ben 53 kilo iken 38 bedene giriyordum 62 ile sen naisl giriyosun ormal bedeni large 62nin yanlismiyim bende 36 olmak istiyordum hayatim boyunca ama olamadim ama spora baslicam dusun yemek yemeye utanarak gidiyorum su an 61 kiloyum cok sismanmisim gibi hissediyorum hele dogum anini dusundukce nefes alamiyorum korkudan..
yok be mopsy allah onun dirayetini vercek hepimize merak etme
ben 53 kilo iken 38 bedene giriyordum 62 ile sen naisl giriyosun ormal bedeni large 62nin yanlismiyim bende 36 olmak istiyordum hayatim boyunca ama olamadim ama spora baslicam dusun yemek yemeye utanarak gidiyorum su an 61 kiloyum cok sismanmisim gibi hissediyorum hele dogum anini dusundukce nefes alamiyorum korkudan..
ne biliyim drum çok ii öle dedi karnında küçük zaten sığmaya çalışıo ççocuk dedi kafayıda dayamış kanala dedi korktuk aslında ama kafası resmen oynadıköa elimizin içinde hissedilio off ne bilim işte bi gelsede sağlıcakla
erken merken umrum değil azcık 3 4 hafta daha sabretse yeter
mopsy cesaret iğnesi duymamıştım o ne bilmiyorumkismile
benim boyum 170 canım.kilo dağılıyor herhalde ..senin kaç boyun?
kızlar doğumdan sadece benmi korkmuyorum aceppp
meloş sen evde ölçüm yapraken açlık tokluk şekerin kaç çıkıyordu
bilmem ki bende yeni öğrendim sakinleştirici gibi bişey herhalde:)
kızlar kimse bana cevap vermicek sanırım:sinifsinif:
korseyi neden giyiyoruz simdi kahvalti yapiyorum ask i menuyu izliyorum burayi okuyorum kizlar neden giyiyoruz normal dogumdada giycekmiyiz farki ne ?
belki ondandir dogru diyosun ben ufagim 1.62-1.63 falan o zaman yeter sana 60li kilolar banada 50ler iyi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?