2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kızlar doğumdan sadece benmi korkmuyorum aceppp

yok be mopsy allah onun dirayetini vercek hepimize merak etme

inşallah canım tek tesellim o .o anda allah tarafından bi güç gelecek diyorum artık...
kimi çok cesaretli..ben bu konularda çok cesaretsizim fobim var resmen....
her işte çok girişkenimde bu işlerde tırsaklık çok bende

dun parmak ucumdan kal aldi kadin ufak makine ile bir bagirdim gorseniz yerimden zipladim cedaret ignesi su bu fayda etmez bana bana ciddi uyusturucu falan lazim cok korkuyorum cok..

benim boyum 170 canım.kilo dağılıyor herhalde ..senin kaç boyun?

cnm nasibi varsa 32 den sonra doğduğunda korkma. ama dediğim gibi dr unun ben şahsen iyi olduğunu düşünmüyorum şu kelimeyi kullanması karşısında ağzım açık okuyorum boshayallersmile

aa böle derseniz korkarsınız tabiii aa delimisin nesiniz hıııı ben ananemin en kötü doğum hikayelerini dinledim geçen hafta korkması gereken benim kızcam ama korkmayınnn

meloş sen evde ölçüm yapraken açlık tokluk şekerin kaç çıkıyordu

vallahi tatlım bazen yüksek bazen normal çıkıyodu bazen 160 buldu tokluk şekerim 2 defa açlık şekerim hep normal çıktı mesala 112 117 120 130 akşamları bazen 110 100 103 tokluk şekerim hep böle devam etti bir haftalık takibimde şimdide çlçdüm sabah biraz tatlı yedim şüphelendim kendimde ama normal çıktı 112 çıktı şimdide balımı nutellemı yedim çayımada şeker atm normak çık tı tatlım stres yapma en büyük etken stres ben bigümn eşimle tartışdım ogünde çok ağladım şekerim hiç düşmedi ogün 160lara çıktğnda bide kafaya taktın şekrim vardiye şuanda çok normak allaha şükür doktorma anlattım durmru benm moralim bozuk olduğnda şekerim yükseliyo dedm oda bana dedeki eğer sen mutlu lorsan bebeğin şekeri emer ve oda mutlu olr şeker çıkmaz ve strese çok bağlı belliki swndw kafaya çok taktın benm gibi

korseyi neden giyiyoruz simdi kahvalti yapiyorum ask i menuyu izliyorum burayi okuyorum kizlar neden giyiyoruz normal dogumdada giycekmiyiz farki ne ?

selam şekerler biz geldik..
şekerpembem bide ben varım galiba korkmayan ,muhteşem bir şey olduğunu düşünüyorum doğumun bir mucize ve bize lütfedildiğini düşünüyorum..ve bebeğimi ilk ben görmek istiyorum tabi bide eşim..oda giricek doğuma hatta göbek kordonunu kesmek istiyor:))) inşallah bir sağlık sıkıntısı olmaz ve o anı yaşamak kısmet olur...

Slm kızlar...doktordan geldikk çok şkür önemli bişey değilmiş kanama....faranjitim varmışşş burnumda da ufak ufak kanamalar oluyormuş.. 8.ayda biraz daha fazla olur dedi...burnumdaki kanama boğazını zorlayınca ağzından gelmiştir dedi...rahatladımm yaahihoyyyt bebeğim için endişelenmiştim çok...

düşünen arkadaşlarımm hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...öpüyorumm hepiniziii:1hug:

korseyi neden giyiyoruz simdi kahvalti yapiyorum ask i menuyu izliyorum burayi okuyorum kizlar neden giyiyoruz normal dogumdada giycekmiyiz farki ne ?

canım doğumdan sonra göbek kalmasın diye
ama ben normal doğumda takılıyor diye biliyorum
sezaryanda biraz zor

belki ondandir dogru diyosun ben ufagim 1.62-1.63 falan o zaman yeter sana 60li kilolar banada 50ler iyi :)

evt.bende hep 59-60 olmak istiyordum bizamanlar..ama hep 62lerde kalıyordum)))hey gidi dünler heyyyyyyyyy:roflol::roflol:
ama güzel ve hırslı rejim yaparım..inş.doğumdan sonra 6-7 ay içine veririm ben bu kiloyu diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…