2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Birde ben bişi duymuştum ama karıştırıyorum bileniniz var mı sezeryan olursa gecelik normal doğum olursa altlı üstü takımlar rahat oluyor gibi ???

burda mevlut okutamamda camiye goturucem cami varsa tabi bulundugum yerde yok burasi almanya falan olsa cok turk olsa daha kolay olcak ama arastiricam adresi nerde merak etme ogreticem domuz etini sakin yedirttirme cocuguma dedim esime tamam ama gorur isterse ne yapicaksin diyo sende yemicen o zaman diyorum eism icin farketmez oyle cok dinci bir tip degil zaten ben ogretirim cocuguma zaten ogretmesem annem beni eve almaz :):)

kizlar aklimda bir kac soru var bu icimizdeki sivilar falan normal dogumdami erken atiliyo yoksa sezeryandami yani ne kadars urede gidiyo ben bakiyorum sivi bebek falan derken bizde ortalama 10 kilo alirsak sadece dogumdan bir iki hafta icinde 2-3 kilo kaliyormus naisl oluyor tecrubeli arkadaslar bilgi lutfen :)

Birde ben bişi duymuştum ama karıştırıyorum bileniniz var mı sezeryan olursa gecelik normal doğum olursa altlı üstü takımlar rahat oluyor gibi ???

sonda takıldığı için gecelik daha rahat oluyormuş canım...normalini sezeryanını bilemiyorum ama 2 tane gecelik yeter bence
1 tanede pijama
koleksiyon yapıcaz yakında:CüvCüv:

Canım o konu benimde kafamı karıştırıyor ben sezeryan olacam büyük ihtimal ve altılı üstlü pijama giymeyi düşünüyorum ama normal doğumda pansuman için gecelik rahat olur heralde.

saadetcim normal doğumda daha rahat atılıyomuş kilolar vs zaten doğıumda nerden baksan 7 8 kg en az gidiyomuş ee geriye ne kalcakki

Çok mutluyum bebeğimin karyolası geldi.akşam temizliycem güüzelce çok güzel oldu hem eve uydu hemde beyaz güzl durmuş..

sezeryanda kesinlikle gecelik
kesinlikle hemde
dikiş yeri yüzünden canınız yanar kızlar benim yumurtalıktan amelyat olduumda gecelik diil pihjama götüürüp sonra kilotla gezdiimden biliom

bu isimler arasinda hala dusnuyorum net degil bunalrdan biri olcak ilk isim turk ismi ikinci isimde esimin sectigi bir sey olcak ama karar veremedik bakalim daha isimsiz :)
yagmur -eylul-sumru -cansu

kerry - ismin anlami koyu sacli kahverengi gozlu kadin yani bana benzerse bu isim oturur :)
Meara - ismin anlami deniz ..
Neasa: guzel ve onurlu kadin eski bir din adaminin karisinin ismiymis iskoc ..

kizlar hangisi guzel ? soyadida dollard uyumlu olsun diyorum ama zormus isme karar vermek :)

saadetcim normal doğumda daha rahat atılıyomuş kilolar vs zaten doğıumda nerden baksan 7 8 kg en az gidiyomuş ee geriye ne kalcakki

iyi iyi gitsin 8 kilo aldim simdiye kadar daha 2 ay var birazda bu iki ayda alirsam yarisi gitse az bir sey kalir kafama takiyorum zaten siskoyum diye arabadan bile inmiyorum..

sezeryanda kesinlikle gecelik
kesinlikle hemde
dikiş yeri yüzünden canınız yanar kızlar benim yumurtalıktan amelyat olduumda gecelik diil pihjama götüürüp sonra kilotla gezdiimden biliom

Hadi yaa pijama giyecem diye seviniyordum
gecelikten nefret ediyorum toplanıyor ya yatarken falan ay hiç rahat edemiyeceğim.

3.nün anlamı çok hoş bence ama hepside güzel adıyla yaşasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…