habrlerde bır kadının esı ılana soyle sevgılıler gunu msj yazmıs
cnm karıcım senı ılk gunku kadar cok sevıyrm ama lutfen artık yemek yapmayı ogren
aclıktan oluyrm
senı cok seven kocan:))))))
cok guldum ya sevınsın mı kadın uzulsun mu boyle bır ılanla sevgılıler gunu kutlanmıs
evet lilacım benimde durum aynııı..... bende bugün pantolon baktım dediğin fiyatlarda bende tayt giyiyorum çizme uzun tunik tarzı kıyafetlerden işte :)))
daha tatlı oluyoo her ne kadar eşim kıskansada giyiyorum işte ohh :)
ayyyyy sinir olurdum beennn bu ne yaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gamze kelebek sana özelden mesaj atmıştım.
listemize yazmak için senden yaşını ve kilonu rica ediyorum.
bizde dün kutladık aslında kutlama sayılmazda.
çarşıda buluştuk canım bana gül almış 1 tanecik.
sonra yemeğe gittik bu kadar.aslında kutlamak için çıkmamıştıkta neyse...
kızlar dün bi yer gördük kazaklar hırkalar ne ararsanız var hemde öyle ucuz ki elbiseler falan hep 10 tl.hemde çok kaliteli ve güzel
hemen daldım bir kazak buldum siyah boyu dizlerime kadar.denedim aynaya bi baktım amanııııın bende bir göbek var sanırsınız 4 aylık okadar yani.
hatta orda çalışan kız bile dedi hamilesiniz siz ne kadarlık diye...
yahu daha kaç haftalıkım normalmi bu kadar büyük göbiş ?????
neyse aldım o kazağı altımda zaten kalın kilotlu çorap.çizme.
ve bir karar aldım hamile pantolonu falan almıycam (ki burada fiyatlar acayip ucuk alalede basit bir pantolon bile 80 tl)
nasılsa kış ayındayız böyle uzun tunikler ve kilotlu çorap çizme ile yaza gelicem.
yazında elbiseler giyecem hem daha şirin hemde tasarruf yapmış olurum :)))))
evet lilacımm ben de pantolonları sevmiyorum:):) yazın elbise kışınn tunik tayt en iisi:):) bu arada bende de göbek çıktı hemen herkes anlıo hamile olduğumu ama hoşş bende 2 tane var:):)
bu arada ben topuklu ayakkabı hastası bir insanım ama herkes topuklu giyme diyoo doktoruma sordum çok abartmadan giy dedi ama aklımda hep soru işareti kalıooo? sizce napmalıyım arkidaşlarrrrrrrr:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?