2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

maşallah yavruma hayırlısı sağlılı olsun canm benm görümcem 28 haftayı bitirince doğdu çocuğu onuda rahmi beslemedi bide görümcemde çift rahim vardıı oğlu 1800 gr dogdu 10 gvezde kaldı 6 ay içindede çiğerleri gelişti iğne falan yaptılar bebeğine bide bebeğinde vücudun bazı yerlerinde ciğer resimleri bardı kızrmızı kırmızı yüzünde falan ne zaman ciğerler gelişmeyi tamamladı onlarda geçti senndoğum zamanın geliyo 37 haftada oluyo

cnm böyle birşeyi ilk defa duyuyorum bence sen başka bir dr a daha görün, ne demekmiş bebek iri karnın küçük bebek sığmıyor. bunun nedenini bizler bile biliyoruz doktorun bilmiyormuymuş. allahım herşeyi kusursuz yaratıyor. bazılarının iç karnı geniş olduğundan dışardan karınları küçük görünür. seninkide öyle. kızdım valla doktoruna klava: kafayı kanala yaslaması sığmadığındanmıymış ayy valla sinirlendim. o zmn bu bebek 3 kilo olunca napıcakmış... daha 1500 kg ken sığmıyormuş. o sığmadığından değil, kafa geliş pozisyonunu oluşturduğu için bası yapar sana. boş yere senide endişelendiriyor bence kötükedihüso

aynen ya düşündükçe strese giriyorum
eşime habire korkuyorum diyip duruyorum
eşimde strese girdi bi anda sancın gelirse ne yaparız diyor o panik ben panik deli oluruz heralde
doğuma girince sakın bana küfür etme diyor kaydirigubbakcemile3

ne biliyim drum çok ii öle dedi karnında küçük zaten sığmaya çalışıo ççocuk dedi kafayıda dayamış kanala dedi korktuk aslında ama kafası resmen oynadıköa elimizin içinde hissedilio off ne bilim işte bi gelsede sağlıcakla
erken merken umrum değil azcık 3 4 hafta daha sabretse yeter

kadın teee b.düzünden şişliye gelsin dedi ya hg demeye gitcekmişim kocişte gelemez böle böle dedi surat yaptı kadın yaaaa

62 kg olunca 38 bedene giriyorum canım.doğuma kadar 80 olurum benbilmiyorumkismile

ben 53 kilo iken 38 bedene giriyordum 62 ile sen naisl giriyosun ormal bedeni large 62nin yanlismiyim bende 36 olmak istiyordum hayatim boyunca ama olamadim ama spora baslicam dusun yemek yemeye utanarak gidiyorum su an 61 kiloyum cok sismanmisim gibi hissediyorum hele dogum anini dusundukce nefes alamiyorum korkudan..

selam kızlarr,,,saadetçim büyük ihtimalle prensesin olucakmış canım gözün aydın:)) artesmissia geçmiş olsun canım bir kaşık türk kahvesine 1-2 damla limon sık birebir keser...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…