2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
lilacım eskiden renkliydi ya listemiz artık olmuyormu liste uzun diyemi acaba ..daha güzel oluyodu renkli ondan dedim..

ah canımm kalabalık olunca karakter izni verilmiyor kabul etmiyor ondan böyle siyah beyaz kaldık
eskiden daha güzeldi kızlar pembe erkekler mavi ...
olmuyo artık :)
neyse sağlık olsun ben bi göz atayım listeye...

tamam canım olsun eline sağlık..başka bi topikte gördüm doğum listesi yapmışlar bebek arabalı mavi pembe bizde artık doğum listemizi yaparız en renklisinden:)))

ağustos annelerinin ağustos bebişleri geliyor diye bir topiği var orda şimdiden hazırlamışlar çokta şirin olmuş canım..

kızlar çok fena grip olmuşum her tarafım kırılıyor napcam zaten şeker tuz yasak mafoldumben

kızlar ben isim bulamıyorum
azra diyordum ama kimse beğenmiyor herkes bişey diyor ozaman da benim içime sinmiyor offff ne zormuş

kızlar çok fena grip olmuşum her tarafım kırılıyor napcam zaten şeker tuz yasak mafoldumben

ceylancım bende öleydim...limon sıkıp içtim bide sabah akşam 1 minoset aldım ve yatıp dınlendım toparladım....bıde ınce gıyınme yatarkende karnıma belıme polar sardım sıcak sıcak ıyı geldı

yusecim sendemi buralardasın uyku tutmadı benide
gecenin 3 de sürünüyorum
Geçmişi okuyordum 6 sayfayı birden atladım kaydirigubbakcemile3
Müthiş mide yanmammı yoksa gazımmı..yoksa bulantımmı...bişi var ama anlamadım.. yatsam uyuyamam heralde senağlama

Sen hala okumakla meşgulsun sanırım nagiş
Sana iyi geceler boshayallersmile

Günaydın...
Haftasonları kızların kocişleri evde olunca oluyor bu sessizlik
Ben bu sabah müthiş tekmeleniyorum, hayırdır inşallah zemuszemus

kızlar ben isim bulamıyorum
azra diyordum ama kimse beğenmiyor herkes bişey diyor ozaman da benim içime sinmiyor offff ne zormuş

valla kendin ve babası beğendiyse problem yok millete sorarsannnn ohhh hiç bişi koyamazsın kafanı karıştırırlar ay one şu gibi bu gibi diye kararsızlıktan kendinin bile beğenmediği bişi koyarsın isim konusunda sen ne istersen onu koy çocuğuna

günaydınn kızlarr.... yine bi cumartesii herkessler tatil evinde kocişiyle kahvaltı keyfi yapıyoo ...öznur yine çalışır....:çok üzgünüm: pazarı iple çekiyorumm... bi an önce günler geçsede doğum iznime ayrılsam bende uyusam evimde...

dün 1 ay önce doğum yapan arkadaşa gittik hayırlı olsunaa...ayy kızlar bebiş çok tatlı kucağıma bir kere alabildimm ve hemen verdimm çok küçükkk insan korkuyoo yaa:sm_confused: ben nasıl baskarımm oğluma korkarım demeye başladımm..ama rabbim o gücü veriyomuşş..

ben kilomu çok takıyodum kafaya rejim yapıyodum bi nevii :umursamaz: sakın haa dr ların kızdkılarına bakma bebişin küçük doğması çok zor iyi beslen ve bebk kilolu olsunn sen nasılsa verirsin dedi.. onunkii 3000 gr doğmuşş ilk bir hafta sütüyle besleyememiş çok ve bebek kilo vermişş 2800 olmuşş bebği iyi besle son ay özellikle dediii...

ay evet benimde çocukluk arkadaşım doğum yaptı alamadım kucağıma korkudan yaa çok küçük yaa ben nasıl bakıcam dedim kendi kendime ama doğumdan itibaren herşey ço k başka oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…