kızlar benim kocişte evde sıkılıyon annene götüreyim kal bi kaç gün diyo artık diyemiyo ben başlıyorum bıktınmı benden niye anneme gitcem anneme gitcektim niye evlendim pes ediyor annen çağır gelsin diyorkafamçokkarıştıadam ne dese yaranamıyo
canım düzelir inş. belki kıskanıyodur seni
çözdün cnm sen mevzuyu aile olan düşkünlüğümü kıskanıyo.sanıyo önce ailem sonra o gelir benm için.bzm kurduğumuz aileyi 2.plana atyorum sanıyo.ama yok öyle bişey ben bunu ona anlatamıyom naptysamda anlamadı.oyzden uğraşmıyom valla bu konuda artık
burcu ne esnın sorması ayıp
burcuna gore davran :)
ikizle ben aslan.ama anlamam valla pek burç işinden o nasıl olcak cnm
ya illa sıkılıysun cnm.aslında herşeyiyle 10 numara adam ama şu aileler konusunda evlendğimizden beri kavgalıyız ve bi çözümde bulamıyorum.onun istedği ailemle fazla sıkı fıkı olmamam.onuda ben yapamıyorum hep aile lafı açılınca böyle küsüyoruz işte:a015:
cnnm benm benm kocıs de ıkızler
::) ben terazı
aslan daha baskın karakterdr aslında sen dedgnı yaptrrrsn gbı
ama onun yukselen ne bılmek lazm
neyse yanı bı akrap falan olsa asla yola getremezsn de ıkızler konuskan gezmeyı sever arada bı degısken derler ama ben daha esmde degskenlık sezemedm
sert konusmadan falan hoslanmaz ıkızler onunla mulayım mulayım gecınecen:)
ah canım ya ama bu yaptığı bencillik o kendi ailesiyle görüşmüyormu et tırnaktan ayrılırmı hiç
kızlar benim kocişte evde sıkılıyon annene götüreyim kal bi kaç gün diyo artık diyemiyo ben başlıyorum bıktınmı benden niye anneme gitcem anneme gitcektim niye evlendim pes ediyor annen çağır gelsin diyorkafamçokkarıştıadam ne dese yaranamıyo
hihoyyyt:lepi: tuttum bunu cnm
evet bu konuda bencil davranıyo.ama kendisi ailesine pek düşkün değil.oyzden beni anlamıyo zaten.belki dşkün olsa anlar.bitek ilkokulu ailesyle okumş sonra orda burda okumş yani yaz tatillerinde sadece ailesinin fazla vakit geçirdği için ailesylede sınırlı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?