2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok kızılcıım zaten bişiy olsa bu zamana kadar patlak verirdi.
o yüzden için rahat olsun zaten doktorunda demiş herşey normal diye hiç evham yapma.
kilosuda ayına göre çok iyi bak 28. haftada alması gereken kilo nette yazıyor.1050 normal sınırmış.senin 40 gr fazla bile almış sevin bence :)

kızlar ben çıkıyorum bi duşa girip abdest alıp kuran okuyup dua edeyim hepimize...
hadi dualarınızda bizide unutmayın yarın doktora gidiyoruz hayırlı haberlerle gelelim imşallah ....

öpüyorum hepinizi...
Allaha emanetsiniz meleklerimiz ve siz....

Şeker pembe iyi olmanıza sevindim.İnş bebişin biraz daha sabreder Allah yardımcın olsun:Saruboceq:

canım merak ettim işin yoksa koysana ciciler topiğine resmini

Canım çok teşekkür ederim.Hata olarak ayrıntılı usg için geç kaldığımdan mıdır yoksa o hastanenin huyumudur bilmiyorum ama yani öyle dakikalarca bakmadı ki zaten,toplasan 5 dk bille etmez.Yani ayrıntılıya girdin mi girdim o kadar.

Canım bu arada sen bebişinin kıyafetlerini neyle yıkayacaksın ??? bugün bimde bingonun indirmi vardı bebek deterjanı ama almadım.

Evet canım haklısın bende öyle diyorum kendi kendime bi sorun olsaydı mutlaka söylerlerdi diye o yüzden çokta takmıyorum kafama.
İnşallah herşey hepimiz için yolunda gider.

kısa programda dalinin sıvı bebek deterjanıyla yıkamayı düşünüyorum ama henüz almadım yarın bimede bakabilirim bingoda güzel bir marka ....

ici saten disi kadife yumusacik bebek uyurken sarilsin diye hastane cantasina koyicam boylece uyurken kendini guvende hissediyormus esimin yegeninin var 2 yildir ayirmiyor yanindan o yoksa uyumuyo cok sirin ama :)

Eklentiler

• $P7080601.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 27
  • $P7080602.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 30
yarin disciye randevum var gecici dolgu yapcak iki disim kirilmisti hamileligin basinda birinin yaptirdim biri korkudan duruyodu esim git onuda yapotir disini kaybetme dedi ufacik kirik ama korkunun ecele faydasi v yok zaten hamileyim diye kalici dolgu yapmiyo gecici yapicak yine uyusturuyoya o igneden cok korkuyorum kabusum kadin dogumcu ve disci insallah gecenki gibi yine terler dokmem :)

kızlar ben cıkıyorum kociş sıkılmış ... saadet cnm geçmiş olsun şimdiden stres yapma relax ol öptüm

bu gun doktorum dedigini hala dusunuyorum ya kendim secemiyorum dogum seklimi gerek gormedikcede sezeryan demiyormus sezeryandada ayrica uyutmuyorlarmis epidural yani normaldede sezeryandada epidural ufff naisl normal dogurcam yapabilirmiyim acaba bilmiyorum ben uyusam uyansam hic bir sey hissetmesem ne guzel olurdu

kısa programda dalinin sıvı bebek deterjanıyla yıkamayı düşünüyorum ama henüz almadım yarın bimede bakabilirim bingoda güzel bir marka ....

Canım bingonunki svıı değil toz deterjandı.paket halinde satılıyordu yanında bebek yumuşatıcısı ve yüzey temizleyicisi ile birlikte 9 tlydi ,başka bi markette dalinin sıvı deterjanına baktımda 15 tl idi fiyatı bana biraz pahalı gibi geldi bakalım daha karar vermedim hangisini alcağıma.

Canım sıkma kendini bu kadar,hep hayırlsı ne ise o olsun de.
Benim imkanım olsa normal dğururdum valla.Hem doğal hemde hemen ayağa kalkabiliyorsun,ama sezeryan öyle değil işte.
Cesaretli ol biraz ve noraml doğuma kendini alıştır.

kizilcik mecbur alistircam artik doktor normalden yana yani mecbur olmadikca sezeryan yok dedi ben uyumak istiyorum dedim sezeryanda uyumuyorsunki epidural yine dedi bakalim iki hafta sorna yine gidicem yine konusiyim ne dicek hayirlisi cidden ne biliyim ben aciya dayanamam nasil yapcam bilmem allah hepimize su mubarek gunde yardim etsin ..

yıkandım paklandım yağlandım geldim hemen cevaplayıp çıkayım dedim okuyunca duramadım.
canım ben aldım bimden bingonun setini.
bana uygun geldi dur dedim bi deniyim.
çamaşırları yıkadım mis gibi oldu yumuşatıcısınıda kullandım güzel kokuyo.
bende bingo olduğu için aldım sonuçta tanınmış marka.
zaten ürün yeni olduğu için tanıtım amaçlı piyasaya sürmüşler o yüzden ucuzmuş yani yakında fırlar fiyatı öyle dedi bimdekiler.
bende aldım ve memnun kaldım.
yumuşatıcı-deterjan ve yüzey temizleyicisi...
isterseniz alın bi deneyin derim...

hadi kaçtım kurulanıp dularımı ediyim ben...
iyi geceler...

lila bende kanal d den hocayi dinliyorum esimde disarda yaizk bana varya 1.5 sene yatili kuran kursunda okumustum liseden sonra universiteye baslamadan elime alipta 1 yili askindir kuran okumadim bildigimide unutucam ezbere almistim artik hatirlamiyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…