yazın bence 8 bardak su az çünkü terliyoruz
ben dr sordum ben abartıyormuyum dedim hayır dedi ne kadar çok su içersen o kadar iyi dedi..... doğumdan sonra da süt olsun diye içeriz bol bol
hiponatremi yi ararştırmanı tavsiye ederim canım netten, vücudun elektrolit dengesinin nasıl bozulduğunu...
ben 3 lt kesinlikle içmem, karar senin tabi.
herşeyin ama herşeyin tabiatta aşırısı zararlı, makul oranda olmalı. ben bu tezi savunan doktorlara itibar ediyorum.
günde 8 bardak su yeterli kızlar,
aşırı içince vücudun mineral atımına neden olduğuna dair araştırmalar, yayınlar,doktor görüşleri var.
ayrıca bebeğin amniyon sıvısının durumu içtiğimiz suyla değil direkt bebeğin sağlığıyla ilgili, bunu yeditepe üniversitesi doçenti söyledi bana ayrıntılı usg çekerken..
kasmaya gerek yok sanırım ama muhakkak 8 bardak içilmeli..
bozo ben ikisinede cesaret edemiyorum ya cok korkuyorum sezeryanada normalede :)
canım 2 ay önceki dr randevumda ne kadar su içiyosun dedi bende 2- 2,5 arası dedim ve dr um çok az bebğin suyu hiç kalmamış kendini bi köşeye sıkıştırmış dedi ve an az 3-3,5 lt su içmen gerekli dedii ee zaten sıcaklarda bastırınca içiliyooo .. ama bence 8 br çok az hem su kaybıda yaşıyoruzz...
canım bana da yeditepedeki doçent amniyon sıvısının içtiğimiz suyla direkt alakalı olmadığını söyledi... bu bebeğin sindirim-boşaltım sistemiyle alakalıymış..
ne bileyim ben 8 bardak içiyorum, belki biraz fazla ama sanırım 3 litre kesinlikle değil.sağlıkla gelsin tüm yavrular inşaallah:Saruboceq:
su - sodyum oranına dikkat edelim yine de..
kızlar sezeryanda lavman yapılıyormu
kızlar sezeryanda lavman yapılıyormu
sende mi sezeryana karar verdin
bebek sekeri kargo fiyatim ki normal de imkanisz bu fiyat 100 euro arti seker ..
saadet canım kargo ücreti 100 euro mu :1shok: :1shok::1shok: aman tanrım eğer doğru anladıysam buna tek bir şey denir ooohhhaaaaa :bbo: :bbo: :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?