2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saadet canım kızın olucakmış zaten tıcker da pembeydi hayırlı olsun ... ama gercekten ben normalde herşeye ağlarım bunda aglayamadım nedense zaten bihterın intihar etmesini 4 gözle beklıyodum sadece silahı kalbine koydugu zaman bihter dedi ya 'beni, beni, beni.. bihterini' orası etkiledi biraz dedim bu erkeklerin hepsi fıssss... olan kadınlara oluyo

Kızlar bişi dicem ya siz gecelik alırken nasıl alıyosunuz tam lohusa gecelikleri fln mı yoksa normal geceliklerden mi benım bu konuda pek bilgim yok ??

drumuz dediki 7 hafta içinde kızınız gelio en geç hazırlıklı olun
normal canım daha erken gelmesinde...zaten 2 ayımız kaldı allahın izniyle.:lepi:
geçen gün aynı dediğin gibi terlikler vardı bilseydim söylerdim sana, çokta güzellerdi, markasını hatırlarsam yazarım

tm canım .markasını hatırlarsan yaz hemen bulayım bendeolumunekankayizsmile

Şeker penbe Demek 1 ay erken alıcaksın kızını kucağına umarım sorunsuz kilosu yerinde doğar.
Saadet seninde kızın olacakmış :)) çok sevindim. Okuyamadım çok geçmişi eşinin haberi oldumu cinsiyetten he.

alırken önden düğmeli olsunki emzirmesi kolay olsun, ben birtek buna önem veriyorum :))

benimkisi öyle ama çıtçıtını açınca tek göğüs açılıyor..hep aynı göğüstenmi emzircem .öteki taraf zorlayacak yani
resmi cicilerde koymuştum

bende bebegin kutsama gununde ne giysem esim yapalim dini farketmez en aizmdan ailem falan sorun olmaz diyo bende dusundum kutsandi diye cocuk hristiyan sayilmaz tamam dedim ama simdi bide giyecek konusu var ne bulsamda alsam giysem ..

bende bebegin kutsama gununde ne giysem esim yapalim dini farketmez en aizmdan ailem falan sorun olmaz diyo bende dusundum kutsandi diye cocuk hristiyan sayilmaz tamam dedim ama simdi bide giyecek konusu var ne bulsamda alsam giysem ..

çoook şık oluyo tvdeki karılar dizilerde fln ona göre yüzümüzü kara çıkartma heee

saadet kızmı oluyo anacımmm

evet kizim olucak simdiden kara kara dusunceler sardi beni ne zormus kiz annesi olmak canim :) esim diyorki 16 yasinda aksam disari ckicak neeeeeeeeeeeee dedim olmaz cok erken 21 belki diyoki sacmalama saadet dinlemez seni burda herkes o yasta cikiyo dedimki o zaman burda kalmayalim istemem aklim onda kalir o yasta uykusuz geceler beni bekliyor ufff ya erkekte zor ama kiz dahami zor nedir :):)

Şeker pembe canım ne güzel 7 hafta sonra zaten 37 oluyosun ...söyle cimcimene 7 hafta dursun orda kk öyle diyo de inş cok erken gelmez canım

çoook şık oluyo tvdeki karılar dizilerde fln ona göre yüzümüzü kara çıkartma heee

icimden sordum sari cicege ilahisini okucam cok sikiliyorum zaten bir iki kere mecburiyetten gittim uffff hep ayni seyler tanri sizi korusun tanri sizi korusun baskada bir sey yok bide sonunda sirkeli ekmek midemi bulandiriyo yemiyorum zaten bir dahada gitmedim zaten dinledigim yok aklim seytanlikta kim kime bakiyo kim dinliyo kim dinlemiyo onun grafigini cikariyorum :)

Şeker pembe canım ne güzel 7 hafta sonra zaten 37 oluyosun ...söyle cimcimene 7 hafta dursun orda kk öyle diyo de inş cok erken gelmez canım

inşallah teyzesi diomki ona sana çikolata vercem bekle 3 4 hafta daha babasıda gelse nollur kafana göre takıl kızım dio çıldırtıyo beni dedimki düğünden bi gün önce doğsunda gideme sende teee baalıkesire kardeşinin düğününe

slm kızlar nasılsınız arkadaşlar güzel haberlere çok sevindin şekerciğim senin bebişin kaç haftalık olduda 7 hafta sonra gelecwekmiş 30 haftalıkmısın bende 2 sonra 30 haftalık olacağım biraz erkenmi olacak bebeğin sebebi ne 38 haftadan önce oln bebekler erken doğum olmuyormu

kutsandıktan sonrada evde mevlüt okut bari:roflol:
kız bak sakın hıristiyan olmasın bebiş koy ağırlıpını))hahahahaaa...
kutsamada şık şapkalı bi kıyafet giy canım.mevlüttede takıp takıştırıp saten gecelikle yatakta yatarsın .değişik olurkaydirigubbakcemile3

önden düğmeli derken hani böyle ortadan boydan boya düğmeli gecelikler var yada göğüsün altına kadar onlardan olur o zaman her iki memişi de rahat rahat emdiririz sanırım öyle

cok kokoslar ama cidden kaynanami gorsen koca tullu sapkasi var onu takiyo pembe rujunu suruyo sapka dev boyut tullu mullu giyiyo ceket mini etegini sanirsin partiye gidiyo tirnaklar manikurlu falan valla kanser falanmis ama esim diyorki annem 77 yasinda 90 a kadar yolu var dedimki 90 bile gecer bu kadin bu gazla :)

hehehhhh afferim işte bi türkkızından beklenebilecek şeyy seni dedikoducu seniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…