Kızlar meraba,
Benim şekerim yüksek çıktı doktor 1 hafta diyet verdi. Canım meyva yemek istedi. Acaba hang meyvaları yiyebilirim bilginiz varmı
kızlar hastahanede nasıl terlik giyeceksiniz...kimse bişşii yazmamışşş.....
Canım geçmiş olsun ne çıktı sonuçların.
Aslında bütün meyvelerde şeker var maalesef özellikle yaz meyvelerinde.
Karpuz,kavun,üzüm bunlarda aşırı şeker var ama diyerlerini bilmiyorum canım.
İnşallah kontrol altına alınır canım merak etme.[/QUcanımın
Canımın en çok istediği meyvalarda onlar. Biraz önce çok az karpuz yedim. Canım tatlı istiyo ne yapıyım. Sonucum 176 çıktı canım. Normalde 140 ve altı çıkmalıymış. 1 hafta diyet verdi. Sonra 100 grlık şeker yüklemesi yapılacak. Morelim bozuldu. İnşallah düzelir.
Canım geçmiş olsun ne çıktı sonuçların.
Aslında bütün meyvelerde şeker var maalesef özellikle yaz meyvelerinde.
Karpuz,kavun,üzüm bunlarda aşırı şeker var ama diyerlerini bilmiyorum canım.
İnşallah kontrol altına alınır canım merak etme.[/QUcanımın
Canımın en çok istediği meyvalarda onlar. Biraz önce çok az karpuz yedim. Canım tatlı istiyo ne yapıyım. Sonucum 176 çıktı canım. Normalde 140 ve altı çıkmalıymış. 1 hafta diyet verdi. Sonra 100 grlık şeker yüklemesi yapılacak. Morelim bozuldu. İnşallah düzelir.
cnm zor ama biraz frenlemazallah ya tüm hamişlik boyunca yapman gerekirse
lila bence vasat bir sondu ben bihterle kocasinin yuzlesmesini falan beklerdim firdevste yamulmustu cok guldum ona ya bir daha izlicem internette zevki olmuyo ikide bir kesiliyo tam anliyamiyosun ama bence yorum su filmden ..ayyy bütün gece rüyamda aşkı memnuyu gördüm ....
ne yorulmuşum...
en çok şaftı kaymış firdoyla uğraştım son yıllarda izlediğim en mükemmel finaldi...
günaydın kızlar bu arada...
drumuz dediki 7 hafta içinde kızınız gelio en geç hazırlıklı olun
canim niye o uzuntu isareti gul gul bitiyo kurtuluyosun alican kucagina opucen koklucan o dogum gunu 7 haftada olsa gelcek benim gibi 9 haftada olsa gelcek en iyisi gelsin hamilelik streside bitsin gozun aydin canim sen daha ilerdesin ne guzel :)
bende bilmiorum .nasıl terlik alınır ki.sabo tipi kumaş terliklerden bulsam önü kapalı yandan kurdelalı falan ....hiçte görmedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?