2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kıslar dün doktordaydım.bebeğim 2.2 cm.olmuş
ikili test için 13.haftanın içinde yaptırmam gerektiğini söyledi ve şimdiden randevu almam gerekliymiş.

hanımlar günaydın haftasonu doktora gittim.bebeğim 3 cm olmuş.elleri ayakları oluşmuş haraket ediyodu.doktor ikili testi yaptırıp yaptırmıcağmı sordu bende yaptırmıcam dedim hiç itiraz etmedi

hanımlar günaydın haftasonu doktora gittim.bebeğim 3 cm olmuş.elleri ayakları oluşmuş haraket ediyodu.doktor ikili testi yaptırıp yaptırmıcağmı sordu bende yaptırmıcam dedim hiç itiraz etmedi

maşşallah sevecen1, bende haftaya gidicem inş. bakalım

büyümüştür annesi.oynadığını görüyosu ultrosonda.bide doktor şimididen vücuduna badem yağı sürdedi. çatlaklar oluşmasın die

BENİM CİLDİM YAĞLI, KREM HİÇ KULLANMAM NORMALDE YİNEDE GEREKİYOMUDUR Kİ Bİ SORARIM BENDE DOKTORAboshayallersmile

sevcancim sagol biraz daha iyiyim:) bugun ultrason yaptircam ense kalinligini falan olcecekmis.. bi suru kan, idrar falan tahliller yaptirmam lazim... kan vermekten cok korkan biriyim ya siz ne durumdasiniz?

cnm kardesm de hamıle ve kan olayı-aşı onu hep bayıltrdı

hep de onun bu yasna kadar yanındaydm

hamılelgnde cok korkuyrdu kan vermede

ama hamd olsn kı:) yendı sukurler olsn kı bayılmıyo

kendnı telkın edeerek basaracgna ınanarak ve coooooook dua ederek basardı sende ıns basarrsn cnm

:)))))))) uuuuuuu kocaman kocaman:)))))) buyudgnu gorrsn ıns cnm zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…