aa orda somonmu var )))ay inanki hiç gitmedik daha bizde..bide işyerimiz yalova yolunda düşün yani....
somon varsa bizde gidelim yemeye bende severim yani:)))
madem 2 tane var koltuk ..biri benim))hahahahah)aşerdim valla günah hee:ecrin_bebek:
vallami ? gittigimde bir daha soriyim arastiriyim bebek normal saglikli buyuyo dedi salak hindistanli yanlismi soyledi zaten boy dedigimde makine noy vermiyo ama dedi bakti bakti bunu soyledi hatta eismde yanimdaydi yani aksani tuhaf anlamadim desem esimde ayni anlamis haftaya yeniden soriyim bak simdi bu benim kafama takildi haftaya kadarda takarim benim bebek cucemi ne
söylerdi saadetim söylerdi canım.
bir preoblem olsaydı pat diye yüzüne söylerdi doktorlar böyle..
fazla takılma derim.
yahu sen gayet rahattın en sevdiğim yönün buydu öyle olmaya devam et.
baak prensesimiz geliyooooo :)
Ceylancığım geçmiş olsun. biraz diyetle düzelir canım sıkma canını. şekeri yüksek çıkan arkadşlarımızın burda yazdığı diyet listeleri vardı geçmiş sayfalarda üşenmezsen bir bak istersen:) sen yine her ihtimale karşı şekeri ve hamur işini kes bide tatlı meyveleri yeme 2. tahlile kadar enazından.
Lilacığım maşallah pek bişey kalmamış :)))
Al al bitmiyor eksik yahu :))) eşim her seferinde bitti dimi diyor bende yooo diyorum bebek malzemesi bitermi asıl sen bundan sonrasını düşün düyorum sinir oluyor:)))))))) onlara kalsa mama-beşik-bez başka hiç bir şeye gerek yok sempatiksalakcinni
boyuna 12 cm dedi ama ultrason boyda tam net degil dedi uzman tvdede izlemistim ultrason cihazlari net boy veremez tahmini verir demisti yani doktor bunu dedi ama cokmu ufak kilo 1 kilo 25 gr boy 12 santim yanlismi anladim acaba ama yazdi evrdi yani yine hindistanli doktorum esimde yanimdaydi yani ben yanlis anlasam doktoru aksani cok farkli esim analrdi ama yenidenmi sorsam ne derrsin?
akinti icin akintin olmasi normal ama takip et eger kokulu rahatsiz edicek derecede ise test yapalim dedi haftaya gittigimde ornek alip test yapicak doktor kiz dedi ama haftaya bir daha bakalim tamami dedi tamam dedim bende ..
saadetçim baktınmı canım kağıda?
canın sağolsun canım ne demeksen yeterki iste
eşim gitmişti almaya geldi 2 tane
ee dedim birini anladım da öbürünü ne
o da baba-koltuğu diyo kaydirigubbakcemile3
kurnaz kocammm
evet canım ben balık pişirmeyi sevmiyorumlmaz:kokuyor ya sonra yemek içim almıyor
ama hazır olunca lüp lüp ii gidiyor
hem somın çok sağlıklı hele şimdi
patates ve brokkoliyle tabağıda 7-8 lira bişey
dişarda alsan da aynı para bide hazırlican bilmem ne uzun iş :)
yok canım sepetini aldık canım...odayıda beğendim ben ama eşimde doğsun 3-4 ay sonra alırız dedi..fikir değiştirdi..ama bilemiyorum son anda alalım falan dermi..çünkü kataloğu attırmıyor bana .atayım diyorum dursun diyor...
aslında böylede herşey ortada yani hiç rahat değil...ha 3 ay önce ha 3 ay sonra anlamıyorum yaniiklava:
sen neyapın canım aldınmııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?