Bu gun sarılma ayıcıgı battanıyesı almıstım esım dedıkı bır tane daha alalım mother carede gecen hafta gormustum 20 euroydu ben bu gun 3 euroya aldım hemde daha sırın daha guzel duruyo gıttık bır tane daha aldık pıslendıgınde bebek uyurken onunla uyusun dıye aynısından ıkı ettı :)
canım maşallah doktorun normal dediyse kendini üzme boş yere ... ben ayrıntılı ulturasonada girmedim ne güzel ayrıntılı ayrıntılı görmüşsün zemuszemus ... kıyafetlerini aldık ama henüz yıkamadım havalar düzelsin öyle yıkıycam salı gününe kadar yağışlı gözüküyor bakalım ...
Kızılcık uzulme sorun olsa doktorun soylerdı merak etme ben ıkı hafta once gıtmıstım 1.250 gr dı sımdı 30 haftayı bıtırdım yanı bılmıyorum su an ne kıloda senden buyuk bebegı olanda olabılır senden ufak olanda doktor sorun olsa zaten soylerdı kafana takma hıc endıselenme canım :)
canım merak ettim işin yoksa koysana ciciler topiğine resmini
Canım çok teşekkür ederim.Hata olarak ayrıntılı usg için geç kaldığımdan mıdır yoksa o hastanenin huyumudur bilmiyorum ama yani öyle dakikalarca bakmadı ki zaten,toplasan 5 dk bille etmez.Yani ayrıntılıya girdin mi girdim o kadar.
Canım bu arada sen bebişinin kıyafetlerini neyle yıkayacaksın ??? bugün bimde bingonun indirmi vardı bebek deterjanı ama almadım.
dur resmini cekiyim simdi koyuyorum :)
ay canım cok tatlı mışıl mışıl uyusun bebiş
kızlar ben cıkıyorum kociş sıkılmış ... saadet cnm geçmiş olsun şimdiden stres yapma relax ol öptüm
kısa programda dalinin sıvı bebek deterjanıyla yıkamayı düşünüyorum ama henüz almadım yarın bimede bakabilirim bingoda güzel bir marka ....
bu gun doktorum dedigini hala dusunuyorum ya kendim secemiyorum dogum seklimi gerek gormedikcede sezeryan demiyormus sezeryandada ayrica uyutmuyorlarmis epidural yani normaldede sezeryandada epidural ufff naisl normal dogurcam yapabilirmiyim acaba bilmiyorum ben uyusam uyansam hic bir sey hissetmesem ne guzel olurdu
Canım sıkma kendini bu kadar,hep hayırlsı ne ise o olsun de.
Benim imkanım olsa normal dğururdum valla.Hem doğal hemde hemen ayağa kalkabiliyorsun,ama sezeryan öyle değil işte.
Cesaretli ol biraz ve noraml doğuma kendini alıştır.
Canım çok teşekkür ederim.Hata olarak ayrıntılı usg için geç kaldığımdan mıdır yoksa o hastanenin huyumudur bilmiyorum ama yani öyle dakikalarca bakmadı ki zaten,toplasan 5 dk bille etmez.Yani ayrıntılıya girdin mi girdim o kadar.
Canım bu arada sen bebişinin kıyafetlerini neyle yıkayacaksın ??? bugün bimde bingonun indirmi vardı bebek deterjanı ama almadım.
Evet canım haklısın bende öyle diyorum kendi kendime bi sorun olsaydı mutlaka söylerlerdi diye o yüzden çokta takmıyorum kafama.
İnşallah herşey hepimiz için yolunda gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?