canım iki arkadaşımda şu ahşap olanlarından var ama 6 aydan sonrasında çok küçük geliyormuş aynı şeyden bahsediyorsak tabi...
heronie bunalımdayım şekerim kaynım kaynNAMLARA GÖTÜRCEK BENİ
bırazdan eşimi bulabılırsem.Emınönu ne gıdecem bebeişime battanıye almıştım yumaşacaık peluştan bişey.. ama eve gıdıp bakınca bıraz ufak geldı 70.*120 cm miş. boyu ancak 4-5 ay sarabileceğim...
gıdıp onu değişeyım dedım... daha buyuğunu alıcam...
gıtmeişlkende gene bişiler bakarım... tulum falan...
bu arada aklıma takıldı bu tulumları alıyoruz ama içine ne giydıreceğiz...atlet falanmı gerekıyor yıne...
yoksa o çıtçıtlardan düğmelerden hava girer yawrumun karnına falan..üşütür mazallah...
canım içine alttan çıtçıtlı badilerden giydirmek en iyisi,etlet çok önermiyorlar beli açılır diye.. bende bol bol çıtçıtlı badi alıyorum daha çok uzun kollu bi kaç tanede kısa kollu aldım..
DOĞRU haklısın canım ya... ne akılsızım ..düşünemedımm :)) halbuki ablamın abımın cocuklarından hatırladım sen söyleyınce
tecrübesizlik işte...bebişlerimiz olunca olgunlaşıcaz bıraz daha sanırım...
anne olucaz... ne yüce bır duygu Allahım sen nasıp et...
sepetler cok sirin heves ettiysen al ama bir kac ay kullanir atarsin kenara ikinci bebeginde falnda kullanirsin biraz dun baktim 35 euro dediler bilmem ben almam herhalde eserse belki alirim ama cok sirinler..
DOĞRU haklısın canım ya... ne akılsızım ..düşünemedımm :)) halbuki ablamın abımın cocuklarından hatırladım sen söyleyınce
tecrübesizlik işte...bebişlerimiz olunca olgunlaşıcaz bıraz daha sanırım...
anne olucaz... ne yüce bır duygu Allahım sen nasıp et...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?