıktım doktorumun yanına gittim falan. neyse sonuçta yüksek çıktı yani...haftaya ben de 100lük yaptırıcam, 3 saat sürcekmiş...bööğğ
ayy saadet ne tatlı duruyor o ayaklar öylee
butter dur anacım netten araştırıyım varsa ekliycem hemen....
cok seker ya kafin facebook resimelr koymus esimin facebook sifresinden actim baktim o kadar sirinki kocaman ya sanirsin 6 aylik erkek bide pasam benim baktikca icim gidiyo valla :)
kızlar kavaltımı yaptım evi toparladım öğle yemeği vakti geldi yemek vaktim geçtğinde vicdan yapıyorm bebeğim aç kaldı diye kızlar bide benm karnım baya bi büyudü nasıl geriliyo sanki deri kalmadı açılmak için ay kocaman olduk ben bu arada 30 haftalık oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?