lilacım eskiden renkliydi ya listemiz artık olmuyormu liste uzun diyemi acaba ..daha güzel oluyodu renkli ondan dedim..
http://i1006.hizliresim.com/2010/6/25/4156.jpg
benim bebek arabam bu işte. çok sevdim inan, açması tek elle ve demin saydığım bütün özellikleri var..
bizim bebeğimizin ismide DAMLA olucak Lila ablası eklersin listeye bayanssulusmile
kızlar çok fena grip olmuşum her tarafım kırılıyor napcam zaten şeker tuz yasak mafoldumben
Geçmişi okuyordum 6 sayfayı birden atladım kaydirigubbakcemile3yusecim sendemi buralardasın uyku tutmadı benide
gecenin 3 de sürünüyorum
kızlar ben isim bulamıyorum
azra diyordum ama kimse beğenmiyor herkes bişey diyor ozaman da benim içime sinmiyor offff ne zormuş
Abla mı :)) Kuzum teyze oluyoruz kaydirigubbakcemile3
günaydınn kızlarr.... yine bi cumartesii herkessler tatil evinde kocişiyle kahvaltı keyfi yapıyoo ...öznur yine çalışır....:çok üzgünüm: pazarı iple çekiyorumm... bi an önce günler geçsede doğum iznime ayrılsam bende uyusam evimde...
dün 1 ay önce doğum yapan arkadaşa gittik hayırlı olsunaa...ayy kızlar bebiş çok tatlı kucağıma bir kere alabildimm ve hemen verdimm çok küçükkk insan korkuyoo yaa:sm_confused: ben nasıl baskarımm oğluma korkarım demeye başladımm..ama rabbim o gücü veriyomuşş..
ben kilomu çok takıyodum kafaya rejim yapıyodum bi nevii :umursamaz: sakın haa dr ların kızdkılarına bakma bebişin küçük doğması çok zor iyi beslen ve bebk kilolu olsunn sen nasılsa verirsin dedi.. onunkii 3000 gr doğmuşş ilk bir hafta sütüyle besleyememiş çok ve bebek kilo vermişş 2800 olmuşş bebği iyi besle son ay özellikle dediii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?