2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
7bitirmedikmi şimdi biz çnk geçen ay 7 aylık oluyosun artık demişti drumuz off kafam çok karıştı ay hesaplarınada şimdi 8 olmuyomuyum ben

tatlım sat tarihin kaç ?
mesela benimki 26 kasım ve ben bugün 7 ayımı bitirdim 8 den gün aldım ama 7a ylığım diyorum herkeze yaş gibi yani bitirdiğini söyliceksin girdiğini değil :)

27kasımda benim geçen ay gittiğimizde drumuz bize 7 aya gidriyosun artık 7 aylıksın dedi şimdi budurumda bende 8 aya giriyorum herkese haftayas 8 aylık oluyos dedim

27kasımda benim geçen ay gittiğimizde drumuz bize 7 aya gidriyosun artık 7 aylıksın dedi şimdi budurumda bende 8 aya giriyorum herkese haftayas 8 aylık oluyos dedim

bu ay 8 aylık oluyosan temmuzun sonundada 9 olman ve doğurman lazım :))))
şimdi 7 aylığım diiyorum ben 10-15 gün sonrada 7,buçuk dicem ayın temuzun 26'sındada 8dicem inşallah

allahım ne bedbahttt oldum bilemezsinnnnn aman yarabbim ben haziran 7 temmuz 8 ağustosu 9 biliorum 40 hafta ölece doluyo ya yarabbim hakkatten bedbaht oldummmmmmmmm

allahım ne bedbahttt oldum bilemezsinnnnn aman yarabbim ben haziran 7 temmuz 8 ağustosu 9 biliorum 40 hafta ölece doluyo ya yarabbim hakkatten bedbaht oldummmmmmmmm

tatlım üzülmeeeee :):)
aslında senin düşüncende mantıklı ama bide şu var ağustosun taaa başında ben 9 aylığım dersen günün yaklaştı o zaman dicekler yoo diceksin 3 eylülde doğurcam :)))

yusecim bu konu azcık kafa karıştırıyo insan sewinsinmi üzülsünmü bilemio buaralar ben üsülüom sanki redediliomuşum gibi gelioda ondan
laelaelaelaelae daha düne kadar peşinden koşuyordu.. şimdi pabucun dama atılmış gibimi hissediyosun kaydirigubbakcemile3
ay daha sabret... Bebişin gelsin sende onun pabucunu atarsın dama kaydirigubbakcemile5 İntikamını alırsın hihoyyyt

yusecim herşey bi yana böle reddedilmek koyuyo bana hiç reddedilmeyen ben reddedildim reddedildim die kara kara düşünüom nese kader kısmet ne diim yusem ama gün gelir dewran döner artı kocişimin lafı herzaman söler derviş dervişin sırtına sııraylan binermiş hıh kocişeeee
ayşecim nese erken doğum riskimiz var ya ondan azcık kurtardık gibin rezil olmadan umaruım allahım utandırmazzzz kızımda sağlıcaklan gelir+

ammmmiiiiiiiinnnn hayatımmm cümlemizinkide sağlıla gelsin inşallahhh

Halı silmek mi????
Delimisiniz kızlar yaa... Ben hamile değilken bile halı silmedim hiç... Direk veriyorum yıkamaya 6 aydabir.. KAdında geldiğinde ayda bir üstten şöyle sildiriyorum o kadar...

Ayyy benden kıymetlimi allah aşkına... Bana bişey olsa bebeğime bişey olsa aman halıları da ne kadar temizmiş mi diycekler....

merhaba kılar bende ağustos annesıyım ama oğlum temmuz gıbı gelır bence fazla durmaya nıyetı yokkk

aranızda doğuran varmı hepınız 7 yı bıtırdı insallah olmaz

hepınıze sağlıklı doğumlar dılıyorum bebişlerinizi sağlıklıca kucaklayın

bizde henüz doğuran yok cnm sağol hepimiz sana aynı dilekleri sunuyoruz sağlıcakla gelsinde varsın az erken gelsinler

Canım sana bişe anlataım bak....
Teyzemi 2 yıl önce kaybettik daha 42 yaşındaydı 11 ve 8 yaşlarında 2 erkek çocuğu vardı....
Bir sabah kalkmış temizlik yapıcam diye... Heryeri silmiş süpürmüş dip köşe camlar çerçeveler kapılar ama yorulmuş tabiii... Akşam erken yatmış... Başım bacaklarım çok ağrıyor demiş enişteme...
Eniştem de kızmış, kendinio kadar yorarsan böyle olur tabii diye.. Bi ağrı kesici içmiş yatmış....

Sabah bi kalkmış eniştemi ve çocukları işe geçirecek başı dönüyor deli gibi....
Eniştem demiş doktora gidelim....
Teyzem demiş yok önceki gün halıları yıkamıştım kurudular bugün yerleri bidaha bi silip halıları sercem....

Eniştem diyor ki kendini yorma.. Bırak dün sildin zaten....
Yok olmaz illa silecek...
Neyse eniştei yolculaış çocukları giydirip okula göndermiş.....

Yerleri silmiş halıları sermiş... Öğlen olmuş... Büyük oğlan okldan gelmiş...
Teyzemin başı hala dönüyor...
Evhamlanmışlar eniştemi aramış.. Enişten işten çıkıp gelmiş hastaneye götürmek için ama yolda kaybetmişiz....

Meğer 2 dün önce yorgunluk zannettiği bacak ağrısı kan puıhtısıymış...
Başım ağrıyor başım dönüyor dediği ise o kan pıhtısı beyne kadar gidip damarı tıkamış...
(Şu ebru gündeş de olmuştu ya aynı o hastalık)

Ertesi gün cenazesine gittik.... Herkes çok üzgün perişan...
7 si oldu du aokunuyor konu komşu akraba, teyzemin arkasından diyor ki ne temiz kadındı heryeri bal dök yala.....

Allah kahretsin ki titizdi... Keşke o temizlik yapıcam diye tutturacağına enştem ilk söylediğinde doktora gitseydi ve erken teşhisle müdahele edilseydi....

Teyzem gencecik oğulları minicik ölüp gittikten sonra arkasından ne temiz kadın dediler de ne oldu....

denizcim üzücü bir olay allah rahmet eylesin benim evim şuanda bana çok pis geliyor ama ben 1 ay sonra yapmayı planlıyorum doğuma yakın yani ne yapim pis diyen desin kendimi hiç yoramam

denizcim üzücü bir olay allah rahmet eylesin benim evim şuanda bana çok pis geliyor ama ben 1 ay sonra yapmayı planlıyorum doğuma yakın yani ne yapim pis diyen desin kendimi hiç yoramam

aynen bana da öyle geliyor
yapamaıyorum zaten hemen yoruluyorum belim ağrıyor
az bişey kaldı dikkat etmemiz lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…