2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim su konusunda hiç sorunum yokk öncedende çok su içerdim zaten..iş yerinde yarımlık şişem hep yanımda habire doldurum içiyorum..öğlen yemeğine kadar yani 12 ye kadar 1,5 lt öğleden sonra akşam mesaisi 6 ya kadar da 1,5 lt bide akşam 1 1.5 ltre yatana kadar rahat 4 - 4,5 lt içiyorum ve tabiii her 10 dk bir tuvaletteyimm...:roflol:

yazın bence 8 bardak su az çünkü terliyoruz
ben dr sordum ben abartıyormuyum dedim hayır dedi ne kadar çok su içersen o kadar iyi dedi..... doğumdan sonra da süt olsun diye içeriz bol bol

hiponatremi yi ararştırmanı tavsiye ederim canım netten, vücudun elektrolit dengesinin nasıl bozulduğunu...
ben 3 lt kesinlikle içmem, karar senin tabi.
herşeyin ama herşeyin tabiatta aşırısı zararlı, makul oranda olmalı. ben bu tezi savunan doktorlara itibar ediyorum.

her dr farklı b,şey söylüyor
tv lerde dr kışın 2.5 yazın biraz daha fazla için diyorlar çünkü ter atıyoruz

canım 2 ay önceki dr randevumda ne kadar su içiyosun dedi bende 2- 2,5 arası dedim ve dr um çok az bebğin suyu hiç kalmamış kendini bi köşeye sıkıştırmış dedi ve an az 3-3,5 lt su içmen gerekli dedii ee zaten sıcaklarda bastırınca içiliyooo .. ama bence 8 br çok az hem su kaybıda yaşıyoruzz...

kızlar bende saten gecelik tkımını zorla alıyorum yani boşuna masraf..mevlüt için bizimkiler illa alalım diyor..ilk çocukta mutlaka giyinilirmiş penye olmazmış sonra aaaaa penye giymiş şuna bak derlemiş))hahahah))
çeyizimdekileri bile birkere giymedim ama şimdi onlarda olmuyor..onlar s beden ozaman inceciktim şimdi oldum large...mecbur alcam...bebişede mevlüt kıyafeti alacağım süslü püslü peri misali ......
doğumdan sonra ben bunları alamam..yani boşubooşuna masraf ama alcam mecbur..zaten okadar gereksiz giderler oldu ki...of of....

ben de su içemiyordum tuzlu ye içersin dediler elim ayağım şişti.tuzu kestim.şimdi antalya çok sıcak ister istemez susuyor insan.artık çok su içiyorum ve aynen ben de tuvaletten çıkamıyorum.özellikle gece kalkarken sinirden ağlamak istiyorum.yarım saatte bir tuvaletteyim.(

bozo ben ikisinede cesaret edemiyorum ya cok korkuyorum sezeryanada normalede :)

şimdi epidural sezeryan olan bi arkadaşımla konuştum çok rahat geçti dedi
sancım olmadı değil dedi oda oturup kalkarken oldu dedi
bakalım 2 hafta sonra dr ne diycek bana eminim sezeryan diycek

canım bana da yeditepedeki doçent amniyon sıvısının içtiğimiz suyla direkt alakalı olmadığını söyledi... bu bebeğin sindirim-boşaltım sistemiyle alakalıymış..
ne bileyim ben 8 bardak içiyorum, belki biraz fazla ama sanırım 3 litre kesinlikle değil.sağlıkla gelsin tüm yavrular inşaallah:Saruboceq:
su - sodyum oranına dikkat edelim yine de..

hepimiz dr ların yalancısıyız dimii :) bana 2,5 lt az dedi bebek kendini bi köşeye sıkıştırmışız susuz kaldığın için dedi...bende başladım daha fazla içmeye...ama çok fazla su içmenin de zararlarını okumuştumm bi takım zehirlenmelere kadar gidiyomuşş...arayı bulmamız lazım....ama kafama takıldı haftaya randevuya gittiğimde mutlaka soracağım bu içtiğim su bebişin suyuyla alakalmı diye ? merak ettim yanii ... ben öyle anladım çünküü..

sondadan neden korkuyosunuz kızlar.acıtıyormuymuş..yahu o nereye takılıyor ben hayal kuramıyorum..boru gibi bişeymi sokuyorlar ))öyleyse acımaz bence)hehehehkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…