sağolun arkadaşlar zeynepci 100 lük yüklememde 220 çıkmıştı buparmaktan alınanda kanda da sınırı geçmişim bu yüzden şu anda dr verdiği diyeti uyguluyorum mesela 22,00 ara öğünüm var ve sadece 10 tane kiraz yada 1 dilim karpuz yada yarım bardak süt hakkım var maalesef yasak ya herşey canım istiyor
Ooo kızlar en azgın çift biziz heralde....
Ara ara doktor yasakladğı dönemler hariç 3 günde bir sektirmiyoruz yani....
Dün akşam çok yorgunduk sabaha erteledik seansı :))
Benim hormonlar tavan yaptı valla...
Eşim de aslında korkuyor ama ben adamı baştan çıkarıyorum valla....
Amaaan kendimi temizlikle yoracağıma kocamla yorarım değil mi ama... Tehlike ise ikisi de tehlike... Birinde estilin çıkıyor yorgunluktan diğerinde pestilin çıkıyor zevkten...
eee tercih 2. telike tabii...
Şaka bir tarafa benim doktor daha yasaklamadı o yüzden bu kadar rahatız...
Son 1,5-2 ay yasaklayabilirim duruma göre dedi....
ONda da risk olursa yani... YAvaş ve dikatli olduktan sonra sorun yok dedi...
Kızlar aranızda haddinden fazla kaşınan var mı? Kıçım başım sırtım bacağım karnım... Bütün uzuvlarım kaşınıyor benim ya :2:
Ooo kızlar en azgın çift biziz heralde....
Ara ara doktor yasakladğı dönemler hariç 3 günde bir sektirmiyoruz yani....
Dün akşam çok yorgunduk sabaha erteledik seansı :))
Benim hormonlar tavan yaptı valla...
Eşim de aslında korkuyor ama ben adamı baştan çıkarıyorum valla....
Amaaan kendimi temizlikle yoracağıma kocamla yorarım değil mi ama... Tehlike ise ikisi de tehlike... Birinde estilin çıkıyor yorgunluktan diğerinde pestilin çıkıyor zevkten...
eee tercih 2. telike tabii...
Şaka bir tarafa benim doktor daha yasaklamadı o yüzden bu kadar rahatız...
Son 1,5-2 ay yasaklayabilirim duruma göre dedi....
ONda da risk olursa yani... YAvaş ve dikatli olduktan sonra sorun yok dedi...
sağolun arkadaşlar zeynepci 100 lük yüklememde 220 çıkmıştı buparmaktan alınanda kanda da sınırı geçmişim bu yüzden şu anda dr verdiği diyeti uyguluyorum mesela 22,00 ara öğünüm var ve sadece 10 tane kiraz yada 1 dilim karpuz yada yarım bardak süt hakkım var maalesef yasak ya herşey canım istiyor
dikkat et öle bi hamişlik hastalıı var çatır çatır kanatıolar kaşınmaktan bişi dokunmuştur inşallah o çok zor çnk
bu arada kızlar hastanede tek tek hamilelerle konuşuyor hemşireler doğumdan sonra yapılacaklar hakkında bilgi veriliyor aklıma geldikçe sizlerle paylaşırım mesela bebeği eve gelince yıkamayacakmışız bebek anne karnında üzerinde kremsi bir sıvıyla doğarmış bu bebeğin tenini mikroplardan korurmuş ve beslermiş göbeği düştükten sonra yıkamalıymışız asla tuzlama bal dökme olayını yapmamalıymışız bebeğe asla emzik vermemeliymişiz göğsümüz çatlamaması için emdirdikten sonra bir damla sütle temizlemeliymişiz aklıma geldikçe yazarım
Çok güzel bilgiler, kendi adıma teşekkür ederim.
Kapatın şu cinsel konuları ya, yeter!
Neresi burası, dört duvarda kalır bazı şeyler. Çoluk çocuk musunuz siz arkadaşlar? Anne olacaksınız, klavyeye biraz hakim olun!:umursamaz:
benimki 3 sat sadece normal çıktı diğerleri hep yüksek bilmiyorum benim dr hemen beni yönlendirdi hastanede kalman lağzım dedi 48 saat kalmak gerekiyormuş benimkiside ünsiline gerek yok dedi fakat hemen diyetisyene yönlendirdi diyetisyenin kontrolünde diyet yapıyorum her dr farklı birde başka dr sor istersen yada sağlık ocağındaki dr danış istersen fazlada kafana takma dr demek çok tehlike görmemiş ama diyetini mutlaka uygulacanım benimde 100 lük ilk saat 225 çıktı 2 ci saat 142 3 cü saat 85 ama doktorum hamurişi pilav makarna tatlı uzak dur rejim yap 15 gün sonra açlık tokluk şekerine bakalım dedi hastande tedavi yada diyetisyen tavsiye etmedi benim da kafam çok karışık dikkat ediyorum ama kontrol altında olmam gerekiyormu diye korkuyorum 2 ci ve 3 cü saatin kaç çıkmıştı benim açlık ta 105 çıkmıştı bebişime birşey olur diye korkuyorum doktor mu çok rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?