benim bacakalrim degil orta kismim buyuyo goguslerim falan karnim kalcam buyuyo hani eski ingiliz adamlar varya cizgi filmlerde bacakalr incecik orta kisim sisko onlara benzedim :)
ay canım olabılır mi ki varis genelde dizlerde olmaz mı ? bilemedim ki şimdi iyice bakamıyorumda hemen popo altımda çünkü
Saolun kızlar darısı size.... bana ve evi olmayanlara..
Evi annemler aldı..Yan bloktalardı..şimdi tam yanıma geldiler...
Yatak odamızı yıktırsak 2 ev bir olcak laelaelaelaelae
herşey tabiki Allahtan ahh bi rahat olabilsek !
biliyorum bırakmam lazım takmamalıyım boşvermeliyim..
tevekkül etmeliyim.biliyorum korkunca böyle yapınca başıma geliyo aynı detaylı ultrasona giderken günlerce korkup buraya gözyaşlarıyla döndüğüm gibi...
ya napayımda kendimi rahatlatayım ben ?
ne yapayımda kendi kendimi teklin edeyim ?
dualar ediyorum sürekli.
yoksa ben hamilelik depresyonuna mı giriyorum kızlar yaaa
Canım damar gibiysi varisdir ama üzülme doğumdan hemen sonra geçiyormuş hamilelikte çıkan varisler :)
saadet senin kalp sorunumu ameliyatımı ne vardı...dra anlatmadınmı..kesin sezeryan olur diyordunbenim doktorum hic bana gun soylemiyo hep sat tarihimden itibaren bakiyo 12 eylul diyo yok erken gelir gce gelir hic yorum yapmiyo bana zaten sezeryuan istiyorum deyince keyfi sezeryan olamazsin saglik sorunu olursa yapariz dedisimdi bekle bekle bebek gelicek..
saadet senin kalp sorunumu ameliyatımı ne vardı...dra anlatmadınmı..kesin sezeryan olur diyordun
Avuç içi kadar bir yerde, kısa kısa, kırmızı, tam popo altımda ve bir tarafımda (bacağımda) var varis mi çatlak mı :kedi:
hemde naisl merakli siyah olan daha feci digeri sakin birazdan disari cikarticam ikisinide bahceye bende yanalrinda beklicem hep evde tikili kalsinalr istemiyorum onlarada yazik ben bile sikiliyorum evde tum gun..
Seninki çatlak.Benimde çatlaklarım oluştu kırmızı kırmızı küçük küçük yarıklar
ahh ne kadar şanslısın hayvanlardan yana hiç şansım yokk 2 ay önce 8 aylık köpeğimi kaybettim enfeksiyndan öldü zaten onu belsiyorum diyee millet demediğini bıramamıştı artık inslara laf anlatmaktan bıkmıştımherkes bilirkişi maşşallahh heleki gıcık kayınvalidem yok köpeğe bakarsaymışımçocuğum ona benzermiş diye saçma sapan zırvalamalar işte sonunda o dar çok konuştularkicanım kızım daisy öldü :gitme:
eimde bende çok üzüldük çok ağladık eşi biileçok ağladı bizim büyük kızımız olacaktı o çok akıllı dünyalar tatlısydı ...
sonra ben çok üzüldüm diyee 2 hafta önce veterinerimiz bana 6 aylık ankara kedisi verdi bembeyaz oadar şeker ki ay gene herkes laf etti yok yok gebelikte tehlikeliymi toksoplazma üretiyomuş dışkısından bu banada geçebilirmi diyee onuda geri vermek zorunda kaldık :gitme: şimdikendimi çok yalnız hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?