2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayyy benimki ellemeye korkuyodu şimdi iice büğüyüyo ya karnım tekmelerimiz sertleştti bide sancılanıom ya ben oflayıp pufluyom anliicak ya kızım anneyi rahat bırak hadi aşkım sewgişilim bitanem dio ya görsen hele 4d usgde bi kamera olmalıydı eşimi çeken allahım nasıl mutlu mutlu salak salak bakıodu anlatamammm

gecen gun esim karnima dokunuyo allahim bir tekme atti yerimden zipladim cidden karnim oynadi esim sok oldu deidmki dokunma senden hoslanmiyo bebek uzak duir karnima dokunulmasindan nefret ediyorum zaten..

gecen gun esim karnima dokunuyo allahim bir tekme atti yerimden zipladim cidden karnim oynadi esim sok oldu deidmki dokunma senden hoslanmiyo bebek uzak duir karnima dokunulmasindan nefret ediyorum zaten..

eşimin diil ama başkalarının karnıma dokunması çıldırtıyop beni annem hele eli karnıma yapışcak sonunda ıyyy çok sinir oluyom

sanada geçmiş olsuncanım yaa inşallah sağlıklı sıhhatli alırız bebişleri

çok sevindim canım
@GULLESU: gözün aydın canımmmmmmm merak etmiştim dünde yazmadım sabah sabah ii haberini aldım ya aklım takılmıştı. maşallah kocaman olmuş yavrun

Canım gözün aydın maşallah bebişine
İnşallah bir daha böyle sorunlarla karşılaşmazsın canım.

[
öznur geçmiş olsun canım....

güllesu hadi gözün aydın canım...

Allahım bebişlerimizi korusun inşallah... Amin..
saolun kızlar
herşeyin yolunda gitmesine sevindim. bebişine de maşallah. senin dogum ne zaman ?
benım dogum eylul bası dedı dr ama ılkı sezeryan oldugu ıcın 2.de oyle olacak onun tarıhını vermedı canım
gullesu sewindim şekerim valla kuzuna sağlık sıhhhat wersin rabbim bizimkilerede onlan birlikte inşşş
amın canım cok saol
gullesu gözün aydın tatlım
cok saol canım
oznurcum gecmıs olsun canım

eşimin diil ama başkalarının karnıma dokunması çıldırtıyop beni annem hele eli karnıma yapışcak sonunda ıyyy çok sinir oluyom

gecenlerde esimin is arkadasina rastladim markette esimde yanimda adam karnimi sevdi ya nasil gicik oldum saf bir sey cidden saf hafif sesimi cikarmadim esime dedimki biliyorum, saf bir sey hafif ondan sesimi ciakrmadim turk olsa kotu niyetini sezsem yirtarim niye karnima dokunuyo ya dedim sevmiyorum bende aynen..

gecmis olsunc anim knedine iyi bak ..

öle sinir bişiki sanki nevar karın işte içindede bebek ama yok ellemekle yetinmiolar dürtüyolar fln çıldırıyorumm neymiş tekme atsınmış kızımda atmıyo ohhh canıma değsin anasının kızı eşim sewdiinde hoşumas gidiyo yakın olmaya çalışıo bana bize ama diğerleri annemin eli karnıma yapışacak yada bebek annemin el izinyle doğacak

benimkinin de operasyon müdürü annecik diip duruyo geçen dokunabilirmiyim dedi zıpladıını görünce karnımın adamı sewiyorum allah var yukarda farklı bişide algılamadıım bi adam bide bebeklerini yitirdiler bir süre önce tabii dedim nasıl mutlu oldu anlatamam hehhh eşimin bazı arkadaşları böle kanka tarzındakiler bende yengeyim yeğen veriyorum ya görmen lazım ağzımın içine bakıolar bayılıorum ozaman hamiş olmaya

ben sevdiğim kişiler dokununca rahatsız olmuyorum ama iş yerinde dogru dürüst muhabbetim olmayanlar bile dokunuyor ona sinir oluyorum.

ben sevdiğim kişiler dokununca rahatsız olmuyorum ama iş yerinde dogru dürüst muhabbetim olmayanlar bile dokunuyor ona sinir oluyorum.

ne bilim çok fazla ellenmekten oldum olası hoşlanmam eşim dışındaki çoğu kişiye uyuz oluyom bide dayım dokunnunca normal gelio diğerlerini sewmiom

böle sol kasığıma sanki bıçak ucuyla çiziolarmış gibi ağrı giriyo ya off ya kızım oynadıkça daha çok hissediyom zilli babasıyla koknuştum ya azdı yine

kızlar kuscam artık
burnumdan su akmaya başlicak
az su içiyorum diye sabahları 1lt şişe su dolduruyorum
tüm gün zorla içiyorum az kaldı şişede ama midem bulanıyor artık
biberon gibi hep ağzımda ama 1ltr zor içiyorum
siz içebiliyormusunuz kimi 3ltr içiyorum diyor tek aklıma gelen :NASILLL oluıyor
ben çok zorlanıyorum su içerken (((((((

Ooo kızlar benim soru sizin doğum heyecanı ve korkusu arasında kaynamış gitmiş...

Bana ptesi şeker yükleme yapılcak ama 1 saatlik yazmış doktor... Bi yanlışlık mı var acaba.. Normalde 3 saatlik oması gerekmiyormu????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…