kıslar dün doktordaydım.bebeğim 2.2 cm.olmuş
ikili test için 13.haftanın içinde yaptırmam gerektiğini söyledi ve şimdiden randevu almam gerekliymiş.
ikili test için 13.haftanın içinde yaptırmam gerektiğini söyledi ve şimdiden randevu almam gerekliymiş.
hanımlar günaydın haftasonu doktora gittim.bebeğim 3 cm olmuş.elleri ayakları oluşmuş haraket ediyodu.doktor ikili testi yaptırıp yaptırmıcağmı sordu bende yaptırmıcam dedim hiç itiraz etmedi
maşşallah sevecen1, bende haftaya gidicem inş. bakalım
büyümüştür annesi.oynadığını görüyosu ultrosonda.bide doktor şimididen vücuduna badem yağı sürdedi. çatlaklar oluşmasın die
ben burdayımcanım geçmişe göz attım okudum geldim azcık
sen nasılsın napıyon kocişle kutladınmı sevgililer gününü
gunaydin guzel anneler! ben geldiiiim!kac gundur evde yattim ama grip gecmedi yine de morelimi yusek tutmaya calisyom.. siz nasilsiniz?
sevcancim sagol biraz daha iyiyim:) bugun ultrason yaptircam ense kalinligini falan olcecekmis.. bi suru kan, idrar falan tahliller yaptirmam lazim... kan vermekten cok korkan biriyim yasiz ne durumdasiniz?
bana da kakao yağı dedi.badem yağı mı kakao yağı mı doğru şimdi?
hanımlar günaydın haftasonu doktora gittim.bebeğim 3 cm olmuş.elleri ayakları oluşmuş haraket ediyodu.doktor ikili testi yaptırıp yaptırmıcağmı sordu bende yaptırmıcam dedim hiç itiraz etmedi
:)))))))) uuuuuuu kocaman kocaman:)))))) buyudgnu gorrsn ıns cnm zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?