2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yasaklarda nasıl tatlı oluyolarrr

Ooo kızlar en azgın çift biziz heralde....
Ara ara doktor yasakladğı dönemler hariç 3 günde bir sektirmiyoruz yani....
Dün akşam çok yorgunduk sabaha erteledik seansı :))

Benim hormonlar tavan yaptı valla...
Eşim de aslında korkuyor ama ben adamı baştan çıkarıyorum valla....

Amaaan kendimi temizlikle yoracağıma kocamla yorarım değil mi ama... Tehlike ise ikisi de tehlike... Birinde estilin çıkıyor yorgunluktan diğerinde pestilin çıkıyor zevkten...
eee tercih 2. telike tabii...

Şaka bir tarafa benim doktor daha yasaklamadı o yüzden bu kadar rahatız...
Son 1,5-2 ay yasaklayabilirim duruma göre dedi....
ONda da risk olursa yani... YAvaş ve dikatli olduktan sonra sorun yok dedi...

Kızlar aranızda haddinden fazla kaşınan var mı? Kıçım başım sırtım bacağım karnım... Bütün uzuvlarım kaşınıyor benim ya :2:

bişi diimmi meloşcum aslında o yüzden belkide bu denli çekici geliolar bize buaralar reddediliyoruz yaaa
kaçan kovalanır hesabında

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

E yuh artık!lmaz::1shok:

canım benimde 100 lük ilk saat 225 çıktı 2 ci saat 142 3 cü saat 85 ama doktorum hamurişi pilav makarna tatlı uzak dur rejim yap 15 gün sonra açlık tokluk şekerine bakalım dedi hastande tedavi yada diyetisyen tavsiye etmedi benim da kafam çok karışık dikkat ediyorum ama kontrol altında olmam gerekiyormu diye korkuyorum 2 ci ve 3 cü saatin kaç çıkmıştı benim açlık ta 105 çıkmıştı bebişime birşey olur diye korkuyorum doktor mu çok rahat

kızlar benim eşim hep kaçıyor suçlıuluk duyuyormuş ne yapsam yanaşmıyor:1no2:1 aydır böyle önceden yine zorla ikna ediyordum

bu arada kızlar hastanede tek tek hamilelerle konuşuyor hemşireler doğumdan sonra yapılacaklar hakkında bilgi veriliyor aklıma geldikçe sizlerle paylaşırım mesela bebeği eve gelince yıkamayacakmışız bebek anne karnında üzerinde kremsi bir sıvıyla doğarmış bu bebeğin tenini mikroplardan korurmuş ve beslermiş göbeği düştükten sonra yıkamalıymışız asla tuzlama bal dökme olayını yapmamalıymışız bebeğe asla emzik vermemeliymişiz göğsümüz çatlamaması için emdirdikten sonra bir damla sütle temizlemeliymişiz aklıma geldikçe yazarım

dikkat et öle bi hamişlik hastalıı var çatır çatır kanatıolar kaşınmaktan bişi dokunmuştur inşallah o çok zor çnk

şekerim hiç sorma aslnda çok kururlu bi insanmda ay bide kıskancım kafayı yiyeceğim bi insan akşama kadar kurarmı kafasında eşim şimdi eve geldi dışarı çıkacak arkadşıyla ona bile tavır yaptım gideceği kişide enişdemiz bnada bir sürü laf etti akşma kadar köpek gibi çalışyomd aayda yılda bi dışarı çıkmak benm hakım değilmi anacım yarn akşama yola çıkacağız bide şimdi içecek gelecek yatsın dinlensn ben onu istiyom bide kıskandığmda istemiyom dışarı gitmesini

Çok güzel bilgiler, kendi adıma teşekkür ederim.
Kapatın şu cinsel konuları ya, yeter!
Neresi burası, dört duvarda kalır bazı şeyler. Çoluk çocuk musunuz siz arkadaşlar? Anne olacaksınız, klavyeye biraz hakim olun!:umursamaz:

slm kızlar bende 28 haftalıgım bakalım...bizde oglusumla gecen gıttık dr muza cok şükür herseyimiz cok iyi bebişimle..ama sadece benım bı sorunum var kanım ılk gunden beli düşük çıkıyo bu arada bıraz daha düşmüş..oda asırı yorgunluk verıyor.onun dısında baska herseyımız normal guzel...hepinize saglık dılıyorum ..

meloşcum anlıom anacım seni insan çileden çıkıoooo valla çirkinmiyim acep die aynaya bakıp bakıp duruyom neden bu herif benden kaçıo die reddedilmek koyuyo banada

emzik neden vemeyin diyorlarki bence emzik kurtarıcı olucak
evet bebekler göbekleri düştükten sonra yıkanıyor bunu biliyorum

:kedi:teşekkürler frenlediin için utandım valla tarzım diil bu muhabbetler ancak benzer birini bulunca açıldım durum itibariylen sorun kendimi itici hissetmeye başlamamm saol frenlediin için valla çok utandım

benimki 3 sat sadece normal çıktı diğerleri hep yüksek bilmiyorum benim dr hemen beni yönlendirdi hastanede kalman lağzım dedi 48 saat kalmak gerekiyormuş benimkiside ünsiline gerek yok dedi fakat hemen diyetisyene yönlendirdi diyetisyenin kontrolünde diyet yapıyorum her dr farklı birde başka dr sor istersen yada sağlık ocağındaki dr danış istersen fazlada kafana takma dr demek çok tehlike görmemiş ama diyetini mutlaka uygula

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…