Eylül anaları topiğinin ennn kokoş anası mopsycim.. Ben hastane için crocks alıcam her rengi var....
Ama sana gelmez tatlım.. Öyle dantelli kurdelalı falan değil malum :))
O yüzden sana öneremiyorum :))
normal canım daha erken gelmesinde...zaten 2 ayımız kaldı allahın izniyle.:lepi:drumuz dediki 7 hafta içinde kızınız gelio en geç hazırlıklı olun
geçen gün aynı dediğin gibi terlikler vardı bilseydim söylerdim sana, çokta güzellerdi, markasını hatırlarsam yazarım
alırken önden düğmeli olsunki emzirmesi kolay olsun, ben birtek buna önem veriyorum :))
bende bebegin kutsama gununde ne giysem esim yapalim dini farketmez en aizmdan ailem falan sorun olmaz diyo bende dusundum kutsandi diye cocuk hristiyan sayilmaz tamam dedim ama simdi bide giyecek konusu var ne bulsamda alsam giysem ..
saadet kızmı oluyo anacımmm
çoook şık oluyo tvdeki karılar dizilerde fln ona göre yüzümüzü kara çıkartma heee
Şeker pembe canım ne güzel 7 hafta sonra zaten 37 oluyosun ...söyle cimcimene 7 hafta dursun orda kk öyle diyo deinş cok erken gelmez canım
çoook şık oluyo tvdeki karılar dizilerde fln ona göre yüzümüzü kara çıkartma heee
icimden sordum sari cicege ilahisini okucam cok sikiliyorum zaten bir iki kere mecburiyetten gittim uffff hep ayni seyler tanri sizi korusun tanri sizi korusun baskada bir sey yok bide sonunda sirkeli ekmek midemi bulandiriyo yemiyorum zaten bir dahada gitmedim zaten dinledigim yok aklim seytanlikta kim kime bakiyo kim dinliyo kim dinlemiyo onun grafigini cikariyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?