2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ya bana burda kimse seker yuklemeis yapmadi dun idrarima cubuk koydu seker yuksek biraz dedi parmagimdan kan aldi ama cok fazla degil sorun yokd edi bakti o kadarcik ..

ben günde 4 litre içiyorum nerdeyse
ama ben alışkınım yaz kış hep çok su içerim
bağımlılık yaptı resmen

ben içiyorum canım suyu seviyorum sütüde, az önce 1 bardak daha süt içtim.
sabah 1,5 lt su doldurmuştum çoktan bitti boshayallersmile

bende çok su içiyorum valla suculuarı zengin edicez galon galon alıyoruz benim büyük bardağım hep dolu ve elimin altında sürekli içiyorum..

valla bende gecede kaç kez kalkıyorum ama olsun su çok faydalı bişey ben oldum olası acayip tüketirim zaten..

ya kızlar dünde sormuştum ama gözden kaçtı sanırım mothercare ın bebek sepetleri var onlar hakkında ne düşünüyosunuz?

ya kızlar dünde sormuştum ama gözden kaçtı sanırım mothercare ın bebek sepetleri var onlar hakkında ne düşünüyosunuz?

canım iki arkadaşımda şu ahşap olanlarından var ama 6 aydan sonrasında çok küçük geliyormuş aynı şeyden bahsediyorsak tabi...

onlar cok sirin ama cok fazla kullanamıyormussun. arkadasımın cocugu cok cabuk büyüdü 5 ay kullandım o kadarda para vermiştim dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…