yok çok şükür olmadı canım.et ve tavuktan tiksindim ben onları yiyemiyorum bir de türk kahvesi çok severdim ondan tiksindim ama bulantım falan olamdı canım
sevgılıler gnu mu o da ne kı??????????
:))))))) ben dogum gnum harcınde oyle gunlerı pek sevmem[/QUOT
aslında bende pek sevmem ama arada bide oldumu iyi olyo işte
aman su erkekler ne kadar egolu yahu
heppppppp ılgı hep alaka
ya varya bır dogumu da onlar yapsalar kadın ruhundan nasl anlarlar
ama nafıle
daha gün bitmedi canım :))
evet canım.Biz maşşallah iyi anlaşan bir çiftiz fakat fedakarlık yaparsan.eşime diyorum ki birdaha dünyaya gelelim sen bayan ol ben de erkek yine evli olalım ben senin kocan olayım ozaman anlarsın beni diyorum.iyi anlaştığımız halde böyle düşünüyorum bir de anlaşamayan çiftlerin neler hissettiğini çok merak ediyorum.
kızlar bu hazır meyvesuları zararlımı hamilelikte içebilirmiyiz
cnm soyle dusun bozulmamları ıcn fabrıkasyon urunlere emulgator tatlandrıcılar da var ayrıca uzak durmakta fayda var
saglıklı yasamı benımseyen bırı olarak ben ıcmem hıc....
zaten meyve suları curumus meyvelerden yapılıyo ve o curuk meyvelerı ne kadar dezenfekte edecekler? bu konuda bunları duymustum paylasayım cnm
karar senın tabı:)))))))
canım evde yalnız sensiz kalmak isteyemyor bence ben öle anladım sanada diyememiş bahane uydurmuşopuyorumnanaktan
sağol bidenem yaa.sizde olmasanz kutlanmycaktı valla bgn.ayyy bi hoş oldum.ya aslında bana göre çok saçma bi nedenden küsüz.malum şuan cidden iyi değilim ev işini yapmaya bile halm yok.ben anneme getmek istiyorum brz kalayım bana baksınlar dedm.var efndm benm evm varmış ne işim varmış orda.sanki gdince evin yok diyolar bana.ya kızlar haksızmıyım ben söyleyn nolur.şuan ilk beni düşünceğine adam neyn derdinde.o napcakmış tek başına evde.ayyy yine geldiler valla soldan soldanÇok üzgünüm çoook
iyide cnm bende yalnzım tüm gün evde bana kiim ne yapıp getrcek bence şuan beni düşünmeli kendini değil.
sağol bidenem yaa.sizde olmasanz kutlanmycaktı valla bgn.ayyy bi hoş oldum.ya aslında bana göre çok saçma bi nedenden küsüz.malum şuan cidden iyi değilim ev işini yapmaya bile halm yok.ben anneme getmek istiyorum brz kalayım bana baksınlar dedm.var efndm benm evm varmış ne işim varmış orda.sanki gdince evin yok diyolar bana.ya kızlar haksızmıyım ben söyleyn nolur.şuan ilk beni düşünceğine adam neyn derdinde.o napcakmış tek başına evde.ayyy yine geldiler valla soldan soldanÇok üzgünüm çoook
ayyy canım benim ya kıyamam.malesef öyle kadınlar ve erkekler aynı pencereden bakamıyoruz bir türlü bunu başardığımız anda zaten hiç problem kalmayacak.sen sıkma canını bebişini düşün canım,
cnm benım ya zaten kendısının teklıf etmesı gerekıyo ya gıt ya annen gelsn kotusun dıye
ya cnm benm dıyrm ya kendılerı bı hamıle olsalar dunya nasl degısr nasıl adam olurlar:)
ya bence cek gıt ya zorla ya da ıstekle
halden anlamayan hıc anlamaz
sen gıt kafanı dınle yat getırsnler onune ye .. ıyılesnce de don
anammmmmm kendmı guzın abla gbı hıssttm bosver karsmayım karı koca arasna gırılmezsempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?