2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar meraba,
Benim şekerim yüksek çıktı doktor 1 hafta diyet verdi. Canım meyva yemek istedi. Acaba hang meyvaları yiyebilirim bilginiz varmı

Canım geçmiş olsun ne çıktı sonuçların.
Aslında bütün meyvelerde şeker var maalesef özellikle yaz meyvelerinde.
Karpuz,kavun,üzüm bunlarda aşırı şeker var ama diyerlerini bilmiyorum canım.
ınşallah kontrol altına alınır canım merak etme.

kızlar hastahanede nasıl terlik giyeceksiniz...kimse bişşii yazmamışşş.....

Canım bu konuda bi fikrim yok daha hiç birşey alamadım ben ne yapacağım bilmiyorum.
Ama şıklığından ziyade çok çok rahat olmasına dikkat et bence ben öyle alacağım ama ne alacağım işte onu bilmiyorum.bilmiyorumkismile

bende bilmiorum .nasıl terlik alınır ki.sabo tipi kumaş terliklerden bulsam önü kapalı yandan kurdelalı falan ....hiçte görmedim...

selammm nasılsınız, işlerimi toparladım öyle geldim, rahatım öğleden sonra.
kızımın davetiyesi hazırlandı, bu akşam baskıya vericem. çok güzel oldu :))

ayyy bütün gece rüyamda aşkı memnuyu gördüm ....
ne yorulmuşum...
en çok şaftı kaymış firdoyla uğraştım son yıllarda izlediğim en mükemmel finaldi...

günaydın kızlar bu arada...
lila bence vasat bir sondu ben bihterle kocasinin yuzlesmesini falan beklerdim firdevste yamulmustu cok guldum ona ya bir daha izlicem internette zevki olmuyo ikide bir kesiliyo tam anliyamiyosun ama bence yorum su filmden ..

karli cikan katya ve matmazel : yakisikli cocugu kapti katya malmazelde adami kapti ..
besir: zaten cok yasamisti olmese beni verem edicekti ..
behlul: olaydan sonra rofleleri gitti esmerlesti o takma sakalda komik durmus adada kalmis gibi ..
CETO: onu ben alicam benimdir bana viyanada el kadar pirlanta takip cicek bocek siirleri okucak ins yamuk firdevs askima golge dusurmez se tabi ..
ilk beuhlulu aliyim yazik ona dedim ama yari yolda doner zirt der pirt der boyun bana gore kisa der guvenemem valla arabasi falanda gitti karizma bitti onu istemem :) ceto benim askim kocamada soyledim bu adam benim dedim hehehehehe..

drumuz dediki 7 hafta içinde kızınız gelio en geç hazırlıklı olun

canim niye o uzuntu isareti gul gul bitiyo kurtuluyosun alican kucagina opucen koklucan o dogum gunu 7 haftada olsa gelcek benim gibi 9 haftada olsa gelcek en iyisi gelsin hamilelik streside bitsin gozun aydin canim sen daha ilerdesin ne guzel :)

ben tam behlül ewet derken intihar etmesini bekliodum bihterin nikah anında yani berbat bi finaldi ki ben bile daha iisini sunabilirdim adi çetin bıraktı karıyı felç olunca yazık en çok peykere üzüldüm ben

canim niye o uzuntu isareti gul gul bitiyo kurtuluyosun alican kucagina opucen koklucan o dogum gunu 7 haftada olsa gelcek benim gibi 9 haftada olsa gelcek en iyisi gelsin hamilelik streside bitsin gozun aydin canim sen daha ilerdesin ne guzel :)

şekerim gelcek die ödüm patlıo laf aramızda daha minicik 1,500 gr 41 cm kızım az daha büyüsün 2 kg dan sonra gelebilir

kilzra ben iki takim pjama takimi aldim ama oyle satenli suslu puslu sabahlilli sikir sikir bir seyd egil yani hastanede neyle rahat ediyosam oyle bir sey aldim assolist olmicasmki zaten ameliyatli falan olucam diye dusundum ikiside kapri biri askili biri yarim kol simdi birde uzun kol bakiyorum uc tane yeter ama sikir sikir falan degil zaten mother carede baktim oyle sikir sikir seyler yok bir tanede ordan alirim yeter siz naisl seyler aliyorsunuz ? ne dersiniz hastanede rahatlikmi yoksa cokmu sade kalirim kim bakcakki ama temiz yeni yeter benim icin gibi geliyor ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…