2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar benim kocişte evde sıkılıyon annene götüreyim kal bi kaç gün diyo artık diyemiyo ben başlıyorum bıktınmı benden niye anneme gitcem anneme gitcektim niye evlendim pes ediyor annen çağır gelsin diyorkafamçokkarıştıadam ne dese yaranamıyo

off ya varmı böyle kocalar.bzimki 1 yıl gitmsem sormz valla.nazar değmsn cnm

canım düzelir inş. belki kıskanıyodur seni

çözdün cnm sen mevzuyu aile olan düşkünlüğümü kıskanıyo.sanıyo önce ailem sonra o gelir benm için.bzm kurduğumuz aileyi 2.plana atyorum sanıyo.ama yok öyle bişey ben bunu ona anlatamıyom naptysamda anlamadı.oyzden uğraşmıyom valla bu konuda artık

ondan şüphem yok şükür cnm.2.5 yıl oldu değişmedi umarım bundan sonra değişir

burcu ne esnın sorması ayıp

burcuna gore davran :)

ikizle ben aslan.ama anlamam valla pek burç işinden o nasıl olcak cnm

cnnm benm benm kocıs de ıkızler

::) ben terazı

aslan daha baskın karakterdr aslında sen dedgnı yaptrrrsn gbı

ama onun yukselen ne bılmek lazm

neyse yanı bı akrap falan olsa asla yola getremezsn de ıkızler konuskan gezmeyı sever arada bı degısken derler ama ben daha esmde degskenlık sezemedm

sert konusmadan falan hoslanmaz ıkızler onunla mulayım mulayım gecınecen:)

ah canım ya ama bu yaptığı bencillik o kendi ailesiyle görüşmüyormu et tırnaktan ayrılırmı hiç

hihoyyyt:lepi: tuttum bunu cnm

ah canım ya ama bu yaptığı bencillik o kendi ailesiyle görüşmüyormu et tırnaktan ayrılırmı hiç

evet bu konuda bencil davranıyo.ama kendisi ailesine pek düşkün değil.oyzden beni anlamıyo zaten.belki dşkün olsa anlar.bitek ilkokulu ailesyle okumş sonra orda burda okumş yani yaz tatillerinde sadece ailesinin fazla vakit geçirdği için ailesylede sınırlı yani

aynen canım bizde öyleyiz.adamcağız git dese bir türlü gitme dese bir türlü.Eşimin yerinde olmayı bazen hiç istemiyorum.

hihoyyyt:lepi: tuttum bunu cnm

cnm benım ıyı gecınırsnz aslan ıkızler anlasr

:)))) yumusak yumusak konus halledersn merak etme tatlım

bır de bır ıstegnın kocanın yapmayacagnı dusunuyrsan dua et Allah yola koyuyo ve adamın dılı tutulup o ıs olur

her sey dua bask a yolu yok cnm

canım öylese ailesinden göremediği sevgiyi şefkati sende arıyor adamcağız.ayyy üzüldüm bak şimdi onun için.zamanla düzelir canım üzme kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…