2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
makcakara bence 1. resimdeki arılı olan harika.:lepi:.bayıldım vallahi nerden buldun bu beşiği çok şirin..diğerleri klasik zaten

kızlar ben hastahanede giymek için terlik bulamıyorum.nasıl bişi alcaksınız pijamaların altına..bordo renk bişi arıyorum ama hiç yok ...

beşik çok güzelmiş canım........

bugün sağlık ocağına gittim 2. doz tetanoz aşımıda vuruldum..kolum çok fena acıyor şuan da... kan idrar testlerimi yaptırdım bakalım öğlenden sonra çıkacakmış ... yarında kayınvalidemler geliyor giremem 10 gün kadar bende kalacaklar....:S

Canım geçmiş olsun merak etme bir şey olmamıştır bebişine.

selam kızlar tekrardan. sınav bitti geldim nasılsınız bakalım.. yaaa dünkü aşk-ı memnu neydi öyle izlediniz değil mi..

kızlar gunaydın sızelere bişi sormak ıstıorumm dunden berı bebegım oynamıo ya hıc hıssetmedım hareketlerını sızdede oldumu hıccc bana bı akıl verın nolur meraktan ölucemmmmm

Canım,benimde başıma geldi iki gün hiç hareket etmedi bende çok endişelenmiştim.
Kızların dediğine bende katılıyorum denemende fayda var.Arada böyle yapıyor bebecikler bizi korkutuyor.

Canım geçmiş olsun inşallah ağrısız sancısız atlatırsın.

SELAM KIZLAR
DÜN GıTTıK DOKTORA KIZIM 1352 GR 40 CM OLMUŞ DOKTOR MAŞALLAH MAŞALLAH BOYU BAYA UZUN OLACAK DEDı:sm_cool: BıR HAFTA ÖNDEN GıDıYOMUŞ.DUALARINIZ ıÇıNDE TEŞEKKÜR EDERıM.
BU SEFER YÜZÜNÜ TAM GÖSTERDı BıZE CANIM KIZIM AYNI DıĞER KIZIM YAA BU KADAR MI BENZER EŞıMDE DEDı NE KADAR BENZıYOR DıYE.
AÇILMAMDA DURMUŞ ıŞE DEVAM EDEBıLıRSıN DEDı AMA YıNE YORMAK YOK.KÖY YOLU OLDUĞU ıÇıN ıŞE SABAH KENDı ARABAMIZLA YAVAŞ YAVAŞ GELDıK O KADAR DA YORULMADIM.16 TEMMUZDA YASAL ıZNıMı KULLANABıLECEKMıŞıM .
ANLAYACAĞINIZ ÇOK MUTLUYUM ÇOOOKKKK :sm_cool:

@GULLESU: gözün aydın canımmmmmmm merak etmiştim dünde yazmadım sabah sabah ii haberini aldım ya aklım takılmıştı. maşallah kocaman olmuş yavrun

cok saolun kızlarrrr bıraz ıse yaradı sankı basladı bırazcık eskısı kadar sıddetlı degıl ama en azından oynadıgını hıssettım cok rahatladım cok saolun canlarrrrrrrrrrrr

Canım gözün aydın maşallah bebişine
İnşallah bir daha böyle sorunlarla karşılaşmazsın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…