bencede daha erken mopsssyyy ya gelmesin az daha beklesin sabretsin
kutsandıktan sonrada evde mevlüt okut bari:roflol:
kız bak sakın hıristiyan olmasın bebiş koy ağırlıpını))hahahahaaa...
kutsamada şık şapkalı bi kıyafet giy canım.mevlüttede takıp takıştırıp saten gecelikle yatakta yatarsın .değişik olurkaydirigubbakcemile3
canım zaten 30 haftayı doldurmuşsun canım.31. haftaya giriyosun..37-38 haftalarda doğabilir yani ondan canım
Birde ben bişi duymuştum ama karıştırıyorum bileniniz var mı sezeryan olursa gecelik normal doğum olursa altlı üstü takımlar rahat oluyor gibi ???
Birde ben bişi duymuştum ama karıştırıyorum bileniniz var mı sezeryan olursa gecelik normal doğum olursa altlı üstü takımlar rahat oluyor gibi ???
Çok mutluyum bebeğimin karyolası geldi.akşam temizliycem güüzelce çok güzel oldu hem eve uydu hemde beyaz güzl durmuş..
yok bacım kafa kanalda içeri girmeye çalışıo dedi dr karnım çook küçük sığamıomuş yawrummm
saadetcim normal doğumda daha rahat atılıyomuş kilolar vs zaten doğıumda nerden baksan 7 8 kg en az gidiyomuş ee geriye ne kalcakki
sezeryanda kesinlikle gecelik
kesinlikle hemde
dikiş yeri yüzünden canınız yanar kızlar benim yumurtalıktan amelyat olduumda gecelik diil pihjama götüürüp sonra kilotla gezdiimden biliom
bu isimler arasinda hala dusnuyorum net degil bunalrdan biri olcak ilk isim turk ismi ikinci isimde esimin sectigi bir sey olcak ama karar veremedik bakalim daha isimsiz :)
yagmur -eylul-sumru -cansu
kerry - ismin anlami koyu sacli kahverengi gozlu kadin yani bana benzerse bu isim oturur :)
Meara - ismin anlami deniz ..
Neasa: guzel ve onurlu kadin eski bir din adaminin karisinin ismiymis iskoc ..
kizlar hangisi guzel ? soyadida dollard uyumlu olsun diyorum ama zormus isme karar vermek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?