2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bu net ve kk olmasa ne yapacaktın diyor kociş haklı yani düşük tehlikesinden fazla gezemiyorumda sizlerle sohbette olmasa

ben iyiyim canım öylesine vakit geçiriyorum evde.Birazdan eşime sofra kurucam akşam için.Benimki şimdiden bebeği kıskanmaya başladı sen benimle ilgilenmezsin artık deyip duruyor.Akşam için sevdiği şeyleri yapayım da sevinsin garibim

ay maşallah ya özeniyom valla böyle yemek yapanlara.ben mutfağın yolunu unutuum artık mutfağımı özldm ben yaaaaa

benim kocişte bebek gelsinde biraz onunla uğraş ben rahatlayayım diyor ona göre hiç rahat bırakmıyomuşum onu zemuszemus

ay maşallah ya özeniyom valla böyle yemek yapanlara.ben mutfağın yolunu unutuum artık mutfağımı özldm ben yaaaaa

canım benim inşallah geçer en kısa zamanda bulantıların.ben bir iki şeyden tiksindim onların kokusunu duymadığım sürece problemim yok şimdilik

kızlar bu net ve kk olmasa ne yapacaktın diyor kociş haklı yani düşük tehlikesinden fazla gezemiyorumda sizlerle sohbette olmasa

bana da yan yana olsanz konusmazsnz:)))) dıyo

bende bır turlu anlatamıyrm normal kadın dayansması dedıkodusu sanıyo:)

dıyrm aynı dert ortagı gbı dusun aynı seylerı yasayanlar hep burda sohbet tabıkı guzel dıyrm.)

ya ben sevdiğim herşeyden tiksinir hale geldi özellikle sulu yemekleri falan görmeye bile tahammül edmiyorum.ama sanki buralar brz hafifler gibi en azınan yiyebilyorum önceden onu bile yapaıyodum.senin oldumu cnm bulantıların

benim kocişte bebek gelsinde biraz onunla uğraş ben rahatlayayım diyor ona göre hiç rahat bırakmıyomuşum onu zemuszemus

benim eşimde güya rahatsız oluyordu onunla ilgilenmemden ama istemem yan cebime koy numarası yapıyormuş meğer.şimdiden karaları bağladı

aman su erkekler ne kadar egolu yahu

heppppppp ılgı hep alaka

ya varya bır dogumu da onlar yapsalar kadın ruhundan nasl anlarlar

ama nafıle

yok çok şükür olmadı canım.et ve tavuktan tiksindim ben onları yiyemiyorum bir de türk kahvesi çok severdim ondan tiksindim ama bulantım falan olamdı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…