mother carede dun baktim yarim kollulairn onunde dugme var aciliyo askililar ise askilari cikiyo emzirmek icin ..
sonda takıldığı için gecelik daha rahat oluyormuş canım...normalini sezeryanını bilemiyorum ama 2 tane gecelik yeter bence
1 tanede pijama
koleksiyon yapıcaz yakında:CüvCüv:
Hadi yaa pijama giyecem diye seviniyordum
gecelikten nefret ediyorum toplanıyor ya yatarken falan ay hiç rahat edemiyeceğim.
Hadi yaa pijama giyecem diye seviniyordum
gecelikten nefret ediyorum toplanıyor ya yatarken falan ay hiç rahat edemiyeceğim.
saadetcim normal doğumda daha rahat atılıyomuş kilolar vs zaten doğıumda nerden baksan 7 8 kg en az gidiyomuş ee geriye ne kalcakki
slm kızlar nasılsınız arkadaşlar güzel haberlere çok sevindin şekerciğim senin bebişin kaç haftalık olduda 7 hafta sonra gelecwekmiş 30 haftalıkmısın bende 2 sonra 30 haftalık olacağım biraz erkenmi olacak bebeğin sebebi ne 38 haftadan önce oln bebekler erken doğum olmuyormu
Benim büyük popom ve kalınlaşan bacaklarım bide göbeğim kalıcak sanırım dizlerim zayıf diz üstü yamuk yumuk kilo aldı ya :bbo:
Benim büyük popom ve kalınlaşan bacaklarım bide göbeğim kalıcak sanırım dizlerim zayıf diz üstü yamuk yumuk kilo aldı ya :bbo:
normal doğum yapacaklar pentiden lohusa korsesi almayı unutmayınnn
meloşcum bizim herşeyimiz normaldi ancak karnım küçük kzım iri kalıo sığmadııından dedi dr kafayı kanalın ağzına sokmaya çalışıo dayamış oraya ayrıca hep baş aşşapğıydı benim kız
meloşcum bizim herşeyimiz normaldi ancak karnım küçük kzım iri kalıo sığmadııından dedi dr kafayı kanalın ağzına sokmaya çalışıo dayamış oraya ayrıca hep baş aşşapğıydı benim kız
valla eşimle anlaştım ben spora gideceğim doğumdan 2 ay sonra..powerplate gideceğim...ne makineler varsa yeni çıkan hepsine girerim..benim doğumdan sonra 10-15 kg vermem gerekecek çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?