birde akıntısı kokan ve rengi bembeyaz olan varmı kaşıntı vs yok
7bitirmedikmi şimdi biz çnk geçen ay 7 aylık oluyosun artık demişti drumuz off kafam çok karıştı ay hesaplarınada şimdi 8 olmuyomuyum ben
27kasımda benim geçen ay gittiğimizde drumuz bize 7 aya gidriyosun artık 7 aylıksın dedi şimdi budurumda bende 8 aya giriyorum herkese haftayas 8 aylık oluyos dedim
Alt açma çıkabiliyor istediğin zamanbide o park yataktaki alt açma yeri sabitmi duruyor üstünde yoksa yana takılabiliyorum?
allahım ne bedbahttt oldum bilemezsinnnnn aman yarabbim ben haziran 7 temmuz 8 ağustosu 9 biliorum 40 hafta ölece doluyo ya yarabbim hakkatten bedbaht oldummmmmmmmm
laelaelaelaelae daha düne kadar peşinden koşuyordu.. şimdi pabucun dama atılmış gibimi hissediyosun kaydirigubbakcemile3yusecim bu konu azcık kafa karıştırıyo insan sewinsinmi üzülsünmü bilemio buaralar ben üsülüom sanki redediliomuşum gibi gelioda ondan
yusecim herşey bi yana böle reddedilmek koyuyo bana hiç reddedilmeyen ben reddedildim reddedildim die kara kara düşünüomnese kader kısmet ne diim yusem ama gün gelir dewran döner artı kocişimin lafı herzaman söler derviş dervişin sırtına sııraylan binermiş hıh kocişeeee
ayşecim nese erken doğum riskimiz var ya ondan azcık kurtardık gibin rezil olmadan umaruım allahım utandırmazzzz kızımda sağlıcaklan gelir+
denizcim üzücü bir olay allah rahmet eylesin benim evim şuanda bana çok pis geliyor ama ben 1 ay sonra yapmayı planlıyorum doğuma yakın yani ne yapim pis diyen desin kendimi hiç yoramam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?