ay evet benimde çocukluk arkadaşım doğum yaptı alamadım kucağıma korkudan yaa çok küçük yaa ben nasıl bakıcam dedim kendi kendime ama doğumdan itibaren herşey ço k başka oluyormuş
MERHABALAR;
2008 eylül annesiyim ben, kızlar benim kızım 2.750 gr 47 cm doğdu ilk bebeğimdi ve uzun zamandır çevremde bebek bile görmemiştim.Benden tecrübeli insanlar bile dokunamazken ilk günden itibaren herşeyini ben ve babası yaptı.Hiç küçük gelmiyor insana zaten sen annesin ve o meleğin sana ihtiyacı var Anneler herşeyin üstesinden geliyor rahat olun ve küçük doğan bebekler daha hızlı kilo alıp daha çabuk toparlanıyor hiç endişe etmeyin Allah eli ayağı düzgün sağlıklı bebekler nasip etsin gerisi geliyor ozaman
hepinize sevgilera.s.
günaydın kızlaaarrr...
bana dua edin yarın sabah yola çıkıyoruz.
memlekete gidicez. bugün hazırlıkları tamamlicam allahın izniyle...
yanıma bir de her ihtimale karşı hastane çıkışı alayım diyorum.
inşallah zamanında gelir meleğimiz ama tedbir bizden takdir allahtan demek lazım.
sizler nasılsınız bakalım??
herkese merhaba umarım herkes iyidir bende hastaneye yatmam gerkli diye geçen gün yazmıştım hastanede kaldım ve şekerimi düşürdüler çok şükür şuanda evdeyim doğuma kadar sürekli uygulayacağım diyet listesi verdiler mecburen şuanda onu uyguluyorum şekerim normal yani açımmmmmmmmmmmmmmm hiç birşey yemiyorum meyve bile sınırlı sayı ile yiyorum hastanede dr şekerin nekadar tehlikeli olduğunu anlattı bebek açısından tehlikeliymiş bebeğin kalbinde problem yaratıyormuş birde bebek doğduğu gün allah göstermesin şeker komasına girermiş allah herkesi korusun inşallah hepimiz doğuma kadar hiç bir sorun yaşamayız hepinizi öptümmmmmm kendinize iyi bakın
günaydınnnn (gerçi öğlen olmuş ama olsun :)))
görüşemedik uzun zamandır nbasılsın
vayy memlekete yolculuk var demek hayırlı yplculuklar
sağ salim gidip gelirsiniz inşallah
yavrunda acele etmez seninle gerzer gelir
memlekete neresi bu arada
bende istiyorum aslında annemlerde NL den geldi ama ananemlerin orda
1hafta oldu 2 hafta daha kalıp gelecekler benim yanıma
eşim izin vermiyor gideyim tek başıma otobüsle baya6-7 saat sürüyor diye
bende çaresiz bekliyorum gelsinler diye......
slmm kızlar aksama arkadasımın oglunun sünnet düğünü var. Allah oglu olacaklara nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?