ben tam behlül ewet derken intihar etmesini bekliodum bihterin nikah anında yani berbat bi finaldi ki ben bile daha iisini sunabilirdim adi çetin bıraktı karıyı felç olunca yazık en çok peykere üzüldüm ben
Canımın en çok istediği meyvalarda onlar. Biraz önce çok az karpuz yedim. Canım tatlı istiyo ne yapıyım. Sonucum 176 çıktı canım. Normalde 140 ve altı çıkmalıymış. 1 hafta diyet verdi. Sonra 100 grlık şeker yüklemesi yapılacak. Morelim bozuldu. İnşallah düzelir.
ben tam behlül ewet derken intihar etmesini bekliodum bihterin nikah anında yani berbat bi finaldi ki ben bile daha iisini sunabilirdim adi çetin bıraktı karıyı felç olunca yazık en çok peykere üzüldüm ben
Kızlar firdoya bende çok güldüm ya hem ne zamandır gülmüyodum iyi oldu... ben ağlayamadım nedense ya herkes ağlamış bende bi sorun mu var bilmiyorumkismile
drumuz dediki 7 hafta içinde kızınız gelio en geç hazırlıklı olun
saadetcimben ewden açılmamış bi saten koydum takım birde gecelikli iki tane geceliği olan bi takım almış annem sabahlıklı fln onu koydum bende şık olsun ama naapcam şıklıı gözüm görcekmi dienlerdenim ben 40mevlütünde şıkolcam kısçemle tüllü müllü bi elbise aldım kızıma altına dantel çorapplar fırfırlı don :):)))))
ve şık bşii ayakkabı alıcam kısçeme buarada bantımızda var şöle gülü var satenden bitane zilli kız bende şık olcak
herşey ii hoşda ben kime üzülceemi şaştım peykere üzüldüm yazık bihter kafayı yemişti zaten nihalde sıyırmaya müsaitti sıyırdı komik olduuu behlüldede bi sıyırmalar hissettim sankimmm
valla aynen aci cekerken sik olmayida dusunemem neyle rahat ediyosam o hemsire aman saten giymedin mi dicek kalicagim bir kac gun bebek geldikten sonra suslenir suslenir sik olurum dert degil ben bir bacagimi yatagin bir tarafina bir bacagimi diger kenarina atacak kadar rahat olmaktan yanayim gerekirse hafif makyajimida yaparim ignesiydi srumuydu zaman kalirsa tabi zaten cok korkuyorum bulent ersoy gibi dolasamam hastanede :)
valla aynen aci cekerken sik olmayida dusunemem neyle rahat ediyosam o hemsire aman saten giymedin mi dicek kalicagim bir kac gun bebek geldikten sonra suslenir suslenir sik olurum dert degil ben bir bacagimi yatagin bir tarafina bir bacagimi diger kenarina atacak kadar rahat olmaktan yanayim gerekirse hafif makyajimida yaparim ignesiydi srumuydu zaman kalirsa tabi zaten cok korkuyorum bulent ersoy gibi dolasamam hastanede :)
SELAM KIZLAR
DÜN GİTTİK DOKTORA KIZIM 1352 GR 40 CM OLMUŞDOKTOR MAŞALLAH MAŞALLAH BOYU BAYA UZUN OLACAK DEDİ:sm_cool: BİR HAFTA ÖNDEN GİDİYOMUŞ.DUALARINIZ İÇİNDE TEŞEKKÜR EDERİM.
BU SEFER YÜZÜNÜ TAM GÖSTERDİ BİZE CANIM KIZIM AYNI DİĞER KIZIM YAA BU KADAR MI BENZER EŞİMDE DEDİ NE KADAR BENZİYOR DİYE.
AÇILMAMDA DURMUŞ İŞE DEVAM EDEBİLİRSİN DEDİ AMA YİNE YORMAK YOK.KÖY YOLU OLDUĞU İÇİN İŞE SABAH KENDİ ARABAMIZLA YAVAŞ YAVAŞ GELDİK O KADAR DA YORULMADIM.16 TEMMUZDA YASAL İZNİMİ KULLANABİLECEKMİŞİM .
ANLAYACAĞINIZ ÇOK MUTLUYUM ÇOOOKKKK :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?