cnm ben şöyle yapıcam, size tavsiyemde bu yönde, yeni doğan olanın orta boyunu alın sadece 1 paket. stok yapmak için 2 numara alın. yeni doğan bezler çok ufak onları fazla kullanamıyorlar. ama 2 no olanlar stok için en ideali. bebeğinizin doğduğu kilo önemli değil. önemli olan ne kdr kilo aldığı. bunuda şimdiden bilemeyeceğimiz için en iyisi 2 no stoğu.
kızım 2670 gr 8 aylık doğdu. yenidoğan ın 1 paketi bitince 2 no beze geçtik. çünkü 2 aylıkken maşallah 6,5 kg geliyordu. 2 no her halükarda elinizde kalmaz kullanılacak ama yeni doğan stok yaparsanız elinizde kalma ihtimali var. marketler no olarak değişim yapıyormu bilmiyorum ben daha önce hiç değişim talebinde bulunmadım.
kızlar şeker testinde ne kadar suyun içine kattınız
benimde 50 Gr. 500ml suya dedi de çok diye biraz yarım lt az suya yaptım o yüzden sordum..
arkadaslar esimin is arkadasini bebegi ayaklara bakin tombik daha hastanedei resmi yani masallah ya :)
Tamam kızlar bende bozom 1 bardaktan az bıraktım içim rahatladı ama Sonuçlarım pek iç açıcı değil sanırım Öğleden sonra dr.la görüşeceğim İdrarda iltihap çıktı fazla
Açlık kan şekerim 78
Tokluk 150 netten sonuçlara baktım ..
bende pazartesi yaptırıcam şeker yüklemesi 50lik offf inşallah yüksek çıkmaz hamilelerde açlık tokluk sınırı nedir kızlar bilen varmı???
yani 3-6 kilo 1 nolu mu oluyor ayy ne kadar cahilim kaydirigubbakcemile3
biz bu iltihaptan kurtulamıycaz galiba
benim akıntı bugün yine başladı
ama benimki sanırım vajinal iltihap
bende pazartesi yaptırıcam şeker yüklemesi 50lik offf inşallah yüksek çıkmaz hamilelerde açlık tokluk sınırı nedir kızlar bilen varmı???
canım acaba onun cinsel ilişkiyle ilgisi olabilir mi? bende önceden olurdu simdi yok ilişkiyede girmiyoruz.
Tamam kızlar bende bozom 1 bardaktan az bıraktım içim rahatladı ama Sonuçlarım pek iç açıcı değil sanırım Öğleden sonra dr.la görüşeceğim İdrarda iltihap çıktı fazla
Açlık kan şekerim 78
Tokluk 150 netten sonuçlara baktım ..
canım acaba onun cinsel ilişkiyle ilgisi olabilir mi? bende önceden olurdu simdi yok ilişkiyede girmiyoruz.
yok canım benim hamilelik boyunca hiç ilşki olmadı
zaten her dr gidişimde 10 gün yasak diyor dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?