2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar bişi sorcam size :kedi:
benden dün yumurta akı gib sümüksü bi akıntı geldi ara arada gelio sizdede oluyomu yada olanınız oldumu

ben daha pekmez falan icmedim hala turk marketine gitcemde alcam uff fuzak maa 2 saat arabayla bu hafta sonu gidsip aliyim bir seyelr canim milfoy hamuru cekiyo tuhaf ama nerde bulcam benzer seyelr var ama yemiyorum ben kendim yapmak istiyorum ..

benden dün yumurta akı gib sümüksü bi akıntı geldi ara arada gelio sizdede oluyomu yada olanınız oldumu

bende oluyo canim nerdeyse bir iki aydir oluyo bazende kaciriyorum gudne kac sefer ic camasiri degistiriyorum cok rahatsiz oluyorum damla olsa gunluk pedde kulllanmayin dediniz kullanmiyorum artik ...

ins fon cektiricek zamanimiz olur bende oyle gitmek istiyorum hani hafif goz kalemi falan ama bir arkadas bana dediki o anda onu dusunecek zaman bulabilirsen masallah kiz sancidan nasil gittim onu hatirlamiyorum dedi bana korktum valla :)

ins fon cektiricek zamanimiz olur bende oyle gitmek istiyorum hani hafif goz kalemi falan ama bir arkadas bana dediki o anda onu dusunecek zaman bulabilirsen masallah kiz sancidan nasil gittim onu hatirlamiyorum dedi bana korktum valla :)

sezeryan olursa hazırlıklı gidersin

arkadaslar evet temiz gitmemekten cok korkuyorum ne yapicam ben ya burda kuafore agdaya gitmek istemiyorum zaten ben utaniyorum hani kuafor tanidik falan olsa belki yoksa yaptiramiyorum kendimde aynada koysam net goremiyorum artik naisl yapcam agdada canim aciyo krem veya jilet desem goremiyorumki naisl tam temizlenicem uffff ya ne yapsam ayna tutuyorum koca gobek gormeiyorum ne onerirsiniz ?

evet bendede oluyo aynı dediğin gibi bak aklımdaydı soracaktım.
ama iltihaplı falan seğil öyle kıvamlı bişiy.
off çok iğrenç :kedi: neki bu CADIARZU

lilacım merhaba bende yeni üyenizim beni de listeye eklersen sevinirim birde hamilelik haftamı belirten o güzel linkleri nasıl yapıcam sen mi ekliyeceksin 29 hafta 4 günlük olucak

kedileirm yine benim yatagima yatmislar dun misafir yatak odasinda uyudum bu seferde oraya geldielr ben nerdeysem onalr orda heleki biri gece yuzume yatiyo ya kenara itiyorum hir hir bes dakka sonra yine kafamda gitmiyo esim seni annesi saniyo ondan diyo biri kafamda biri ustumde uyuyo simdilik ufakalr buyuduklerinde aguir olcakalr ama yaniyorum tuylu tuyluler sicacik oluyorum gece .

ben kk da bişey okumuştum emla krem diye uyuşturuyor denedim gerçekten baya uyuşturmuştu doğuma yakın bidaha alıcam onunla ağda yapıcam
bu gun yine hic ama hic su icmedim aklkiyimda iciyim zorla

susuz nasıl duruyorsun
bebeğin için sürekli içmelisin

ben kk da bişey okumuştum emla krem diye uyuşturuyor denedim gerçekten baya uyuşturmuştu doğuma yakın bidaha alıcam onunla ağda yapıcam

susuz nasıl duruyorsun
bebeğin için sürekli içmelisin

hic canim su istemiyorki aldim yanima bardak icicem zorla aklima gelirse iste doktorda icmen lazim dedi zorlada insan icemiyoki ..

lilacım merhaba bende yeni üyenizim beni de listeye eklersen sevinirim birde hamilelik haftamı belirten o güzel linkleri nasıl yapıcam sen mi ekliyeceksin 29 hafta 4 günlük olucak

hoşgeldin şekerim a.s.
yukarıya yazdığım bilgileri verirsen hemen ekliyim :hulya:
alttaki takvimlerimizde ilk sayfamızda mevcut orada anlattık bakabilirsin hrocum...

bu arada face gurubumuzda var hala gelmek isteyenler için..
gizli gruptur sayfayı,paylaştıklarınızı resimleri arkadaşlarınız dahi göremez rahat olun oranın linkide...

Login | Facebook

kızlar su çok önemli bebeğin amniyo sıvısı için değilmiş içtiğimiz su bebeğin nefes alması içinmiş.
yoksa bebek zor durumda olurmuş
içtiğimiz suyun hava kabarcıkları onlara oksijen oluyomuş böyle anlatmıştı birisi...

evet çok önemli
ben mi abartıyorum ben bazen 4-5 litre içiyorum
siz kaç litre içiyorsunuz

yok bozom ne kadar çok içersen o kadar faydalı..
ben nasıl zorluyorum bi bilsen günde 3 lt içmeye çalışıyorum bazen 3 olmuyor bile.
keşke bende o kadar çok içebilsem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…