Yahu kızlar ben nie aşermiyorum yahu benneyaptımki bir yıldır folik asit içyorum kimisi ondan dio ama garip yaniçarşamba 8 hafta bitio ama sadece ağzımda kötü bir tad var birde çok gazım var o kadar :bbo:
slm kızlar...Bugün bizde dr a gittik.Bebişim 3,2 cm olmuş.10+1 olmuşuz.hihoyyyt Miniminnacık yavrucum Şeniz
Dr um çok tatlı bir insan maşallah.Folik asiti bırakmıştım ben söyleyince üzüldü kadıncağız.Vitamin verdi,ama bunu mutlaka almalısın dedi.Bu hafta yokum ben.Dönünce görüşürüz.
Bu arada biz 2li test yaptırmamaya karar verdik.Dr eğer bebeği her haliyle kabul edeceksen yaptırıp strese girme dedi.Çünkü anne karnında herhangi bir tedavisi yokmuş riskli çıkarsa.Tek çözüm aldırmak.Bende bunu yapmam.Hayırlısı artıkopuyorumnanaktan
selam kızlar nasılsınız
slm kızlar...Bugün bizde dr a gittik.Bebişim 3,2 cm olmuş.10+1 olmuşuz.hihoyyyt Miniminnacık yavrucum Şeniz
Dr um çok tatlı bir insan maşallah.Folik asiti bırakmıştım ben söyleyince üzüldü kadıncağız.Vitamin verdi,ama bunu mutlaka almalısın dedi.Bu hafta yokum ben.Dönünce görüşürüz.
Bu arada biz 2li test yaptırmamaya karar verdik.Dr eğer bebeği her haliyle kabul edeceksen yaptırıp strese girme dedi.Çünkü anne karnında herhangi bir tedavisi yokmuş riskli çıkarsa.Tek çözüm aldırmak.Bende bunu yapmam.Hayırlısı artıkopuyorumnanaktan
Evet canım çok şükür.Geçen pzt ablamın yanında ultrasonla bakmıştık 8+4 çıkmıştı.Birazda olsa kafama takılıyordu.Çok şükür bugün rahatladımcnm g.aydn ton ton buyudu demek:))))))))))
Rabbm korur bebegnı ıns cnm
kubaga kadar olmus mu yoksa .. tırtıl degılmı?:)))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?