2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar
ayy biraz önce rüyamda suyum geliyor ben nasıl korkuyorum sonra suyum kesiliyor rahimde açılmıyor ben diyorum doğurmam dr diyor artık karar ver sezaryan mı normal mi? tel çaldı uyandım
artık rüyalara girmeye başladı

ay evet benimde çocukluk arkadaşım doğum yaptı alamadım kucağıma korkudan yaa çok küçük yaa ben nasıl bakıcam dedim kendi kendime ama doğumdan itibaren herşey ço k başka oluyormuş

MERHABALAR;
2008 eylül annesiyim ben, kızlar benim kızım 2.750 gr 47 cm doğdu ilk bebeğimdi ve uzun zamandır çevremde bebek bile görmemiştim.Benden tecrübeli insanlar bile dokunamazken ilk günden itibaren herşeyini ben ve babası yaptı.Hiç küçük gelmiyor insana zaten sen annesin ve o meleğin sana ihtiyacı var Anneler herşeyin üstesinden geliyor rahat olun ve küçük doğan bebekler daha hızlı kilo alıp daha çabuk toparlanıyor hiç endişe etmeyin Allah eli ayağı düzgün sağlıklı bebekler nasip etsin gerisi geliyor ozaman
hepinize sevgilera.s.

Ne kadar güzel, ailenize ve bebeğinize uzun ömürler dilerim. Darısı başımıza.a.s.

günaydın kızlaaarrr...
bana dua edin yarın sabah yola çıkıyoruz.
memlekete gidicez. bugün hazırlıkları tamamlicam allahın izniyle...
yanıma bir de her ihtimale karşı hastane çıkışı alayım diyorum.
inşallah zamanında gelir meleğimiz ama tedbir bizden takdir allahtan demek lazım.

sizler nasılsınız bakalım??

günaydınnnn (gerçi öğlen olmuş ama olsun :)))
görüşemedik uzun zamandır nbasılsın

vayy memlekete yolculuk var demek hayırlı yplculuklar
sağ salim gidip gelirsiniz inşallah
yavrunda acele etmez seninle gerzer gelir
memlekete neresi bu arada
bende istiyorum aslında annemlerde NL den geldi ama ananemlerin orda
1hafta oldu 2 hafta daha kalıp gelecekler benim yanıma
eşim izin vermiyor gideyim tek başıma otobüsle baya6-7 saat sürüyor diye
bende çaresiz bekliyorum gelsinler diye......

herkese merhaba umarım herkes iyidir bende hastaneye yatmam gerkli diye geçen gün yazmıştım hastanede kaldım ve şekerimi düşürdüler çok şükür şuanda evdeyim doğuma kadar sürekli uygulayacağım diyet listesi verdiler mecburen şuanda onu uyguluyorum şekerim normal yani açımmmmmmmmmmmmmmm hiç birşey yemiyorum meyve bile sınırlı sayı ile yiyorum hastanede dr şekerin nekadar tehlikeli olduğunu anlattı bebek açısından tehlikeliymiş bebeğin kalbinde problem yaratıyormuş birde bebek doğduğu gün allah göstermesin şeker komasına girermiş allah herkesi korusun inşallah hepimiz doğuma kadar hiç bir sorun yaşamayız hepinizi öptümmmmmm kendinize iyi bakın

geçmiş olsun canım inş.hep düşük kalır şekerin

@MıHRı: çokkk geçmiş olsun canım
az kaldı sabret canım bu son bir iki ay da diyet yaparsın herşey yavrularımız içöin
bende çok korkuyorum kesin bende de yüksek çıkacak
bende p.tesi akşam gidicem sanırım salı sabahı da teste çağırır
demek o kadar tehlişkeliymiş düşmezse bu kadar önemli olduğunu farkına varmamıştın ben
bilgin için de tşk canım

selam canımcım...
güzel dileklerin için teşekkür ederim.
çok şükür Kenan'ım da bende iyiyiz. arada agrım olsada bunun rutin bişey oldugunu bildiğimden dolayı çok takmıyorum.
ama hareketlerime çok dikkat ediyorum.
yolculugumuz yaklaşık 8-9 saat sürücekti kesintisiz gitseydik. ama dr umuzun tavsiyesi, her saatte 15 dk yürümem lazımmış. o şekilde yaklaşık 12-13 saatte varırız gibime geliyor.
memleket de konya bu arada...
insan sıkılıyor ya. biyerlere gitmek istiyor...

Son düzenleme:
mihri cim çok geçmiş olsun canım...
inşallah şekerin artık hep düşük kalır.
bu zor zamanları atlatırsak tamamdır.
rabbim hepimize kolaylık versin...

selam kızlar nasılsınız... bugün LYS sınavı vardı.. sabah erkenden kalktık oğlumun abilerini ablalarını sınav yaptık ve evimize geldik.. öğle yemeğimizi de yedik. yani keyfimize diyecek yok valla birazdan da çayımızı yudumlarız....

mihri canım benim çok çok geçmiş olsun.. bu son zamanlarımızı hayırlısıyla bir atlatsaydık da bebişlerimizi kucakladığımız günleri görseydik.. inşallah...

slmmm evimi temizledim dayanamadım halıları sildim kaldırdım balkona serdim kurusunlar bi güzel :)
kızım uyuyor bende meyvemi aldım geldim
balkonlarda yıkanacak artık eşim yıkar akşama. yoruldum ben boshayallersmile

slmm kızlar aksama arkadasımın oglunun sünnet düğünü var. Allah oglu olacaklara nasip etsin...

slmm kızlar aksama arkadasımın oglunun sünnet düğünü var. Allah oglu olacaklara nasip etsin...

Amin canım, amin... O günleri de görsek...
Burda çok güzel yağmur var. Gerçi çok şimşek çaktı. Ben çok korkuyorum bu şimşekten, gök gürültüsünden. Her yer ağaç bi de burda, gerçi kıyıdayız ama neme lazım tırsıyorum.
Evin üstüne çıktım, mısırımı da patlattım, yemeğimi pişirdim, keyfim yerinde diyordum ki... Mihri'nin yazdığı iletiyi görünce moralim bozuldu. Şeker konusunu aklıma getirmek istemiyordum, benim de yüksek çünkü. Bu aralar da yine kurt gibi acıkıyorum, çok zor oluyor idare etmek.
Acaba kaçtı ki şekeri hastaneye yatacak kadar bir durum oldu?:çok üzgünüm:

Mihri, çok geçmiş olsun. Şekerin açlık/ tokluk kaç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…