2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bizde oğluşumla kısa bır kahvaltı dann sonra oturduk pc mizin basina canım yavruma Kuran-I Kerim dınletıyorum arkadaslar..ona cok faydası olacagını bılıyorum ..cogu zaman kendım okuyorun onu bebeğime..canım bebegim benimmmm....

yarın dr gidicez ne güzel
tek korkum şu enfeksiyon inşllh daha çok artmamıştır offf

kızlar biz geldik. esim ve kızım cumhuriyete gidip güzel bir kahvaltı yaptık havada güzellesti cok iyi geldiii

mrb arkadaşlar oğlumu doğum zamanı normalde ekimin ilk haftası ama ilk oğlum 3 hafta önce geldiğinden bundada aynısını yaşarım diye düşündüm eylül annelerine geldim.aranıza inş benide kabul edersiniz.

benm de 100 lük 223 çıktı insilün verdi doktor, 3 kere vuruyorum bi de yanında diyet, çok zor oluyo ama yaa

hg
sağlıkla kucağına alırsın inşllh

slm herkese bizde babamızı yolladık işe hemen soluğu yanınızda aldık nasılsınız bakalım kızlar ya tontiş arkadaşları nasıl kızımın

canım hg umarım zamanını bekler ufaklık ama yinede aramıza hg:)

Aramaıza hoş geldin canım,sağlıkla bebişini alırsın kucağına inşallah.

slm kızlar
şeker pembe bebeğini tuzlıycaklar diye korkuyosun sanırım bizde gelenektir her yeni doğan tuzlanır büyüdüğünde kokmasın die ve gerçektende kimsenin koktuğunu duymadım şimdiye kadar hem öyle boydan boya çocuğu tuza sokmuyolar o yüzden korkulcak bişey yok cnm şahsen ben tuzlıycam öpyrm

Selam kızlar,hafta sonu bebişin eksiklerini aldım yine...mothercareda indirim vardı ordan size daha önce söz ettiğim sepetten aldım,çarşafı sepet örtüsüyle beraber 90 TL,birde ordan pişik için sudokrem aldım,bebişin bodylerine bakıp body alıcam çünkü 7 li paket tanesi nerdeyse 4 tl ye geliyor...
şampuan,bebe yağı,saç fırçası ve tarağı,kulak pamuğunu chiccodan aldım orda da%25 indirim vardı..
eskişehirli hamişler belki biliyodur ama ben ilk kez gördüm neo ya idil baby açılmış ordan bebişe bi takım,bebek bakım çantasında taşınacak alt açma,omuz önlüğü ve pançodan da battaniyesiz hastane çıkışı aldım

merhaba kizlar bu gun yeni evimize gectik evde internet yok bir kac gun bu arada evi toplicam sadece kisisel esyalarimizi tasidigimz halde ne zormus tasinmak bide esyali ev esya tasisak olurdum herhalde canim cikti simdi eve alismaya calisiyorum ama burda daha iyiyim yani komsularim olucak eski evide kapattik beklicek bir sure eger yapamazsam geri donucem eski eve orda cok sikiliyordum biliyosunuz kcoaman ve yabnliz kalamiyordum komsumda yoktu bakalim ins yeni evde sikilmam
simdi eve donup biraz temizlik yapiyim

madeofhonor Güle güle sağlıkla kullansın bebişin. Çok güzel ciciler almışsın annesi.
Alışveriş için güzel bir haftasonu senin için.
Ben temizlikle uğraşıyorum, eşim yapıyor çoğunu ama ayaklarım ve ayak bileklerim balon gibi şişti, öyle ki tenim acıyor :2:

Saadet, güzelim, face'den yazdım sana, den den :))

eşim izle çıktı kızlar evde tadilat var kış için petekleri büyütüyoruz ısıya faydası olur diye.
onun için bu aralar giremiyorum.
haber veriyim dedim.
kendinize iyi bakın :)
öpüldünüz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…