herkese merhaba umarım herkes iyidir bende hastaneye yatmam gerkli diye geçen gün yazmıştım hastanede kaldım ve şekerimi düşürdüler çok şükür şuanda evdeyim doğuma kadar sürekli uygulayacağım diyet listesi verdiler mecburen şuanda onu uyguluyorum şekerim normal yani açımmmmmmmmmmmmmmm hiç birşey yemiyorum meyve bile sınırlı sayı ile yiyorum hastanede dr şekerin nekadar tehlikeli olduğunu anlattı bebek açısından tehlikeliymiş bebeğin kalbinde problem yaratıyormuş birde bebek doğduğu gün allah göstermesin şeker komasına girermiş allah herkesi korusun inşallah hepimiz doğuma kadar hiç bir sorun yaşamayız hepinizi öptümmmmmm kendinize iyi bakın
butterfly sürpriz yapıpta sondaki kişi ilk doğurursa ne komik olurrr
meraba hanımlar 2 gün önce aylık kontrolüme gittim herşey iyiydi çok şükür
ama bugün bebeğin hareketlerinin yavaşlaması moralimi çok bozdu tekrar gittim doktora
baktı bi sorun görünmüyo ama yinede bi nst ye bağlayalım dedi bağlandım bi sorun çıkmadı çok şükür
uykkusuzsan açsan yada yorgunsan hissetmeyebiirsin dedi
tatlım bunlar öle fenalarki anlatamammmm sana benimkide geçn yaptı aynı şeyi aklımı aldı ama iimiş eşek kafalı kızım korkma arada dengeleri şaşıo karnımız küçük gelio onlara yerleri dar kuzuların
sorma ayşeim soru n yokproblem diil ne ki bu diyorum derken elimde tel dru araken yakalıorum kendimi
slmmm evimi temizledim dayanamadım halıları sildim kaldırdım balkona serdim kurusunlar bi güzel :)
kızım uyuyor bende meyvemi aldım geldim
balkonlarda yıkanacak artık eşim yıkar akşama. yoruldum ben boshayallersmile
ya cidden bu işleri yapıomusunuz kızlar
ayşecim anne olmak ewham makinesi olmaktırrr
hhhhehehh arada bende su getirsene bana bak kalkamıom bi el tasana fln ama ben naz yapmayı beceremiom azcık taktik erin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?