2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yahu kızlar ben nie aşermiyorum yahu benneyaptımki bir yıldır folik asit içyorum kimisi ondan dio ama garip yani çarşamba 8 hafta bitio ama sadece ağzımda kötü bir tad var birde çok gazım var o kadar :bbo:

cnm ıyı ıste

ya cnn bı sey cekse bulamasan uzulursun

mesela arkadasm kıs gbı cagla cekmıs canı erzurumda oturuyrdu aılesınden kaaradenzdekı bır ılden getırttıler zar zor

slm kızlar...Bugün bizde dr a gittik.Bebişim 3,2 cm olmuş.10+1 olmuşuz.hihoyyyt Miniminnacık yavrucum Şeniz
Dr um çok tatlı bir insan maşallah.Folik asiti bırakmıştım ben söyleyince üzüldü kadıncağız.Vitamin verdi,ama bunu mutlaka almalısın dedi.Bu hafta yokum ben.Dönünce görüşürüz.
Bu arada biz 2li test yaptırmamaya karar verdik.Dr eğer bebeği her haliyle kabul edeceksen yaptırıp strese girme dedi.Çünkü anne karnında herhangi bir tedavisi yokmuş riskli çıkarsa.Tek çözüm aldırmak.Bende bunu yapmam.Hayırlısı artıkopuyorumnanaktan

cnm g.aydn ton ton buyudu demek:))))))))))

ben o testlerin hiç birini yaptırmıcam kızlar.Ne o öyle Rabbimin verdiğini istemez gibi sakatsa özürlüyse aldır kurtul.Kim veriyo bu hakkı bize ki!!! Nasibimizde ne varsa Rabbim onu verecek.Allah bebeklerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah... (AMİN)

ezel bitti kociş işe gitti bende geldim kızlar :)
ay yaa midem öyle kötüki kızlar ağzımda kötü bi tat midem şiş aman yaaa ne zaman normale döneceğiz ki biz?
yani 9 ay böylmi olacak bu tat gitmeyecekmi?
birde su içince hala midem bulanmaya başlıyo ya..offff....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…