2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydınn kızlarrr
cok uykum var dün cok az evde kaldık gezdik 23.30 da evdeydik yatalım derken 00.30 olmus saat sabahta işe gitmek için 6.20de kalktım cok yorgun hissediyorum kendimi 20 gün daha gidecem işe ondan sonra dinlenecem

canım çok saol daha güzelleri sizin olsun inşallah...aslında bazen düşünüyorum gerçekten ihtiyaç varmı yoksa ben almak istediğim içinmi alıyorum diyeohaoldumsmile

Günaydın butterfly,bende aynı durumdayım vallahi geceleri solamı ayttım sağamı stresinden uyuyamıyorumbu arada doğum öncesi sekiz haftanın tamamınımı kullanacaksın?

Günaydın butterfly,bende aynı durumdayım vallahi geceleri solamı ayttım sağamı stresinden uyuyamıyorumbu arada doğum öncesi sekiz haftanın tamamınımı kullanacaksın?

nasılsın canım?
ben birde sürekli geceleri kabus görmeye basladım ve sayıklıyormusum. wc kalkmalar ve dönmelerde cabası.....
canım 5 hafta önce kullancam bebegimin gelişimi önde gidiyor agustos sonunda bekliyoruz. tabi 12 sinde doktora gidecem o zaman kesinlesecek tam ne zaman ayrılacagım

iyiyim canım bende aynı durumdayım aslında yan yatmak belimide ağrıtıyor ama katlanıyoruz artık...şansımıza hava serin...ben doğumdan üç hafta önce mecburen ayrılayım diyorum ama bilmiyorum zaman ne gösterir..bide nerde doğum yapacağıma karar verseydim

günaydın kızlar
bizde dr gidicez acayip heycanlıyım bakalım kaç kilo oldu kızım

ben de gece sol tarafıma yatmaktan artık sol tarafım uyuşuyor gece sağ dönsem hemen tekme atıyor sevmiyor yüz üstü yatmayı çok özledim

bende önceden öyle diyordum ama zorlanmaya basladım. ayaklarım bacaklarım calsırken davul gibi sisiyor işim yorucu ayagımı uzatamıyorum. aksam eve gidince yemek yiyesim bile gelmiyor. zamanın gecmesini bekliyorum. yıllık iznimide kullanmadım o da 1 ay ediyor onuda dogumdan sonra kullanacam. senin calısma sartların nasıl? rahat mısın?

günaydın kızlar
bizde dr gidicez acayip heycanlıyım bakalım kaç kilo oldu kızım

hadi bakalım canım güzel haberlerle gel. benim daha doktora gitmeme 15 gün varrr offff bende cok merak ediyorum. artık benden sonra 2 haftada 1 giderim

canım ben yeni memur kadrosuna geçtim malesef yıllık izin hakkım yok bu seneama ağustosta 10 gün rapor almak istiyorum...benimde işim çok yorucu malesef adliyede beklemek bile beni çok yoruyo artık,sırf bebişle beraber olabilmek için dayanabildiğim kadar dayanayım diyorum...
bozocum sağlık haberleriyle gelirsin inşallah..
kızlar artık iki haftada bir doktora çağırılan varmı aramızdaki?

ben suanda 31. haftadayım doktora 33. haftada gidecem. artık 2 hafta bir cagırır galiba

ya ben hem eskişehirde hem kütahyada doktora gidiyorum iki doktorumuda beğeniyorum aslında,eskişehirdeki profosör diye ona daha çok güveniyorum tabi,ama eskişehirde hiç hastaneyi görmedim nasıldır,nasıl olur bilmiyorum bu tedirgin ediyo beni,kütahyada da doğum yapsam,evime gitmek(eskişehire)sorun olurmu diye düşünüyorum kafam karışık kızlar

Kızlar günaydın. Birkaç gündür giremedim ne çok yazmışşınız oku oku ancak bitti. Cumartesi kontrolümüz verdı. 1940 gr olmuş oğlm, boyuda 41 cm. Artık 3 haftada bir gidiyoruz biz doktora. Ama benim kilolar almış başını gidiyor 17 kg almışım duba gibiyim. Kesin değil oma dr 23 ağustos gibi doğacağını söyledi tabi daha erken gelmezse.

canım aslında kütahya esisehir yakın diye biliyorum 30-40 dk da gidilir dimi? kütahyada kalacagın birileri var mı? 4-5 gün kalırsın sorun olmaz herhalde.

oy maşallah tosuna:)ay ne kadar azalmış ya yaren...allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…