2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oda işini naptın mopsycim aldınmı?

yok canım sepetini aldık canım...odayıda beğendim ben ama eşimde doğsun 3-4 ay sonra alırız dedi..fikir değiştirdi..ama bilemiyorum son anda alalım falan dermi..çünkü kataloğu attırmıyor bana .atayım diyorum dursun diyor...
aslında böylede herşey ortada yani hiç rahat değil...ha 3 ay önce ha 3 ay sonra anlamıyorum yaniiklava:
sen neyapın canım aldınmııı

geçen hafta modoko yu talan ettim bi kaç yerde beğendik işçilikleri falan bu cmt si bi aksilik olmassa sipariş edicem zaten bir ay sürüyormuş teslimat ancak gelir havalandırma yerleştirme falan ucu ucuna yetişçez galiba...

hahahahah ay ne pintiymiş vallahi:)))
merak etmiyor herhalde pesss yani..aman boşver ozaman canım.....
benim eşimin kardeşleri 4 erkek hepside okadar merak ediyor ki anlatamam..bizden önce hastahaneye gelecekler nerdeyse:)şimdi bile ultrasona gelmek istiyorlar çok komik.hep soruyorlar allah razı olsun..gelirler yani doğuma falan...şimdiden tarihi soruyorlar durmadan.
kayvalidemde gelir zaten bizde kalır o gece 1 gün önceden gelir uyuyamaz heycandan:)eltim var..benim kardeşim annem babamda var..
e bide hastahaneye gelecek arkadaşlarımda var...3-4 arkadaşım kesin geliriz diyorlar..gelmeyin diyemem..hepsi sağolsun yani bende heycan yaparım ama belkide güç gelir herkez orda olunca.....ne tuhaf bi duygu karmaşası olur kimbilir:ecrin_bebek:

Son düzenleme:
@mopsy: ay canım üzüldüm bak....
bilseydim haber vermezmiydim canım yaa biz çok gideriz ikea ya
somon yemeye filan (eşim yemezde ben severim) pazar kahvaltıya
istersen gel bize bizde şu an 2tane var birine sen oturursun birine ben :))))
karşılıklı ohhh ne güzel olur :))))))

odamıza koymak içinde park yatak alıcaz bu hafta sonu onlarıda halledicez inşallah bebek arabasını falan..

odamıza koymak içinde park yatak alıcaz bu hafta sonu onlarıda halledicez inşallah bebek arabasını falan..

canım boyunu yanlış yazmış olabilirmisin?kilosu gayet iyi ama boyunda bi yanlışlık var galiba...

boyuna 12 cm dedi ama ultrason boyda tam net degil dedi uzman tvdede izlemistim ultrason cihazlari net boy veremez tahmini verir demisti yani doktor bunu dedi ama cokmu ufak kilo 1 kilo 25 gr boy 12 santim yanlismi anladim acaba ama yazdi evrdi yani yine hindistanli doktorum esimde yanimdaydi yani ben yanlis anlasam doktoru aksani cok farkli esim analrdi ama yenidenmi sorsam ne derrsin?

buarada ben doktorumla hiç doğum şeklini konuşmadım ama konuşmalarımdan ben tamamen sezeryana karar vermişim resmen)))hahahahahah)))))
şimdi farkettim..kaydirigubbakcemile3

buarada ben doktorumla hiç doğum şeklini konuşmadım ama konuşmalarımdan ben tamamen sezeryana karar vermişim resmen)))hahahahahah)))))
şimdi farkettim..kaydirigubbakcemile3

aynen ben de hiç konuşmadım
sende benim gibi çok korkuyorsun normal doğumdan

canım zaten tam boyu ölçülemiyormuş hiç bir zaman sadece baş popo mesafesini ölçü
yor,bu haftalarda daha uzun oluyorlar sanki yanıltmıyayım ben ama..mesela ben 24,5 haftalıkta gittiğimde 30 cm di..bu cmt si gidicez bakalım ne olmuş..istersen için rahat edicekse bi sor tatlım tekrar...

aa orda somonmu var )))ay inanki hiç gitmedik daha bizde..bide işyerimiz yalova yolunda düşün yani....
somon varsa bizde gidelim yemeye bende severim yani:)))
madem 2 tane var koltuk ..biri benim))hahahahah)aşerdim valla günah hee:ecrin_bebek:

Saadet81 canım gözünaydın prensesin olacak kısmetse eh sonunda öğrendin :))))) vallahi senin yerine biz burda çatladık meraktan he-tatlicadiarzu-

akinti icin akintin olmasi normal ama takip et eger kokulu rahatsiz edicek derecede ise test yapalim dedi haftaya gittigimde ornek alip test yapicak doktor kiz dedi ama haftaya bir daha bakalim tamami dedi tamam dedim bende ..

hım bana dediğinin aynısını demiş
benimde kokulu değil şükür
hadi bakalım haftaya kesin öğrenirsin inşllah
ama ben senin yerinde olsam çatlardım meraktan

gamsız baykuş bizimki
nasılsa doğunca görürüz diyorduk yada birinden duyarız :)))
bizde aile bağları o kadar ii değil
kaynana 3 kardeşi de birbirine düşürdü
1tanesiyle görüşüyoruz ama öyle oturmaya bile gelip gidilmez
aynı binadayız bide
merdivenlerde denk gelirsek merhaba napıyon ayak üstü o kadar

o güzel anı sade sevdiklerimle paylaşmak istiyorum
eşim yanımda olsun annemde gelecek Allah izin verirse (yurtdışında kalıyor)
olmazsa ananem gelecek memleketten o kadar başkasını istemiyorum
yoksa sinirden ya hoppadak bi kere doğurum yada sinirlenmekle meşgül olduğum için hiç doğuramam
evet yaa kadın 1 iğne almadı almazda bebek olduktan sonra misafir gibi komöşu gibi 1 bebek takımı alır gelir
ve bidaha da gitmez gelen gidenle laklak eder böbürlenir bide bak bunu aldık şöyle yaptık
sanki kendi bi bok yapmış gibi
düğündede öyle yapmıştı
herkeze evi gezdiriyo
şunu aldık bun u aldık
sorsan hangisini sen ödedin diye 2tane halı :) oda en dandiğinde
ama ozaman acemiydim ses çıkaramıyordum
bu sefer eşimde biliyor
kovalicaak hepsini, dinlenmeye ihtiyacı var sonra gelin diye zemuszemus

gözünaydın şekercim..eee cinsiyet neymiş yinemi öğrenemedindelikafadulden...vallahi ne sabır varmış ben duramazdım :roflol:

doktor yine sordu kiz veya erkek senin icin ne farkederki dedi bende farketmez giysi alicam dedim dogru cok farketmiyor benim acimdan kiz veya erkek dusunuyorum biri digerinden gram fark olmaz mutlu veya uzgun olmam ilk oldugu icin o yuzden bazen cok merak ediyorum bazende aman ne farkederki zaten ogrencem dogurunca diyorum geciyorum doktor kiz dedi ama haftaya tekrar bakalim deyince tamam dedim cokta aman iyi bak falan diye israr etmedim odasini zaten onumuzdeki hafta duzenlemeye baslicam haftaya kesin net soyler ama bende zaten kiz olarak hissettim hep doktorda kiz deyince cok suphe kalmadi bende :)

uzman tv de dinlemiştim boyunu öğrenmek için usg kağıdında ki FL sayısını 7 ile çarpınca boyunu tahmin edebilirmişiz yanlış hatırlamıyorsam öyleydi

kizlar ben geldim doktor idrarimda az bir seker buldu kan aldi bakti cok onemsenecek bir sey yok dedi bebege baktik ultrason bebek iyi sorun yok 1.25 gr boyu ise 12.9 cm ne diyosunuz iyimi ?

saadetcim maşallah çok sevındım bebişinin iyi olmasına.ancakboyunu tam ölçemiyorlar zaten onu kafana takma kılosuda maşallah ıyı.

vallami ? gittigimde bir daha soriyim arastiriyim bebek normal saglikli buyuyo dedi salak hindistanli yanlismi soyledi zaten boy dedigimde makine noy vermiyo ama dedi bakti bakti bunu soyledi hatta eismde yanimdaydi yani aksani tuhaf anlamadim desem esimde ayni anlamis haftaya yeniden soriyim bak simdi bu benim kafama takildi haftaya kadarda takarim benim bebek cucemi ne

Bebek
Bebek 1100 gr. ve 25 cm. (tepeden popoya). Bir sonraki doktor kontrolünüzde doktorunuz bebeğin baştan mı yoksa ayaktan mı (ters geliş) geleceğini söyleyebilir. Bebeğin başının rahim ağzınızı ittiğini hissediyorsanız büyük olasılıkla baştan geliş pozisyonundadır. Bebeğin ters geliş pozisyonunda olması durumunda doktorunuz sezaryen doğum önerebilecektir. Ancak şu anda ters pozisyonda olduğu için endişelenmenize gerek yok, önünüzdeki 2 ay içerisinde bebeğin pozisyonu değişebilir. Çoğunlukla bebekler kendiliklerinden pozisyon değiştirirler.

Bebeğin beynindeki kıvrımlar gelişmeye ve genişlemeye devam ediyor. Ayrıca yağ katmanları birikmeye ve saçlar da uzamaya devam ediyor. Şu anda toplam yağ dokusunun %2-3?ü oluşmuş durumda. Göz kapakları açık ve gözlerin gelişimi tamamlandı. Kas tonu yavaş yavaş iyileşiyor. Bebeğinizle bol bol konuşmayı ihmal etmeyin çünkü artık sesinizi tanıyor!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…