2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
@öznur: canım ben kaçırdım sanırım herkez geçmiş olsun diyor
hayırdır önemli bişey yoktur umarım

cok saolun kızlarrrr bıraz ıse yaradı sankı basladı bırazcık eskısı kadar sıddetlı degıl ama en azından oynadıgını hıssettım cok rahatladım cok saolun canlarrrrrrrrrrrr

Gözün aydın canııımm çok sevindim:lepi:
Dedim ya ara ara böyle oluyor maalesef bende hala korkuyorum
Bebişlerimiz Allaha emanet.

ayyy bütün gece rüyamda aşkı memnuyu gördüm ....
ne yorulmuşum...
en çok şaftı kaymış firdoyla uğraştım son yıllarda izlediğim en mükemmel finaldi...

günaydın kızlar bu arada...

@öznur: canım ben kaçırdım sanırım herkez geçmiş olsun diyor
hayırdır önemli bişey yoktur umarım

canımm yaa sabah sabah boğazımm ve kulağım kaşındıı ve ağzımdan üç kere kan geldi :çok üzgünüm: yrım saaat sonra randevum var kbb görünücemm...çok endişeliyimm inşallah ciddi bişey yoktur:Saruboceq:

canımm cokkk gecmiş olsun agzından niyr kan geldi acaba? insallah önemli birsey değildir

canım 1. resime bayıldım:) nerde satılıyor? bende beşik bakıyorum fiyatı ne kadarmış ?? bide kaç aylık olana kadar kullanılıyormuş :)

canım hepsiburada.com da var ama kelebeklisi stokta yok 160 tl fiyatı gelince alıcam kediliside çok şık kaç ay kullanılıyor bilmiyorum ama enaz 8 ay falandır benim için sallanması katlanıp kolayca taşınması önemli

ayyy bütün gece rüyamda aşkı memnuyu gördüm ....
ne yorulmuşum...
en çok şaftı kaymış firdoyla uğraştım son yıllarda izlediğim en mükemmel finaldi...

günaydın kızlar bu arada...

bende etkisinde kalmısım. askı memnu topicinden biri dünden beri 150 sayfa yazmısız demiş. olaya bakk :)))

Kızlar meraba,
Benim şekerim yüksek çıktı doktor 1 hafta diyet verdi. Canım meyva yemek istedi. Acaba hang meyvaları yiyebilirim bilginiz varmı

çok geçmiş olsun endişe etme inşallah bişi yoktur

@oznur: ay canım görmemişim geçmiş olsun durduysa öenmli değildir sanırım ama baktırmakta fayda var tabi. üzme kendini bizide haberdar et gelince

makcakara ve lilam çok saolun kızlar... ben çıkıyorum şimdi dr a umarımm iyi haberlerle gelirim...

cok saolun kızlarrrr bıraz ıse yaradı sankı basladı bırazcık eskısı kadar sıddetlı degıl ama en azından oynadıgını hıssettım cok rahatladım cok saolun canlarrrrrrrrrrrr

cıkmıştır o canım yemek yiyince canlanıyorlar:)
benimkide öyle yapıyor:ecrin_bebek:

kızlar hastahanede nasıl terlik giyeceksiniz...kimse bişşii yazmamışşş.....

Öznur çok çok geçmiş olsun.ınşallah birşey yoktur.Belki kaşınırken tahriş olmuştur.O yüzden kanamış olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…