Selam kızlar .....
ya ishal olmuşum , sabahtan beri onunla uğraşıyorum hala içim bi felaket....
bu havalar mafetti bizi yaa...
valla eşimle anlaştım ben spora gideceğim doğumdan 2 ay sonra..powerplate gideceğim...ne makineler varsa yeni çıkan hepsine girerim..benim doğumdan sonra 10-15 kg vermem gerekecek çünkü
Aayy canım geçmiş olsun.
Türk kahvesi ye limon sıkıp yanlış hatırlamıyorsam iyi geliyordu isale.
Selam kızlar .....
ya ishal olmuşum , sabahtan beri onunla uğraşıyorum hala içim bi felaket....
bu havalar mafetti bizi yaa...
Eşim banada söz verdi ama ilk 6 ay gidemem diye düşünüyodum 2 ay erken değil mi canım ? bende erken başlarım emzirmek fln sorun olmazsa
ah yavrum baş aşağı sürekli durmaz tatlım değişebilir nasıl anladı karnınn küçük olduğunu vajinal muayene ettimi 38 haftayı bitirse ne olurmuş sordunmu druna canm inş hayırlısı alor canm kilosu nekadardı sağlık olsunda canm 37 haftayı birdinmi kara ciğeri tamamlamış oluyo saten kilosuda 2500 geçer se sorun olmaz sende dikkat et canm
lohusa korseleri gayet ii sarmayla uraşana kadar dimi ama
ay ben neden bukadar kilo aldım anlamıyorum inanki ne halt yicem...kiz ne yaptin 10-15 kg naisl vereceksin ben 5 kilo versem yeter dogumdada gitcek yani en fazla eski kilolara donucez digeri ilk asamada zor zaten dikisli falan olursak spor biraz ertelenir ama bende anlastim esimle onunda gobek aldi basini gidiyo iki aksam bir saat eism bakicam bebege ben gidicem iki gun ben bakicam esim isten sonra bir saat gidecek yuruyus falan yapoariz verirsin kilolari diyo dev gibi hissediyorum kenidmi dun yemege gittik icerde ymiyelim evce getirsinler dedim iyiki demisim esimin eski kiz arkadasinin abisi geldi merhaba demiye insan sisko beni gorucek adam ..
ben düşündükçe depresyona giriyorum..hatta biraz önce düşünüyordum moralim bozuldu vallahi...napcaz allahım yardım etsin..cesaret iğnesi vurdurcam hastahaneye girer girmez.yoksa altıma ederim kesin))ayy kızlar ben bu sezaryanda sonda olayından korkuyorum
ayy bizi neler bekliyor acaba
sezaryanlılar içinde sezaruan korseleri var
evet neden korse giyiyoruz sadece seryandami normal gelirsede giyiyormuyuz birde gogus altindan sortlu korseler var farklimi bu korse ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?