oda işini naptın mopsycim aldınmı?
yok canım sepetini aldık canım...odayıda beğendim ben ama eşimde doğsun 3-4 ay sonra alırız dedi..fikir değiştirdi..ama bilemiyorum son anda alalım falan dermi..çünkü kataloğu attırmıyor bana .atayım diyorum dursun diyor...
aslında böylede herşey ortada yani hiç rahat değil...ha 3 ay önce ha 3 ay sonra anlamıyorum yaniiklava:
sen neyapın canım aldınmııı
bende özel oda istiyorum suite filan gherek yok
zaten kaynanamları filan istemiyorum o an yanımda
benimde bi tek annem ve eşim olacak yanımda başkasına yer yok pardon
benim burda akrabam yok zaten
eşimin 2 erkek kardeşi var evli
birinle zaten görüşmüyoruz anlican suitlik bi durum yok :)
bide normal doğum olursa sabah doğum yapoarsan akşama çıkıyormuşsun
akşam yaparsansa sabah çıkıyormuşsun
yani kimi işte olur kimi yatıyor, hastaneye kimseyi istemiyorum
kayınvalidem cinsiyeti sordu
bedavaya söylemem dedim
ne dese beğenirsin: olsuın sağlıklı olsunda fark etmez!!!!!! laelaelaelaelae
bide onu doğum yapar yapmaz hiçççç çekemem zemuszemus
anlican kız mı oğlan mı olcak hala bilmiyor
ne biçim insan anlamadım yaa komluya böyle desen
çamsakızı çoban armağanı bişey alır bu öz babane cebi de AKREP DOLU
canım boyunu yanlış yazmış olabilirmisin?kilosu gayet iyi ama boyunda bi yanlışlık var galiba...
cinsiyet?
maşallah gözün aydın
akıntı için ne dedi
buarada ben doktorumla hiç doğum şeklini konuşmadım ama konuşmalarımdan ben tamamen sezeryana karar vermişim resmen)))hahahahahah)))))
şimdi farkettim..kaydirigubbakcemile3
boyuna 12 cm dedi ama ultrason boyda tam net degil dedi uzman tvdede izlemistim ultrason cihazlari net boy veremez tahmini verir demisti yani doktor bunu dedi ama cokmu ufak kilo 1 kilo 25 gr boy 12 santim yanlismi anladim acaba ama yazdi evrdi yani yine hindistanli doktorum esimde yanimdaydi yani ben yanlis anlasam doktoru aksani cok farkli esim analrdi ama yenidenmi sorsam ne derrsin?
@mopsy: ay canım üzüldüm bak....
bilseydim haber vermezmiydim canım yaa biz çok gideriz ikea ya
somon yemeye filan (eşim yemezde ben severim) pazar kahvaltıya
istersen gel bize bizde şu an 2tane var birine sen oturursun birine ben :))))
karşılıklı ohhh ne güzel olur :))))))
akinti icin akintin olmasi normal ama takip et eger kokulu rahatsiz edicek derecede ise test yapalim dedi haftaya gittigimde ornek alip test yapicak doktor kiz dedi ama haftaya bir daha bakalim tamami dedi tamam dedim bende ..
hahahahah ay ne pintiymiş vallahi:)))
merak etmiyor herhalde pesss yani..aman boşver ozaman canım.....
benim eşimin kardeşleri 4 erkek hepside okadar merak ediyor ki anlatamam..bizden önce hastahaneye gelecekler nerdeyse:)şimdi bile ultrasona gelmek istiyorlar çok komik.hep soruyorlar allah razı olsun..gelirler yani doğuma falan...şimdiden tarihi soruyorlar durmadan.
kayvalidemde gelir zaten bizde kalır o gece 1 gün önceden gelir uyuyamaz heycandan:)eltim var..benim kardeşim annem babamda var..
e bide hastahaneye gelecek arkadaşlarımda var...3-4 arkadaşım kesin geliriz diyorlar..gelmeyin diyemem..hepsi sağolsun yani bende heycan yaparım ama belkide güç gelir herkez orda olunca.....ne tuhaf bi duygu karmaşası olur kimbilir:ecrin_bebek:
gözünaydın şekercim..eee cinsiyet neymiş yinemi öğrenemedindelikafadulden...vallahi ne sabır varmış ben duramazdım :roflol:
kizlar ben geldim doktor idrarimda az bir seker buldu kan aldi bakti cok onemsenecek bir sey yok dedi bebege baktik ultrason bebek iyi sorun yok 1.25 gr boyu ise 12.9 cm ne diyosunuz iyimi ?
canım zaten tam boyu ölçülemiyormuş hiç bir zaman sadece baş popo mesafesini ölçü
yor,bu haftalarda daha uzun oluyorlar sanki yanıltmıyayım ben ama..mesela ben 24,5 haftalıkta gittiğimde 30 cm di..bu cmt si gidicez bakalım ne olmuş..istersen için rahat edicekse bi sor tatlım tekrar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?