2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cok gecmiş olsun canım. insallah saglıcakla su evreleri atlatırız

meraba hanımlar 2 gün önce aylık kontrolüme gittim herşey iyiydi çok şükür
ama bugün bebeğin hareketlerinin yavaşlaması moralimi çok bozdu tekrar gittim doktora
baktı bi sorun görünmüyo ama yinede bi nst ye bağlayalım dedi bağlandım bi sorun çıkmadı çok şükür
uykkusuzsan açsan yada yorgunsan hissetmeyebiirsin dedi

tatlım bunlar öle fenalarki anlatamammmm sana benimkide geçn yaptı aynı şeyi aklımı aldı ama iimiş eşek kafalı kızım korkma arada dengeleri şaşıo karnımız küçük gelio onlara yerleri dar kuzuların

ayyy sorma canım gitti valla yaa her seferinde diyom telaş yapmıcam normalidr olabilir yine kafaya takıyorum bi doğsalardı hayılıısıyla

canım senin dinlenmn lazım sen neler yapıyorsun yorma kendi

ya cidden bu işleri yapıomusunuz kızlar
ayşecim anne olmak ewham makinesi olmaktırrr

halı silmekmi aman Allahımmm fisfisfis
ne halısı ben kendimi iyi hissetmediğimde evi bile süpüremiyorum çoğu zaman eşim çok kızıyor şurda 2 ay kaldı az dişimizi sıkalım sonra istediğimizi yaparısss şimdi dinlenme zamanımız biizim

şekercim evham makinası en doğru anlatım şekli oldu alkisalkisalkis

ben de hiç birşey yapmıyorum
ben evi süpürme işini bıraktım eşim süpürüyor
bana toz almak viledayla silmek kalıyor
bugün az bi dışarda dolandım hemen yoruldum şuan belim kopuyor resmen

bu gün kayın pederim bana ne dedi biliomusunuz sen ne biçim hamilesin az naz yapsana dedi ohh ne rahat bizim oğlan biraz zorlasana herşeyi sen yapıon dedi
altı üstü eşim yatarken markete ekmek almaya gidiyodum göndermedi beni

şurda 2 ayımız kaldı yapabildiğiniz kadar naz yapın
ben bazen çok fena naz yapıyorum
bidaha ne zaman naz yapıcaz

hhhhehehh arada bende su getirsene bana bak kalkamıom bi el tasana fln ama ben naz yapmayı beceremiom azcık taktik erin bana

hhhhehehh arada bende su getirsene bana bak kalkamıom bi el tasana fln ama ben naz yapmayı beceremiom azcık taktik erin bana

kaydirigubbakcemile3
ben de beceremezdim ama şimdi yapıyorum bidaha ne zaman olucak ayy çok mu fenayım yoksa
ama benim eşim hamile olmasamda her zaman yardım eder bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…