2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya kızlar bi tek bendemi var ...Sizde yaşıyormusunuz?
Ben sanki kendi göbeğimi kendim kasıyorum...farkedince bırakıyorum...rahatlıyorum

hani mekik çekersiniz ya göbeğiniz kasılır...yatarken bile onu yapar oldum..
Sanki göbüşümü sıkıyorum...bırakırsam düşecek gibi :roflol:
Gece gidinmce sorim en iyisi dra

sezaryan sonrası 6-8 saat geçince ilk defa ayağa kaldırıyorlar kaldırmadan çıkarıyorlar ama ben hiç hissetmedim bile çıkarırlarken

hımm saol canım
ben diycem dr bayılınca taksınlar hemşireleri deli ederim yoksa
vajinal muayende dr deli ediyorum zaten
en iyisi bayılınca olsun kimse sinir olmasın kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 ayyy saadetçimm yaa koptumm kelebekk haaaa :roflol::teytey:

oyle ama 7 ay aramadi kimseyi esimin kardesi cinde ama nerde kimse bilmiyo ulastilar annesi kafayi yedi demiski ben iyiyim ama sorunalrim var daraliyorum kimseyle gorusmek istemiyorum sanki kiz bunu aldatmis annesi babasinin sucu bide 2 yil gecmis kiz kimlerle olmustur bunun hatirlamiyordur bile deidmki esime baban kizmadimi azarlamadi yok ya sacmalama diyo hep guluyorlar suratlari guler vaziyette vefat edicekler bu cocukalrda dayak yok azar yok gucsuz kuvvetsiz her seyi sorun eden tipler olarak buyuyo kelebek oluyolar resmen ben babamdan tokatta yedim annemden dayakta yedim ne yalan soyliyim hatta bir seferinde kacarken yanliskla eli gozume gelmisti yakalayip yapistiricak gozum morardi sonra annem cok uzulmustu kacma niye akciyosun bak gozun morardi dedi tum okul dalga gecmisti benimle tabi psikopatlik devresindeyi kastetmiyorum ama dayak bazen azda olsa cozum hayata hazirliyo bizleri kuvvetli kisilik yapiyo :):)

canim inanki alttan bakmak cok saglikli zaten dr,mecburen bakmak zorunda bebegin kafasini ve durunu en iyi o sekil anliyorlar,
ben hastanede her gun afedersin altan baktilar bikmistim ama en dogru muayene sekli alttan bakimrahim agzinin acilimini daha iyi anliyorlar,burda dr,gidince once alttan elle bakiyor sonra alttan ultrasal en son gobekten bakyiorlar,bence sikma canini en iyi muayene sekli bu,
sağol canım hamileliğimde hiç böyle uzun ağrımamıştı hepimizin sonlara doğru ayrı sorunu çıkıyor hakkımızda hayırlısı olsun inş. meleklrimiz zamanında gelir

amin canim vallahi hepimizde ayni sorun,kadiniz neticede,,

kismet yarin doktora gidicem alttan bakarmi acaba daha simdiye kadar hic bakmadi 33.haftadayim birde aciyomu ya cok acir kesin

kizlar bakiyorumda soyle 1saatlik uyku uyumak isteyen yok

aa eylul annalari mecbur uyumalisiniz yada uzanmalisniz ben uzanarak yaziyorum ama gozelrimi begnimi dinlendirmem lazim banamusade 3saate bir 1saat dinleniyorum tavsiye ederim cunki bebek uyumali begnimizde dinlenmeliki vucuta sindirim kolaylassin, hadi sizde dinlenin birazcik kizlar,
BANA SAKIN KIZMAYIN AKIL VERMEK DEIL DOKTORLARIN UYARDIGINI DIYORUM VE INTERNETTE TASVIK EDER OZELLIKLE BU AY DINLENMELIYIZ DOGUMA KADAR;
ilerleyen saatlerde gorusmek uzere,,esen kalin

ayy ne güzel bana dr o tarihi verdi :teytey:

slm kızlar inş. bebekler ve sizler yisinizdir benim bugece ve gün belim ağrıyor sizdede varmı normalmi

herkese merhaba.
işteyim ve aylardır tüm muhabbeti kaçırıyorummafoldumben
şu doğum iznine çıksam da rahatlasam hem de kkya takılabilsem.

benim de belim ve sırtım bir felaket. oturmaktan da olabilir diye düşünüyorum.

daha iyi olmana çok sevindim. demek ki karıştırdım. medilife a gittiğini biliyordum ama ahmet bey diye hatırlamışım demek.
kendine iyi bak. rahatlaa

kismet yarin doktora gidicem alttan bakarmi acaba daha simdiye kadar hic bakmadi 33.haftadayim birde aciyomu ya cok acir kesin

canim gercektenmi burda muhakka once alttan kontrol oluyor ilk aydan tut doguma kadar tek bende deil tum bayanalrda yole muayene ediliyor,,
hic agrisi yok ama ana rahim acilmissa bebegin suyu azalmissa zaten hemen aci hissi aliyorsun ama dr,alakasi yok elledigi an rahimin icten agiriyor eger rahimde hersey yolunda ise hic agri yok,bence dr,degistir derim yada neden alttan muayene etmiyor sor,sasirdim,
bana musade uzanayim azicik sevgilerle,,

ben magnezyum falan hiç kullanmıyorum.... sadece elevit onuda ilk başlarda sabah içiyordum kilo yapıyo demişti kızlar artık 1 aydır gece içiyorummm ...ama dr gitiiğimde sorayım magnezyumu ?

benim bir ara çok kasılama ve sancım vardı. ayrıca kramplarım da çoktu. kramp için vermişti. kasılmam olunca magnezyum içiyor musun diye sordu. bben de bırakmıştım. hemen yine başlattı. ben de daha iyyiyim şimdi.

bana da hiç alttan bakmadı
bakmasında zaten akannehir

kismetcim hemşerim senden ne haber ne zamandan beri gözükmüyorsun merak ettim seni iyisindi inşallah opuyorumnanaktan

ahhh ahh keşke evde olsam da uyusam 1 saattt:çok üzgünüm: sabah 8:30 akşam 18:00 mesaii kafamçokkarıştı uyumakk nerdeeeee...neysekş bugünde bititii....iş çıkışı eşimle oğlumuzun odasına uyumlu halı ve perde bakcasss...umarım bulurum güzel içime sinecek bişeyy..

kismet etmedi her gitigimde tansiyon idrar tahlili ultrason genel sorular etmesin zaten ben cok korkuyorum canim cikiyo her seferinde muayene edicek diye
bende gidiyim kuvete giriyim sacima maske falan yapiyim ilik su belki bel agrimada iyi gelir aksama kendime geliyim :)

yürüyüşe çıkacam serinlik çıksında onu bekliyorum hergün yarım saat yürüyorum dr tafsiye etti şekerim baya bir düşüyor

Liste yaptım dr a soracaklarımı....
O USG ekranını görünce aklım başımdan gidiyor..
sırıtkan halde..gözüne ışık tutulmuş tavşan gibi kalıyorum yatakta :roflol:

Boy...Kilo
Haftam
Testislerin inişi(eşim soruyodu)

sağ gögüs altında batma.
gündüz halsizlik...sabah bulantım
eşim...xxx...
Kasılmam
Çatal muayene haftam eyvahedigeldismile
Çatı ağrısı
Göbegimi sıkmam..
beslenmem
Yırtıklar eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

SSk ve doğum ücreti

Hastane çantam...(bebeğin ihtiyaçları...hastanenin imkanları....)

ben de dün unuttum sorucaklarımın çoğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…