Allahım düşmanoma bile aratmasın çok ama çooookkk zor
kızlar fırınlarda kalın sade galeteler oluyorya onlardan yiyorum 2 gündür midemi çok rahatlattı bana çok iyi geldi
ben iyiyim canım öylesine vakit geçiriyorum evde.Birazdan eşime sofra kurucam akşam için.Benimki şimdiden bebeği kıskanmaya başladı sen benimle ilgilenmezsin artık deyip duruyor.Akşam için sevdiği şeyleri yapayım da sevinsin garibim
ay maşallah ya özeniyom valla böyle yemek yapanlara.ben mutfağın yolunu unutuum artık mutfağımı özldm ben yaaaaa
kızlar bu net ve kk olmasa ne yapacaktın diyor kociş haklı yani düşük tehlikesinden fazla gezemiyorumda sizlerle sohbette olmasa
benim kocişte bebek gelsinde biraz onunla uğraş ben rahatlayayım diyor ona göre hiç rahat bırakmıyomuşum onu zemuszemus
ben iyiyim canım öylesine vakit geçiriyorum evde.Birazdan eşime sofra kurucam akşam için.Benimki şimdiden bebeği kıskanmaya başladı sen benimle ilgilenmezsin artık deyip duruyor.Akşam için sevdiği şeyleri yapayım da sevinsin garibim
ya ben sevdiğim herşeyden tiksinir hale geldi özellikle sulu yemekleri falan görmeye bile tahammül edmiyorum.ama sanki buralar brz hafifler gibi en azınan yiyebilyorum önceden onu bile yapaıyodum.senin oldumu cnm bulantıların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?