2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sabah sabah yine kustum bu kedileri oldurcem kaka yapmis yine ya aldim elime eldiven temizledim supurdum detolle iyice ortaligi sildim yani o patilerle dolasiyolar patileri detollicem yakinda camasir suyuda sikinca zehirlenme yasadim ufak capta :) her taraf detol kokuyo ellerim hele bir gun gitmiyo ama temizleniyo ilac hastane kokusu gibi koktu ev.

mother carede dun baktim yarim kollulairn onunde dugme var aciliyo askililar ise askilari cikiyo emzirmek icin ..

askılılar da güzelmiş bakmak lazım saol canım ...

sonda takıldığı için gecelik daha rahat oluyormuş canım...normalini sezeryanını bilemiyorum ama 2 tane gecelik yeter bence
1 tanede pijama
koleksiyon yapıcaz yakında:CüvCüv:

hım anladım canım gecelik daha mantıklı o zaman... dediğin gibi 2 gecelik 1 i sabahlıklı 1 de pijama oda sabahlıklı iyi olur saol tatlım akannehir

Hadi yaa pijama giyecem diye seviniyordum
gecelikten nefret ediyorum toplanıyor ya yatarken falan ay hiç rahat edemiyeceğim.

kisa gecelikler var diz alti aliyim bir tane yedekte kalsin o zaman ufff ya valla ep sorun buyuk evin kucuk hizmetcisi gibi gecelik giycem hicte sevmem hemde rahat degil bacagimi acamam dponum gorunur falan pjama iyiydi ama dogru sezeryan olursa dikis isi olur ..

36 dan önce doğanlar prematür oluyor ondan sonrası erken doğum 38 e kdr. 38 sonrası free :)))

meloşcum bizim herşeyimiz normaldi ancak karnım küçük kzım iri kalıo sığmadııından dedi dr kafayı kanalın ağzına sokmaya çalışıo dayamış oraya ayrıca hep baş aşşapğıydı benim kız

valla eşimle anlaştım ben spora gideceğim doğumdan 2 ay sonra..powerplate gideceğim...ne makineler varsa yeni çıkan hepsine girerim..benim doğumdan sonra 10-15 kg vermem gerekecek çünkü

Canım senin kız çok aceleci olacak heralde baksana sabredemiyecek gibi duruyor.
İnşallah zamanında alırsın kucağına canım.

Selam kızlar .....
ya ishal olmuşum , sabahtan beri onunla uğraşıyorum hala içim bi felaket....
bu havalar mafetti bizi yaa...

ah yavrum baş aşağı sürekli durmaz tatlım değişebilir nasıl anladı karnınn küçük olduğunu vajinal muayene ettimi 38 haftayı bitirse ne olurmuş sordunmu druna canm inş hayırlısı alor canm kilosu nekadardı sağlık olsunda canm 37 haftayı birdinmi kara ciğeri tamamlamış oluyo saten kilosuda 2500 geçer se sorun olmaz sende dikkat et canm

valla eşimle anlaştım ben spora gideceğim doğumdan 2 ay sonra..powerplate gideceğim...ne makineler varsa yeni çıkan hepsine girerim..benim doğumdan sonra 10-15 kg vermem gerekecek çünkü

Eşim banada söz verdi ama ilk 6 ay gidemem diye düşünüyodum 2 ay erken değil mi canım ? bende erken başlarım emzirmek fln sorun olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…