2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canın sağolsun canım ne demeksen yeterki iste
eşim gitmişti almaya geldi 2 tane
ee dedim birini anladım da öbürünü ne
o da baba-koltuğu diyo kaydirigubbakcemile3
kurnaz kocammm

evet canım ben balık pişirmeyi sevmiyorum lmaz:kokuyor ya sonra yemek içim almıyor
ama hazır olunca lüp lüp ii gidiyor
hem somın çok sağlıklı hele şimdi
patates ve brokkoliyle tabağıda 7-8 lira bişey
dişarda alsan da aynı para bide hazırlican bilmem ne uzun iş :)

canım ultrason kasğıdın varsa elinde orda fl yazn değeri 7 le çarp çıkıyor bizde kendimiz hesaplıyoruz hep bazende doktorum kendi söylüyor takılma çok ya bi problem yoktur

bunu internetten bulsum esimi ariyim taktim kafama yeniden gidicem belli olmaz dedi doktor ama eger yanlissa yada yanlis anladiysak veya yanlis soylediyse ogreniyim boyunu uff ya taktim kafama ben bunu sorun ederim simdi normal dedi bebek ufak boylu olsa soylerdi dimi ?

boyle ithal doktorlar getiriyorlar deli ediyorlar beni kaidn dogru durusat ingilizce bile konusamiyo doktor olmus hadi bende yabanciyim anlamiyorum desem esimde iki kere soruyo cevap aliyo dagitcam ben bunalri sinirlendim yine..

saadetcim takma kafana yaa hem bence o zaman kılosuda dusuk olurdu
oyuzden sorun yapma canım bazı dr olcemıyo baksana adam kendıde de demıs olcemıyorum ama dıye

söylerdi saadetim söylerdi canım.
bir preoblem olsaydı pat diye yüzüne söylerdi doktorlar böyle..
fazla takılma derim.
yahu sen gayet rahattın en sevdiğim yönün buydu öyle olmaya devam et.
baak prensesimiz geliyooooo :)

kizlar moda dergisi aldim victoria beckham bir canta gordum 10.000 pound yani yaklasik turk parasi 25 milyar civari merak ediyorum ben bu kadin bu cantayi bir ikis efer takip kullanmiyordur bu kadin fakir insanalara yardim ediyormu acaba kafayi yemis bunlar ya bir canta yaizk gunah yemin ederim su parayi afrikada bir cocuga verse obur boyu yemek yer bu parayla yazik gunah .

:) canim dogru ben rahatim ama yanlis anlamak sinir ediyo beni bide bunalrin konusmayi bilmemesi hadi ben anlamiyorum desem esim bile anlamiyo hindistanli doktor gecen gittim kilo boy belli olmaz daha net dedi bu seferde kiloyu soyledi boyu yanlis anladik veya anlamadik bilmiyorum yine soru isaretleri kaliyo hep her gittigimde ayni dogururken buna dusmem insallah ..

Tamam canım gece artık geçmişi bir gözden geçiririm Saol canım bende pazartesi gününe kadar şeker tuz un keseceğim

saadetcim onda kesin bir yanlıslık var benim kızım 2 hafta önce 39cm 1300 gram gelmişti. cinsiyeti ne?

akinti icin akintin olmasi normal ama takip et eger kokulu rahatsiz edicek derecede ise test yapalim dedi haftaya gittigimde ornek alip test yapicak doktor kiz dedi ama haftaya bir daha bakalim tamami dedi tamam dedim bende ..

7 aylık bebekte emin mi olamadı cinsiyetine de haftaya tekrar bakalım dedi???
boyunda elbette hata yapmış, bizimkiler 37-38 cm'ken seninki 12 olamaz.
ben hint doktorların iyi olduğunu duymuştum ama seninki istisna sanırım.

evt canım bizde balık olayını dışarda hallediyoruz.haftada bikere hem değişikli oluyor dışarda yemiş olyoruz..7.8 lirada bişi değil gerçekten çok sağlıklı..

saadetcim sen zaten kız hissediyordun doğruymuş demek gözünaydın canım.::asigim:

Mopsycim hangi katalogda beğendin bebek odasını, hangi marka???
Valla benim eşim de diyordu nasıl olsa ilk zamn yanımızda sepet beşikte yatcak odayı nye şimdiden alcaz... Ayırcamız zaman alırız dedi.... Ama ben kabul etmedim, lohusa halimle bir de oda yerleştirmeyle uğraşamam.. Herşeyi doğumdan önce hazır olcak dedim....
Bu aralar çok aabiyim bana laf etmiyor sağolsun... Tamam general sen nasıl emredersen dedi....

Ben de beğndim bir oda maskoda rain babies diye bir mağazada.. Fiyat olarak en uygun kalite olarak da diğer mağazalarla aynı biryer... Masko çok garip biyer yaa.. KAlite standartları hemen hemen aynı.... Ama bir mağazada 2000 diyorlar birinde 3000....
Modesa da ise kalite standartları braz daha düşük yani çekmece rayları ve dolap menteşeleri daha dandik fiyatlarda 1750 den başlıyor...
İnternet sitesi de var ama benim beğendiğim model yok, benim beğendiğimi daha eklememişler yeni modelmiş....

Ama sen bursadasın dimi tatlım merak ettim valla beğediğin odayı internet sitesi felan varmı???

evet fl yazan yeri 7 ile çarpıyoruz boyu ortaya çıkıyor.
söyle eşine bi arasın doktorunu canım.

saadet: canım ingilizler inch le ölçmüyormu senin dediğin de cm değilde inch olmasın sakın !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…