benimkide şeffaf renkte ama korktum gelince öle bii
yok bozom ne kadar çok içersen o kadar faydalı..
ben nasıl zorluyorum bi bilsen günde 3 lt içmeye çalışıyorum bazen 3 olmuyor bile.
keşke bende o kadar çok içebilsem...
yok bozom ne kadar çok içersen o kadar faydalı..
ben nasıl zorluyorum bi bilsen günde 3 lt içmeye çalışıyorum bazen 3 olmuyor bile.
keşke bende o kadar çok içebilsem...
benimde akıntı bi oluyo bi kayboluyo suyu çok içtiğimde olmuyo, azaltınca idrarım bile koyulaşıyo.
hamileliğimin başlarında çok olmuştu doktora söylemeye korkmuştum şimdi nasıl pişmanım ya zararı olduysa bebeğe diye.
kızlar nadıl içiyorsunuz ben de çok deniyorum inanın hergün zorluyorum kendimi elimde şişe ama 1,5ltr kattiyen geçmiyor
siz nasıl yapıyorsunuz ben kahvaltıdan sonra başlıyorum ama malesef bilmiyorumkismile
canım eğer hala varsa sölemelisin nolur nolmaz,,akıntı enfeksiyonsa Allah korusun Doğum esnasında bebek mikrop kapabilirmiş,,ya da bu gibi enfeksiyonlar erken doğuma sebep olabilirmiş,,ben hamilelğimin başından 3.ayından beri fitil kullanıorum nerdeyse hala devam edio akıntım....
1 litrelik şişem var dolduruyorum onu koyuyorum yanıma habire içiyorum
evet bana da dr söyledi tedavi etmeliyiz yoksa erken doğum olur dedi
normal doğumda da bebeğe geçer dedi
benim dr da kesin bu olayı bahane edicek sezeryan olsun diycek
bende öyle zelcanım mecburen içiyorum zorlayarak...
ha su içemeyenler bolbol karpuz,üzüm,armut yesinler diyordu bi yerde okumuştum.
canım o zaman doktorunu değiştirebilirsin eğer normal istiosan...hayırlısı inşallahh
günde 8 bardak su yeterli kızlar,
aşırı içince vücudun mineral atımına neden olduğuna dair araştırmalar, yayınlar,doktor görüşleri var.
ayrıca bebeğin amniyon sıvısının durumu içtiğimiz suyla değil direkt bebeğin sağlığıyla ilgili, bunu yeditepe üniversitesi doçenti söyledi bana ayrıntılı usg çekerken..
kasmaya gerek yok sanırım ama muhakkak 8 bardak içilmeli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?