@güllesu: canım ıNŞALLAH çok güzel geçer Allah yarımcım olsun canım ne güzel bak kendini de ii hissediyormuşsun inşallah kötü günlerin bitmiştir
@mopsy: canım ne güzel kararını vermişsin oooo suit oda mı tutuyoruz
yakışır canım
bende sonunda ahmet beyde karar kıldım henüz doğum hane vs. görmedim
zaten 1kere gittim henüz haftaya p.tesi tekrar gidicem ama şimdilik çokkk memnunum
zelcan canım emzirme sandalyesi çok hoşuma gitti süper valla...nekadara aldın ıkeadan ??güle güle kullannnn
tşk ederim canımmm
daha güzeli senin ve pressesinin olsun
canım biz mayısta almıştık
ozaman ikea 5 yıldır tr de diye yıldönümü vs yapmışlardı 3gün boyunca 55tl ye aldık canım
ama artık normal fiyatı geçerli 120 tl filan olması lazım
netten bak istersen online kataloğu var hem değişik modelleri de var ama bu çok rahat
bele çok ii destek veriyor ve istersen sallanabiliyor
bizim alışverişte birtek küvetimiz ve filemiz kaldı..allahım al al bitmiyor .ocaımıza incir ağacı dikti bu minişler:roflol:
sağlıkla gelsinlerde tabi ..nasılda bekliyoruz onları allah sağlıkla nasibetsin inş
kizlar ben geldim doktor idrarimda az bir seker buldu kan aldi bakti cok onemsenecek bir sey yok dedi bebege baktik ultrason bebek iyi sorun yok 1.25 gr boyu ise 12.9 cm ne diyosunuz iyimi ?
kizlar ben geldim doktor idrarimda az bir seker buldu kan aldi bakti cok onemsenecek bir sey yok dedi bebege baktik ultrason bebek iyi sorun yok 1.25 gr boyu ise 12.9 cm ne diyosunuz iyimi ?
cinsiyetide kiz dedi doktor ama tam emin degilim haftaya yeniden bakalimmi dedi tamam dedim :)
canım ahmet beyde süper bi doktor çok iyi seçim yapmışsın..su gibi geçsin doğumun canımcım...
biz suit tutmaya karar verdik..eşim nasıl olduda tutalım dedi onu bilemiyorum))haahhaha))basireti bağlandı sanırım ama laf ağızdan bikere çıkar dimihihoyyyt
biz biraz kalabalığız belki ondan demiştir canım...koridoru kaplar sırf kardeşler ve anne babalrımız canım belki onu düşündü....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?