2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla eşimle anlaştım ben spora gideceğim doğumdan 2 ay sonra..powerplate gideceğim...ne makineler varsa yeni çıkan hepsine girerim..benim doğumdan sonra 10-15 kg vermem gerekecek çünkü

kiz ne yaptin 10-15 kg naisl vereceksin ben 5 kilo versem yeter dogumdada gitcek yani en fazla eski kilolara donucez digeri ilk asamada zor zaten dikisli falan olursak spor biraz ertelenir ama bende anlastim esimle onunda gobek aldi basini gidiyo iki aksam bir saat eism bakicam bebege ben gidicem iki gun ben bakicam esim isten sonra bir saat gidecek yuruyus falan yapoariz verirsin kilolari diyo dev gibi hissediyorum kenidmi dun yemege gittik icerde ymiyelim evce getirsinler dedim iyiki demisim esimin eski kiz arkadasinin abisi geldi merhaba demiye insan sisko beni gorucek adam ..

kızlar geçmişi okumadan daldım nasılsınız
aranızda gebelik şekeri çıkıp insülin kullanan yada diyet yapan varmı

kizlar kiz akrdesimle konustum simdi cok aciyorum ya uzuldum herhalde kizim olursa calistirmicam evde otursun okuldan sonra kiyamiyorum kizkardeism hostes abla arabistana gonderiyorlar hazirlaniyorum dedi ben biliyorum ne pis memelket arap ulkeleri yemek bile yemiyo oralarda hele hac zamani geliyo paso arabistan gel git gel git uymuyorlar bile cik calisma diyorum cikarsa tazminat e=odemek zorunda boktan is iyiyim abla diyo canim ya ozel hayati falan kalmadi bitanemin annemde kendi istedi secti isi calissin bir sey olmaz diyo acimasiz zalim kadin..

melıoşcum bebiş 1,500 gr boyu 41 cm sıpam kocaman karnım gerçekten ufacık kimse ayımıza inanmıo 5 aylık gibisiniz diolar ama karnım çok aşşağıda mutlaka dönüyodur ama genelde şimdiye kadar hiç yukarı dönük olmadık hani kafa yukarıda hiç usgde görünmedi hep aşşağıda hep sancılanıom özellikle 1 haftadır vajinal muayneye baktı kanala dayamış kafasını dio drumuz cumartesi yine gitcez haftaya ve birde çok fıkır fıkır resmen bikini bölgemde oynuyo kıafasını dayıyo oraya

Eşim banada söz verdi ama ilk 6 ay gidemem diye düşünüyodum 2 ay erken değil mi canım ? bende erken başlarım emzirmek fln sorun olmazsa

2 ay sonra başlanabilirmiş ama yinede ozanki durumumuza bakarız..hatta doğumdan 20gün sonra yürüyüşlere başlanabilirmişş

36 haftadan sonra ekstra bir sorun yoksa küveze dahi alınmıyor bebek.

lohusa korseleri gayet ii sarmayla uraşana kadar dimi ama

evet canım dizden göğüslere kadar olandan alırsak daha iyi olur yada var mı öyle bişey araştırmak lazım .. anneme dedim korse kullanırım diye ama esner dedi sarmak daha iyi olur dedi acaba senın dediğin lohusa korsesi farklı bişey mi sıkımıdır ??

ay ben neden bukadar kilo aldım anlamıyorum inanki ne halt yicem...
62-63le hamile kaldım 77 kiloyum..6-7 kg doğumda gitse benim 62lere inmem lazım idela kilom bu çünkü canım..yoksa çok takarım.
ayy kızlar ben bu sezaryanda sonda olayından korkuyorum
ayy bizi neler bekliyor acaba
ben düşündükçe depresyona giriyorum..hatta biraz önce düşünüyordum moralim bozuldu vallahi...napcaz allahım yardım etsin..cesaret iğnesi vurdurcam hastahaneye girer girmez.yoksa altıma ederim kesin))
sezaryanlılar içinde sezaruan korseleri var

hiç bilmiyordum canım.nerde satılıyo

62 kg olunca 38 bedene giriyorum canım.doğuma kadar 80 olurum benbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…