iyiyim canım sağol şekerimi kontrol altına aldıla diyetteyim şuanMihricim geçmiş olsun, hastaneye yatacakdın sen değilmi?
umarım daha iyisindir şimdi..
denizciğim başınız sağ olsun şu cinselikle ilgili konularda bi almsiniz kızlar benimki saten bana doğru dürüst yaklaşmıyo hamileyim diye herhalde ya haftdada bi yada 15 günde bende kavga ediyorm bi erkek nasıl dayanır bukada diye benimi aldtıyosun diyorm oda saçmalama görmiyomusum halini drda yasak falan demedi anlamadın bende çok düşkün değilim ama bnm eşim düşkündür ilişkiye niye böle oldu anlamadım aklıma hep kötü şeyler geliyo bugün çok yoruldum arkadşlar bakırköy pazarına gittim çok kalabalık çok sıcaktı hava ayaklarım şişti 4 5 saat dolaştık yarın tatile gideceğiz bir hafta yokum inş bi aksilik olmaz sağ salim gider geliriz mayo aldım pazardan almadım mağazadan aldım biraz büyuk baden 42 10 giyeceğm saten bikini,m varda utanırm ben göbek benden önce gidiyo
iyiyim canım sağol şekerimi kontrol altına aldıla diyetteyim şuan
bence arkadaşlar sizde tuzu yok denecek kadar azaltın ve hamur işlerini çünkü hastanede tansiyondanda yatan hastalar vardı
iyiyim canım sağol şekerimi kontrol altına aldıla diyetteyim şuan
bence arkadaşlar sizde tuzu yok denecek kadar azaltın ve hamur işlerini çünkü hastanede tansiyondanda yatan hastalar vardı
katılıyorm şekercğim bende reddediliyomuşum gibi geliyo tam anladım ben hamiş ondan fazla yaklaşmıyo ama onlar ne yapıyoki nasıl dayanıyolar erkeklerinde hormanları bozuluyo anacım ila tam anlamıyla ilşki olmasa bile bun başka yoluda var drlar sölüyo erke kadınına dokunara kendini tatmin edebilir oda yaok off yaya aslında öle çok düşkünlükle alakalı diil reddeiliomuşum gibi gelio oda seninki gibi dio haline bak olmaz die zoruma gidio öle diince
z.yağlı fasulye için soğanları kavuruyoruz dimi kızlarrr :kedi:
denizciğim başınız sağ olsun şu cinselikle ilgili konularda bi almsiniz kızlar benimki saten bana doğru dürüst yaklaşmıyo hamileyim diye herhalde ya haftdada bi yada 15 günde bende kavga ediyorm bi erkek nasıl dayanır bukada diye benimi aldtıyosun diyorm oda saçmalama görmiyomusum halini drda yasak falan demedi anlamadın bende çok düşkün değilim ama bnm eşim düşkündür ilişkiye niye böle oldu anlamadım aklıma hep kötü şeyler geliyo bugün çok yoruldum arkadşlar bakırköy pazarına gittim çok kalabalık çok sıcaktı hava ayaklarım şişti 4 5 saat dolaştık yarın tatile gideceğiz bir hafta yokum inş bi aksilik olmaz sağ salim gider geliriz mayo aldım pazardan almadım mağazadan aldım biraz büyuk baden 42 10 giyeceğm saten bikini,m varda utanırm ben göbek benden önce gidiyo
katılıyorm şekercğim bende reddediliyomuşum gibi geliyo tam anladım ben hamiş ondan fazla yaklaşmıyo ama onlar ne yapıyoki nasıl dayanıyolar erkeklerinde hormanları bozuluyo anacım ila tam anlamıyla ilşki olmasa bile bun başka yoluda var drlar sölüyo erke kadınına dokunara kendini tatmin edebilir oda yaok off ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?