cok saolun kızlarrrr bıraz ıse yaradı sankı basladı bırazcık eskısı kadar sıddetlı degıl ama en azından oynadıgını hıssettım cok rahatladım cok saolun canlarrrrrrrrrrrr
@öznur: canım ben kaçırdım sanırım herkez geçmiş olsun diyor
hayırdır önemli bişey yoktur umarım
Günaydın kızlar,
Öznur canım geçmiş olsun inşallah önemli bişey yoktur.
canımm yaa sabah sabah boğazımm ve kulağım kaşındıı ve ağzımdan üç kere kan geldi :çok üzgünüm: yrım saaat sonra randevum var kbb görünücemm...çok endişeliyimm inşallah ciddi bişey yoktur:Saruboceq:
canım 1. resime bayıldım:) nerde satılıyor? bende beşik bakıyorum fiyatı ne kadarmış ?? bide kaç aylık olana kadar kullanılıyormuş :)
ayyy bütün gece rüyamda aşkı memnuyu gördüm ....
ne yorulmuşum...
en çok şaftı kaymış firdoyla uğraştım son yıllarda izlediğim en mükemmel finaldi...
günaydın kızlar bu arada...
canımm yaa sabah sabah boğazımm ve kulağım kaşındıı ve ağzımdan üç kere kan geldi :çok üzgünüm: yrım saaat sonra randevum var kbb görünücemm...çok endişeliyimm inşallah ciddi bişey yoktur:Saruboceq:
canımm cokkk gecmiş olsun agzından niyr kan geldi acaba? insallah önemli birsey değildir
cok saolun kızlarrrr bıraz ıse yaradı sankı basladı bırazcık eskısı kadar sıddetlı degıl ama en azından oynadıgını hıssettım cok rahatladım cok saolun canlarrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?