2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evelrimiz kime temiz gelioki yalap şap yapıos ama yapıcak bişi yok denizim çok üzüldüm teyzene allah mekanını cennet etsin

evet doğru söylüyorsun bu gün eşimin teyzesi hamileyken bütün halıları 2 kat yukarı çıkarıp damlarında halı yıkarmış anlatıyorda dedim ben öyle yapsam ertesi gün kalkamam yerimden herhalde eskiler öyleymiş çamaşır felan elde yazık yaaa

eskiler çook dayanıklıymış maşallah
hele köyde olanlar karınlarında çocukları sırtlarında kilolarca yük taşıyorlardı
çocuk doğur doğru tarlaya öyle lohusasın yat demezler
çok çekmişler
biz öyle yük taşısak kesin düşük yaparız

denizciğim başınız sağ olsun şu cinselikle ilgili konularda bi almsiniz kızlar benimki saten bana doğru dürüst yaklaşmıyo hamileyim diye herhalde ya haftdada bi yada 15 günde bende kavga ediyorm bi erkek nasıl dayanır bukada diye benimi aldtıyosun diyorm oda saçmalama görmiyomusum halini drda yasak falan demedi anlamadın bende çok düşkün değilim ama bnm eşim düşkündür ilişkiye niye böle oldu anlamadım aklıma hep kötü şeyler geliyo bugün çok yoruldum arkadşlar bakırköy pazarına gittim çok kalabalık çok sıcaktı hava ayaklarım şişti 4 5 saat dolaştık yarın tatile gideceğiz bir hafta yokum inş bi aksilik olmaz sağ salim gider geliriz mayo aldım pazardan almadım mağazadan aldım biraz büyuk baden 42 10 giyeceğm saten bikini,m varda utanırm ben göbek benden önce gidiyo

Mihricim geçmiş olsun, hastaneye yatacakdın sen değilmi?
umarım daha iyisindir şimdi..
iyiyim canım sağol şekerimi kontrol altına aldıla diyetteyim şuan
bence arkadaşlar sizde tuzu yok denecek kadar azaltın ve hamur işlerini çünkü hastanede tansiyondanda yatan hastalar vardı

ya aslında öle çok düşkünlükle alakalı diil reddeiliomuşum gibi gelio oda seninki gibi dio haline bak olmaz die zoruma gidio öle diince

hep şöyle derler ya eskiler tarlada doğururmuş diye kendimi tarlada doğururken hiç düşünemiyorum ama bir o kadarda anne bebek ölümleri oluyormuş

bence arkadaşlar sizde tuzu yok denecek kadar azaltın ve hamur işlerini çünkü hastanede tansiyondanda yatan hastalar vardı

canım şekerin kaç çıkmıştı benimkide yüksek ama doktor o kadar üzerinde durmadı kafam karıştı

cnm çoook ama çook geçmiş olsun aman dikkat et dietine uymasıda zor olur eminim ama yawrunda sende sağlıklıolunda doğumdan sonra herşeyi yersinnn

ya aslında öle çok düşkünlükle alakalı diil reddeiliomuşum gibi gelio oda seninki gibi dio haline bak olmaz die zoruma gidio öle diince
katılıyorm şekercğim bende reddediliyomuşum gibi geliyo tam anladım ben hamiş ondan fazla yaklaşmıyo ama onlar ne yapıyoki nasıl dayanıyolar erkeklerinde hormanları bozuluyo anacım ila tam anlamıyla ilşki olmasa bile bun başka yoluda var drlar sölüyo erke kadınına dokunara kendini tatmin edebilir oda yaok off ya

Mihri canım geçmiş olsun şimdi iyi olmana sevindim.
Açım bir şey yiyemiyorum demişsin,sabret canım azıcık kaldı inşallah hayırlısıyla atlatırız bu günleri.

Denizbarış canım başın sağolsun,
Bende camlarımı falan silmek istiyorum ama cesaret edemiyorum öyle pis pis duruyor naapıyım

Canım kafana takma bence bişeycik yapmıyordun kocacığın emin ol.Seni ve bebişini düşünüyor fena mı.
Şimdi hormonlardan dolayı bende de istek eskisinden fazla ama okadar çok korkuyorum ki bizimkide haftada bir ancak oluyor.

buykladar olur aynı şeyi düşünüosss

sağolun arkadaşlar zeynepci 100 lük yüklememde 220 çıkmıştı buparmaktan alınanda kanda da sınırı geçmişim bu yüzden şu anda dr verdiği diyeti uyguluyorum mesela 22,00 ara öğünüm var ve sadece 10 tane kiraz yada 1 dilim karpuz yada yarım bardak süt hakkım var maalesef yasak ya herşey canım istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…