2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende normalde soğukkanlı biriyimdir ama doğum olayı olağanüstü bir olay olduğu için, Allahın mucizesi olduğu için heyecanlanırım gibi geliyor. o esnada umarım senin gibi soğukkanlılığımı koruyabilirim. eşimden hiç ümidim yok, o kesin deli gibi panik olacak bence :) doğum yaklaşınca annemlerde kalmak yada annemin bizde kalması iyi olur diye düşünüyorum çünkü o beceriklidir,her ortamda akıllıca sakince düşünür ama diğer taraftan da diyorum ki onun da ilk defa torunu olacak, belki onun da eli ayağına dolanır ilk kez :)

Kızlar ya gerçekten doğumlarımız nasıl olucak ne halde olucaz ben bazen kendimi hayal ediyorum ağlarken bağırırken filan bir tuaf duygu ya öfff

ben çığlıklarımla hastaneyi birbirine katarım heralde kaydirigubbakcemile3

reglim bile çok ağır geçerdi benim eyvahedigeldismile

Kızlar benim pazartesi günü ikinci glukoz yüklemem yapılacak 100grlık...
Ama herkes 3 saat sürüyor demişti, ben de internette öyle okumuştum...
Ama doktor yazdıktan sonra labratuvara indim randevu için bilgisayrda baktılar ogtt0 ve ogtt 60 yazıyordu yani bi saatlik olcak gene o zaman...
Off çok kalabalıktı diye tekrardan doktora gitmedim..
Yanlışlık mı var acaba????

ben diyorumki bağırmayacağım ağlayabilim ama bağırmiiicam ben zaten genelde ağlarım cnm yandıında bağırmam
a&s dikkat et şekerim karpuz kavun üzüm taze olmaya patates priniç makarna yememeye çalış

bende kucağıma almanın heycanı doğum korkusundan ağır basıyor
KORKUMUYORUM ULENNNNNNN hahahha

düşünsenize ilkkez göğsünüze koydukları anı allahım onasıl bi güzellikkkkk ayyy onu öle heycanla bekliomki anlatamammmm

neasa güzel ama söylemesi zor mu ki

yok kolay ya ben esimle ilk tanistigimizda ismini bir haftada ogrenebildim birde basitki hic sorma onun ailesi hala benimkini net ogrenemdi cesitli telafuzlarimiz var sadtte --sadetta-sedet-yanliz b ir yegeni var 3 yaisnda o dogru diyo o kadar adamin icinde saadet diyo alip icime koyasim geliyo :)

ay bende heycanla bekliyorum ya canım benim aşkımın bitanesi)))))
yarım saati atlatmak dert işteee..
bizim hastahanede doğum fotoğrafçısı varmış.10 poz 100liramı neymiş)))

onu yeeee sen yeeee sıpa nede tatlı sölüodur kim bilir hoş benim adımı hiç bi çocuk söleyemeddiinden anlayamam hislerini

bende kucağıma almanın heycanı doğum korkusundan ağır basıyor
KORKUMUYORUM ULENNNNNNN hahahha

aynen bendede ayni heyecan falan basmiyo korku disinda olicem gibi geliyo bazen bunaliyorum ac camlari aklmi a dogum anim geliyo diyorum cidden ates basiyo yani ufacik igneden ciglik atan ben o serumleri igneleri falan nasil atlaticam hic bir fikrim yok su an ailem falanda yok ..

ben diyorumki mopsyy benim aşk böceem kocişte dioki o bizim masalımız ve ben herseferinde ağlıyorum o öle diince görsen aşkım sewgilim die konuşuo karnımla ağlıom die kıskanç kadın ne kıskanç anan var be kızım dio

yok be saadetcim hiç bişi olmaz merak etme şöle düşününce geçer kızını alıcan kucaana daha ne istiyosun o anı hayal et

kizlar nasil nutella yiyorum yine gorseniz pis bogazli minik kedimde her tarafimda veriyorum azicik doymuyo zararli olmasa sorund egil ama cikolata bu masaya tirmanmaya calisoy simdilik zor ama ir haftaya basarir bana yemek yedirmicek anlasilan pis bogaz ..

karnınız yamuluomu kızlar bu birinci sorum üstelik sürekli bi şekilde
şekerlemelerinizi hallettinizse şu yazı nasıl bir masal gerçek oldu meleğimiz bizi buldu kızımın ikinci adı melek ya ondan babası bunu buldu nasıl

benimkide bazen sriyo karnimi falan opuyo dokunuyo gecen gobek deligime dokun du zaten agzim burnumda bir bagirdim hele bir iki bira icerse allah gormelisiniz oturuyo agliyo falan cok komik oluyo ben anneyim bu kadar yogun hissetmiyorum daha belki dogduktan sonra gerci ilk hamile oldugumdada esim istedi ben istememistim iyikide aldirmamisim cok uzulurmusum simdi seviyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…