benimki 3 sat sadece normal çıktı diğerleri hep yüksek bilmiyorum benim dr hemen beni yönlendirdi hastanede kalman lağzım dedi 48 saat kalmak gerekiyormuş benimkiside ünsiline gerek yok dedi fakat hemen diyetisyene yönlendirdi diyetisyenin kontrolünde diyet yapıyorum her dr farklı birde başka dr sor istersen yada sağlık ocağındaki dr danış istersen fazlada kafana takma dr demek çok tehlike görmemiş ama diyetini mutlaka uygula
mrb arkadaşlar oğlumu doğum zamanı normalde ekimin ilk haftası ama ilk oğlum 3 hafta önce geldiğinden bundada aynısını yaşarım diye düşündüm eylül annelerine geldim.aranıza inş benide kabul edersiniz.
mrb arkadaşlar oğlumu doğum zamanı normalde ekimin ilk haftası ama ilk oğlum 3 hafta önce geldiğinden bundada aynısını yaşarım diye düşündüm eylül annelerine geldim.aranıza inş benide kabul edersiniz.
nbr kızılcık hg kocişin sahneye çıkçakmış hayırlı olsunnn:):)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?