2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende aynısından 2 paket aldım canım.
3-6 olanından.
komşum dedi ki ilk ay çok fazla bez tüketiliyormuş 2 paket al dedi aldım.
inşallah elimde kalmaz.
gerçi açılmadıktan sonra marketlerde değiştirme ihtimalimiz varmış :)

saadetcim bence bebek odasında harici bir yatak olması şık durmaz sadece bebek için dizayn et odanı başka odanda yatacak yerinde varmış üstelik benimde bazam vardı tek kişilik verdim boşalttım odayı katlanan somya yatak alıcam gelen olursa açıcam salona

ayyyy bebek bezide giriyormu bunun içine? amanın kenarından açıp baktım yahu, olmaz bişiy bence...
neyse:)
istanbulda forumda Real mağazası var ordan alıyorum, her gidişimde alıyorum :)

bez giriyormu bunun içine bilmiyorum. eğer üzerinde açılmış paket işareti yanında da 6 ay ibaresi varsa, bunun içine giriyordur, girsede bişi olmaz 6 ay ztn cnm, o zamana doğuruyoruz bezi kullanmış bitirmiş bile olursun.
aa ben foruma yakınım bi dahakine ordan alayım. gerçi görümcemlerde realin başka şubesindeler onlara söyleyimde bi baksınlar en iyisi boshayallersmile

Lilacım yetmez bile aldıkların... 15 günde bir paket bez gidiyor ilk 45 gün falan.

dogru diyosun hos durmaz aticam artik galiba o yatagi esimle konusiyimda ne yapicaz bakalim bu ay ayarlamam lazim ..

ben de bi tane 72 li aldım
1 paket daha mı alsam
hemen zaten 6 kilo olmazlar
hastaneden çıkınca zayıflıyorlar şişlikleri iniyor
yerim ben onları

aslında tecrübeli arkadaşlar bize yardımcı olmalı, kaç tane alalım şimdilik, en azından yenidoğan olanından kaç tane alalım? ortalama ne kadar gider?

valla benim gorumcemin ilk bebegi 6 kilo dogmus esimin is arkadasi 3 ay once dogum yapti bebek nerdeyse 6 aylik gibi duruyo ama kadinda cok iri yaklasik 1.80 boyunda yani bunalri hesaba katarsam ben ufagim bebegimde ufak olur galiba dimi :)

arkadaslar esimin is arkadasini bebegi ayaklara bakin tombik daha hastanedei resmi yani masallah ya :)

Eklentiler

• $edel babys first day.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 22
aslında tecrübeli arkadaşlar bize yardımcı olmalı, kaç tane alalım şimdilik, en azından yenidoğan olanından kaç tane alalım? ortalama ne kadar gider?

cnm ben şöyle yapıcam, size tavsiyemde bu yönde, yeni doğan olanın orta boyunu alın sadece 1 paket. stok yapmak için 2 numara alın. yeni doğan bezler çok ufak onları fazla kullanamıyorlar. ama 2 no olanlar stok için en ideali. bebeğinizin doğduğu kilo önemli değil. önemli olan ne kdr kilo aldığı. bunuda şimdiden bilemeyeceğimiz için en iyisi 2 no stoğu.

kızım 2670 gr 8 aylık doğdu. yenidoğan ın 1 paketi bitince 2 no beze geçtik. çünkü 2 aylıkken maşallah 6,5 kg geliyordu. 2 no her halükarda elinizde kalmaz kullanılacak ama yeni doğan stok yaparsanız elinizde kalma ihtimali var. marketler no olarak değişim yapıyormu bilmiyorum ben daha önce hiç değişim talebinde bulunmadım.

bebegin diger reeismletini eklciem yapamiyorum o kadar sirinki ya keske benim bebegimde boyle kocaman olsa yeni dogan ufak bebeklere kirilir diye dokunamiyorum bunal ciddi oynarim yani :):) benim kizim olursa erkek arkadasi olcak ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…