2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
zelcan canım emzirme sandalyesi çok hoşuma gitti süper valla...nekadara aldın ıkeadan ??güle güle kullannnn

canım ahmet beyde süper bi doktor çok iyi seçim yapmışsın..su gibi geçsin doğumun canımcım...
biz suit tutmaya karar verdik..eşim nasıl olduda tutalım dedi onu bilemiyorum))haahhaha))basireti bağlandı sanırım ama laf ağızdan bikere çıkar dimihihoyyyt
biz biraz kalabalığız belki ondan demiştir canım...koridoru kaplar sırf kardeşler ve anne babalrımız canım belki onu düşündü....

zelcan canım emzirme sandalyesi çok hoşuma gitti süper valla...nekadara aldın ıkeadan ??güle güle kullannnn

tşk ederim canımmm
daha güzeli senin ve pressesinin olsun

canım biz mayısta almıştık
ozaman ikea 5 yıldır tr de diye yıldönümü vs yapmışlardı 3gün boyunca 55tl ye aldık canım
ama artık normal fiyatı geçerli 120 tl filan olması lazım
netten bak istersen online kataloğu var hem değişik modelleri de var ama bu çok rahat
bele çok ii destek veriyor ve istersen sallanabiliyor

bizim alışverişte birtek küvetimiz ve filemiz kaldı..allahım al al bitmiyor .ocaımıza incir ağacı dikti bu minişler:roflol:
sağlıkla gelsinlerde tabi ..nasılda bekliyoruz onları allah sağlıkla nasibetsin inş

kizlar ben geldim doktor idrarimda az bir seker buldu kan aldi bakti cok onemsenecek bir sey yok dedi bebege baktik ultrason bebek iyi sorun yok 1.25 gr boyu ise 12.9 cm ne diyosunuz iyimi ?

ay bedavaymış kız çok güzel...
ay banada hemen bi msj atsaydın ya mayısta bende alırdım

oda işini naptın mopsycim aldınmı?

kizlar ben geldim doktor idrarimda az bir seker buldu kan aldi bakti cok onemsenecek bir sey yok dedi bebege baktik ultrason bebek iyi sorun yok 1.25 gr boyu ise 12.9 cm ne diyosunuz iyimi ?

gözünaydın şekercim..eee cinsiyet neymiş yinemi öğrenemedindelikafadulden...vallahi ne sabır varmış ben duramazdım :roflol:

bende özel oda istiyorum suite filan gherek yok
zaten kaynanamları filan istemiyorum o an yanımda
benimde bi tek annem ve eşim olacak yanımda başkasına yer yok pardon
benim burda akrabam yok zaten
eşimin 2 erkek kardeşi var evli
birinle zaten görüşmüyoruz anlican suitlik bi durum yok :)
bide normal doğum olursa sabah doğum yapoarsan akşama çıkıyormuşsun
akşam yaparsansa sabah çıkıyormuşsun
yani kimi işte olur kimi yatıyor, hastaneye kimseyi istemiyorum

kayınvalidem cinsiyeti sordu
bedavaya söylemem dedim
ne dese beğenirsin: olsuın sağlıklı olsunda fark etmez!!!!!! laelaelaelaelae
bide onu doğum yapar yapmaz hiçççç çekemem zemuszemus
anlican kız mı oğlan mı olcak hala bilmiyor
ne biçim insan anlamadım yaa komluya böyle desen
çamsakızı çoban armağanı bişey alır bu öz babane cebi de AKREP DOLU

canım boyunu yanlış yazmış olabilirmisin?kilosu gayet iyi ama boyunda bi yanlışlık var galiba...

selam arkadaşlar kasıklarında ağrıları olan var mı ? benim bi kaç gündür adet sancısı gibi ağrım oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…