sezaryan sonrası 6-8 saat geçince ilk defa ayağa kaldırıyorlar kaldırmadan çıkarıyorlar ama ben hiç hissetmedim bile çıkarırlarken
kaydirigubbakcemile3 ayyy saadetçimm yaa koptumm kelebekk haaaa :roflol::teytey:
canim inanki alttan bakmak cok saglikli zaten dr,mecburen bakmak zorunda bebegin kafasini ve durunu en iyi o sekil anliyorlar,Şimdi kardeşim aradı...ilaç istemiştim az önce
Dr la konuşturdu beni...
İlaç yazsın dedim...yok akşam gel bebeğe bi bakalım dedi...Eşimi arayımda gidelim gece dr
Ay acaba alttan bakarmı...şuan bakmamalı mafoldumben
Hatta hiç bakmamalı
doğumdada bakmasın :roflol:
sağol canım hamileliğimde hiç böyle uzun ağrımamıştı hepimizin sonlara doğru ayrı sorunu çıkıyor hakkımızda hayırlısı olsun inş. meleklrimiz zamanında gelir
canim inanki alttan bakmak cok saglikli zaten dr,mecburen bakmak zorunda bebegin kafasini ve durunu en iyi o sekil anliyorlar,
ben hastanede her gun afedersin altan baktilar bikmistim ama en dogru muayene sekli alttan bakimrahim agzinin acilimini daha iyi anliyorlar,burda dr,gidince once alttan elle bakiyor sonra alttan ultrasal en son gobekten bakyiorlar,bence sikma canini en iyi muayene sekli bu,
amin canim vallahi hepimizde ayni sorun,kadiniz neticede,,
ayy ne güzel bana dr o tarihi verdi :teytey:dün doğum için gün aldım arkadaşlar... en geç 20 ağustosta sezeryanla.
normalde 4 eylüldü doğumum.. ama bebeğin suyu normalden az şimdi kilo alımıda yavaşladı... 34 haftalık ve 1750
sanırım bu topiğin ilk doğuranı olucam.. normal doğumu çok istemiştim ama bebeğin sağlığı için uygun görülen bu.
umarım 20 ağustosa kadar yerinde durur ve kilo alır bebeğim ...
slm kızlar inş. bebekler ve sizler yisinizdir benim bugece ve gün belim ağrıyor sizdede varmı normalmi
canım benim çok teşekkür ederim çok iyisina.s.benim doktorum senem aras,çok methini duyduk ona gittik memnunumda ama cep telefonunu vermiyor,neyse selda hanımı aradım izah ettim sağolsun eğer ateşiniz yok ise strepstil pastil kullanabilirsiniz dedi.gittim aldım eczaneden,ama hiç iştahım yok valla,uykum var hala,kendimi yorgun hissediyorum ama şuan neyseki nefes alabiliyorum çok şükür:)
kismet yarin doktora gidicem alttan bakarmi acaba daha simdiye kadar hic bakmadi 33.haftadayim birde aciyomu ya cok acir kesin
ben magnezyum falan hiç kullanmıyorum.... sadece elevit onuda ilk başlarda sabah içiyordum kilo yapıyo demişti kızlar artık 1 aydır gece içiyorummm ...ama dr gitiiğimde sorayım magnezyumu ?
canim gercektenmi burda muhakka once alttan kontrol oluyor ilk aydan tut doguma kadar tek bende deil tum bayanalrda yole muayene ediliyor,,
hic agrisi yok ama ana rahim acilmissa bebegin suyu azalmissa zaten hemen aci hissi aliyorsun ama dr,alakasi yok elledigi an rahimin icten agiriyor eger rahimde hersey yolunda ise hic agri yok,bence dr,degistir derim yada neden alttan muayene etmiyor sor,sasirdim,
bana musade uzanayim azicik sevgilerle,,
kizlar bakiyorumda soyle 1saatlik uyku uyumak isteyen yok
aa eylul annalari mecbur uyumalisiniz yada uzanmalisniz ben uzanarak yaziyorum ama gozelrimi begnimi dinlendirmem lazim banamusade 3saate bir 1saat dinleniyorum tavsiye ederim cunki bebek uyumali begnimizde dinlenmeliki vucuta sindirim kolaylassin, hadi sizde dinlenin birazcik kizlar,
BANA SAKIN KIZMAYIN AKIL VERMEK DEIL DOKTORLARIN UYARDIGINI DIYORUM VE INTERNETTE TASVIK EDER OZELLIKLE BU AY DINLENMELIYIZ DOGUMA KADAR;
ilerleyen saatlerde gorusmek uzere,,esen kalin
Liste yaptım dr a soracaklarımı....
O USG ekranını görünce aklım başımdan gidiyor..
sırıtkan halde..gözüne ışık tutulmuş tavşan gibi kalıyorum yatakta :roflol:
Boy...Kilo
Haftam
Testislerin inişi(eşim soruyodu)
sağ gögüs altında batma.
gündüz halsizlik...sabah bulantım
eşim...xxx...
Kasılmam
Çatal muayene haftam eyvahedigeldismile
Çatı ağrısı
Göbegimi sıkmam..
beslenmem
Yırtıklar eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
SSk ve doğum ücreti
Hastane çantam...(bebeğin ihtiyaçları...hastanenin imkanları....)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?