2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bırazdan eşimi bulabılırsem.Emınönu ne gıdecem bebeişime battanıye almıştım yumaşacaık peluştan bişey.. ama eve gıdıp bakınca bıraz ufak geldı 70.*120 cm miş. boyu ancak 4-5 ay sarabileceğim...
gıdıp onu değişeyım dedım... daha buyuğunu alıcam...
gıtmeişlkende gene bişiler bakarım... tulum falan...
bu arada aklıma takıldı bu tulumları alıyoruz ama içine ne giydıreceğiz...atlet falanmı gerekıyor yıne...
yoksa o çıtçıtlardan düğmelerden hava girer yawrumun karnına falan..üşütür mazallah...

insallah canımm artık ben biran önce dogurmak istiyorum.

dogurduktan sonrada su cok faydalı süt yapıyormus

kızlar esim uykudan uyandıgında cok sinir bozucu oluyor soguk soguk konusuyor o huyunu hiç sevmiyorum. biraz önce aradım mıy mıy konustuk yeter artık kapat der gibi

canım içine alttan çıtçıtlı badilerden giydirmek en iyisi,etlet çok önermiyorlar beli açılır diye.. bende bol bol çıtçıtlı badi alıyorum daha çok uzun kollu bi kaç tanede kısa kollu aldım..

sepetler cok sirin heves ettiysen al ama bir kac ay kullanir atarsin kenara ikinci bebeginde falnda kullanirsin biraz dun baktim 35 euro dediler bilmem ben almam herhalde eserse belki alirim ama cok sirinler..

DOĞRU haklısın canım ya... ne akılsızım ..düşünemedımm :)) halbuki ablamın abımın cocuklarından hatırladım sen söyleyınce

tecrübesizlik işte...bebişlerimiz olunca olgunlaşıcaz bıraz daha sanırım...
anne olucaz... ne yüce bır duygu Allahım sen nasıp et...

ben citcitli badi 0-3 ay 10 tane falan aldim yetermi daha almam lazimmi acaba yani kaka falan yapcak yetmez herhalde ama cabucakta buyuyolar 3-6 aymi alsam yetermi 10 tane ?

sepetler cok sirin heves ettiysen al ama bir kac ay kullanir atarsin kenara ikinci bebeginde falnda kullanirsin biraz dun baktim 35 euro dediler bilmem ben almam herhalde eserse belki alirim ama cok sirinler..

yaa saadet 6 aya kadar kullanılır diyolar ama bilmiyorum nasıl rahat edermi diye?

valla canım benimde çevremdeki çocuklu arkadaşlarımdan duydukalarıma göre yoksa hepimiz tecrübesiziz sora sora öğrenicez işte..seneye bu zamanlar kısmetse bizler yol göstericez çevremizdekiler..Amin güzel dileğinede..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…