ay bende heycanla bekliyorum ya canım benim aşkımın bitanesi)))))
yarım saati atlatmak dert işteee..
bizim hastahanede doğum fotoğrafçısı varmış.10 poz 100liramı neymiş)))
gecen gun esim karnima dokunuyo allahim bir tekme atti yerimden zipladim cidden karnim oynadi esim sok oldu deidmki dokunma senden hoslanmiyo bebek uzak duir karnima dokunulmasindan nefret ediyorum zaten..
sanada geçmiş olsuncanım yaa inşallah sağlıklı sıhhatli alırız bebişleriCanım yaa aynı sorunu yaşıyoruz seninle... Ben de dün gittim doktora açılma durmuş ama azalmamış o yüzden iğneye devam dedi ve bir hafta daha rapor yazdı...
Ben de kendimi gayet iyi hissediyordum aslında...
Kafana takmamaya çalış, yapacak bişey yok.. dinlenicez bol bol yatıcaz...
Bez konusunda haklısın stoklamamak lazım.. Benim de teyzem geçen yıl doğum yaptı onun bebeğine de prima alerji yaptı o yzden molfix kullanıyor... Ben de 1 paket almayı planlıyorum...
Sonuçta bez stoklanacak bşey değil ki boşuna yer kaplıycak...
Her markette isstemediğin kadar mrka istemediğin kadar var...
çok sevindim canımkızlaar dün kontrolümüz vardı yoğunluktan yazamadım.bebişimiz büyümüş, 1003 gram, ortalama 33 cm olmuş.1 hafta önde gidiyomuşuz, suyu duruşu herşeyi normal dedi. bundan sonra sıkıntılı dönemler başlıyor ve dikkat etmem gereken 4 şey söyledi.
kanama ve su geldiğinde, ayak şişliği normal ama elde ve yüzdeki şişlik, gün içinde bebeğin hareketlerini 12-13 defadan daha az hissedersem, bir de karında sertlik olabilir ama bu sertlik 5 dk.da bir olursa hemen haberim olacak dedi.
@GULLESU: gözün aydın canımmmmmmm merak etmiştim dünde yazmadım sabah sabah ii haberini aldım ya aklım takılmıştı. maşallah kocaman olmuş yavrun
Canım gözün aydın maşallah bebişine
İnşallah bir daha böyle sorunlarla karşılaşmazsın canım.
saolun kızlaröznur geçmiş olsun canım....
güllesu hadi gözün aydın canım...
Allahım bebişlerimizi korusun inşallah... Amin..
benım dogum eylul bası dedı dr ama ılkı sezeryan oldugu ıcın 2.de oyle olacak onun tarıhını vermedı canımherşeyin yolunda gitmesine sevindim. bebişine de maşallah. senin dogum ne zaman ?
amın canım cok saolgullesu sewindim şekerim valla kuzuna sağlık sıhhhat wersin rabbim bizimkilerede onlan birlikte inşşş
cok saol canımgullesu gözün aydın tatlım
oznurcum gecmıs olsun canımSlm kızlar...doktordan geldikk çok şkür önemli bişey değilmiş kanama....faranjitim varmışşş burnumda da ufak ufak kanamalar oluyormuş.. 8.ayda biraz daha fazla olur dedi...burnumdaki kanama boğazını zorlayınca ağzından gelmiştir dedi...rahatladımm yaahihoyyyt bebeğim için endişelenmiştim çok...
düşünen arkadaşlarımm hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...öpüyorumm hepiniziii:1hug:
eşimin diil ama başkalarının karnıma dokunması çıldırtıyop beni annem hele eli karnıma yapışcak sonunda ıyyy çok sinir oluyom
sanada geçmiş olsuncanım yaa inşallah sağlıklı sıhhatli alırız bebişleri
çok sevindim canım
[
saolun kızlar
benım dogum eylul bası dedı dr ama ılkı sezeryan oldugu ıcın 2.de oyle olacak onun tarıhını vermedı canım
amın canım cok saol
cok saol canım
oznurcum gecmıs olsun canım
ben sevdiğim kişiler dokununca rahatsız olmuyorum ama iş yerinde dogru dürüst muhabbetim olmayanlar bile dokunuyor ona sinir oluyorum.
kızlar doğumdan sadece benmi korkmuyorum aceppp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?