2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eylül anaları topiğinin ennn kokoş anası mopsycim.. Ben hastane için crocks alıcam her rengi var....
Ama sana gelmez tatlım.. Öyle dantelli kurdelalı falan değil malum :))
O yüzden sana öneremiyorum :))

ben tam behlül ewet derken intihar etmesini bekliodum bihterin nikah anında yani berbat bi finaldi ki ben bile daha iisini sunabilirdim adi çetin bıraktı karıyı felç olunca yazık en çok peykere üzüldüm ben

ben finali çok beğendim ama çok ağladım üzüldüm, kaçsalardı birlikte yurtdışına -tatlicadiarzu-
öldü gitti gencecik kadın. korkak behlül :)
çetinde bıraktı iyi gün dostuymuş klava:

Canım inşallah düzelir canını sıkma.
Birazda piskolojik olabilir,tatlıyı yememen lazım ya artık canın daha çok tatlı ister,
O yüzden biraz daha dikkat edersen öyle bi kaç parça karpuzdan bir şey olmaz gibi geliyor bana.

ben tam behlül ewet derken intihar etmesini bekliodum bihterin nikah anında yani berbat bi finaldi ki ben bile daha iisini sunabilirdim adi çetin bıraktı karıyı felç olunca yazık en çok peykere üzüldüm ben

yav birakcak tabi yamulmus firdevsi adam ne yapsin kenara tablo olarakmi asicak kadin yamuldu havasi gitti bitti adam zengin manken alir kendine ben bile talibim ceto benim diyorum viyanaya gideriz 5.kere dunya turu atariz cicek der bocek der daha ne olsun dimi ?

saadetcimben ewden açılmamış bi saten koydum takım birde gecelikli iki tane geceliği olan bi takım almış annem sabahlıklı fln onu koydum bende şık olsun ama naapcam şıklıı gözüm görcekmi dienlerdenim ben 40mevlütünde şıkolcam kısçemle tüllü müllü bi elbise aldım kızıma altına dantel çorapplar fırfırlı don :):)))))
ve şık bşii ayakkabı alıcam kısçeme buarada bantımızda var şöle gülü var satenden bitane zilli kız bende şık olcak

Kızlar firdoya bende çok güldüm ya hem ne zamandır gülmüyodum iyi oldu... ben ağlayamadım nedense ya herkes ağlamış bende bi sorun mu var bilmiyorumkismile

öznur geçmiş olsun canım....

güllesu hadi gözün aydın canım...

Allahım bebişlerimizi korusun inşallah... Amin..

bunuda mother carede gordum dogereride buna yakin degisik renkleri var bunuda alicam 3 tane yapiyo yeter dimi rahat olsun istiyorum ben hastanede ne dersiniz ?

Eklentiler

• $night dress.webp
    1,2 KB · Görüntüleme: 19
Kızlar firdoya bende çok güldüm ya hem ne zamandır gülmüyodum iyi oldu... ben ağlayamadım nedense ya herkes ağlamış bende bi sorun mu var bilmiyorumkismile

bende guldum yamuk firdevs hehehehehe halende guluyorum bana final sahnesi bos gibi geldi beni aglatamadi yani her kes farkli dusunuyo kimi agliyo kimi benim gibi guluyo valla bir daha izliyim ..

valla aynen aci cekerken sik olmayida dusunemem neyle rahat ediyosam o hemsire aman saten giymedin mi dicek kalicagim bir kac gun bebek geldikten sonra suslenir suslenir sik olurum dert degil ben bir bacagimi yatagin bir tarafina bir bacagimi diger kenarina atacak kadar rahat olmaktan yanayim gerekirse hafif makyajimida yaparim ignesiydi srumuydu zaman kalirsa tabi zaten cok korkuyorum bulent ersoy gibi dolasamam hastanede :)

herşey ii hoşda ben kime üzülceemi şaştım peykere üzüldüm yazık bihter kafayı yemişti zaten nihalde sıyırmaya müsaitti sıyırdı komik olduuu behlüldede bi sıyırmalar hissettim sankimmm

herşey ii hoşda ben kime üzülceemi şaştım peykere üzüldüm yazık bihter kafayı yemişti zaten nihalde sıyırmaya müsaitti sıyırdı komik olduuu behlüldede bi sıyırmalar hissettim sankimmm

behlulun takma sakali hostu adada kalmis gibi rofleler falanda gitmis yazik para yok pul yok ne yapcak bu cocuk simdi dedim uzuldum valla

diyorum kizlar en karlisi katya ile matmazel katya kapti hos cocugu kizini bile getirecek ulkesinden matmazelde yolu acti adama yakinda ayartir olay bitmistir olan yamuk firdevse ve bihtere oldu gerisi aynen devam valla hayata :)

Aynen canım bende senin gibi rahatlığıma çok düşkünüm ve o durumda zaten şıklığı düşünemeyiz heralde.Bülent ersoy espirinde güzeldi :)))

Canım bu arada kızın oluyormuş gözün aydın ne zamandır öğrenmek istiyordun muradına ermişsin çok sevindim.

aynen öle cnm şıklıktan ziyade rahatlık

herşeyin yolunda gitmesine sevindim. bebişine de maşallah. senin dogum ne zaman ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…