bu arada kayınvalidem karadutu kaynatmış kevgirden geçirmiş bi kavonoza koyup yollamış içeyim diye pekmez gibi..
bende onu koca bi kupaya boşaltıp bi dikişte içtim amelsizliğin bu kadarı(((
şimdi midem bulanıyor ha çıkardım ha çıkaracam.
fayda olsun derken zarar olacak anlaşılan(((
slm kızlar bişi sorcam size :kedi:
benden dün yumurta akı gib sümüksü bi akıntı geldi ara arada gelio sizdede oluyomu yada olanınız oldumu
ins fon cektiricek zamanimiz olur bende oyle gitmek istiyorum hani hafif goz kalemi falan ama bir arkadas bana dediki o anda onu dusunecek zaman bulabilirsen masallah kiz sancidan nasil gittim onu hatirlamiyorum dedi bana korktum valla :)
slm kızlar bişi sorcam size :kedi:
benden dün yumurta akı gib sümüksü bi akıntı geldi ara arada gelio sizdede oluyomu yada olanınız oldumu
arkadaslar evet temiz gitmemekten cok korkuyorum ne yapicam ben ya burda kuafore agdaya gitmek istemiyorum zaten ben utaniyorum hani kuafor tanidik falan olsa belki yoksa yaptiramiyorum kendimde aynada koysam net goremiyorum artik naisl yapcam agdada canim aciyo krem veya jilet desem goremiyorumki naisl tam temizlenicem uffff ya ne yapsam ayna tutuyorum koca gobek gormeiyorum ne onerirsiniz ?
bu gun yine hic ama hic su icmedim aklkiyimda iciyim zorla
ben kk da bişey okumuştum emla krem diye uyuşturuyor denedim gerçekten baya uyuşturmuştu doğuma yakın bidaha alıcam onunla ağda yapıcam
susuz nasıl duruyorsun
bebeğin için sürekli içmelisin
lilacım merhaba bende yeni üyenizim beni de listeye eklersen sevinirim birde hamilelik haftamı belirten o güzel linkleri nasıl yapıcam sen mi ekliyeceksin 29 hafta 4 günlük olucak
selam kızlar,
mothercarede sezon sonu çıtçıtlı bodylerin 7 li paketi 32.90 tl..
tanesi 5 tl ye bile gelmiyor uygun bence.
ben aldım tavsiye ederim..
kısa kollu ve kolsuz şeklinde...
kızlar su çok önemli bebeğin amniyo sıvısı için değilmiş içtiğimiz su bebeğin nefes alması içinmiş.
yoksa bebek zor durumda olurmuş
içtiğimiz suyun hava kabarcıkları onlara oksijen oluyomuş böyle anlatmıştı birisi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?