melıoşcum bebiş 1,500 gr boyu 41 cmsıpam kocaman karnım gerçekten ufacık kimse ayımıza inanmıo 5 aylık gibisiniz diolar ama karnım çok aşşağıda mutlaka dönüyodur ama genelde şimdiye kadar hiç yukarı dönük olmadık hani kafa yukarıda hiç usgde görünmedi hep aşşağıda hep sancılanıom özellikle 1 haftadır vajinal muayneye baktı kanala dayamış kafasını dio drumuz cumartesi yine gitcez haftaya ve birde çok fıkır fıkır resmen bikini bölgemde oynuyo kıafasını dayıyo oraya
meloşcum bizim herşeyimiz normaldi ancak karnım küçük kzım iri kalıo sığmadııından dedi dr kafayı kanalın ağzına sokmaya çalışıo dayamış oraya ayrıca hep baş aşşapğıydı benim kız
ay ben neden bukadar kilo aldım anlamıyorum inanki ne halt yicem...
62-63le hamile kaldım 77 kiloyum..6-7 kg doğumda gitse benim 62lere inmem lazım idela kilom bu çünkü canım..yoksa çok takarım.
ben düşündükçe depresyona giriyorum..hatta biraz önce düşünüyordum moralim bozuldu vallahi...napcaz allahım yardım etsin..cesaret iğnesi vurdurcam hastahaneye girer girmez.yoksa altıma ederim kesin))
hiç bilmiyordum canım.nerde satılıyo
buarada kaynanamlar istanbula geldilerrrr
cnm böyle birşeyi ilk defa duyuyorum bence sen başka bir dr a daha görün, ne demekmiş bebek iri karnın küçük bebek sığmıyor. bunun nedenini bizler bile biliyoruz doktorun bilmiyormuymuş. allahım herşeyi kusursuz yaratıyor. bazılarının iç karnı geniş olduğundan dışardan karınları küçük görünür. seninkide öyle. kızdım valla doktorunaklava: kafayı kanala yaslaması sığmadığındanmıymış ayy valla sinirlendim. o zmn bu bebek 3 kilo olunca napıcakmış... daha 1500 kg ken sığmıyormuş. o sığmadığından değil, kafa geliş pozisyonunu oluşturduğu için bası yapar sana. boş yere senide endişelendiriyor bence kötükedihüso
Hadi gözün aydın canım delikafadulden
çook mutluyummmmm anlatamammmm
62 kg olunca 38 bedene giriyorum canım.doğuma kadar 80 olurum benbilmiyorumkismile
sağolun kızlar tavsiyelerinizi uygulucam hemen ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?