2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bana doktorum 34.haftaya kadar müsade, sonra yasak dedi.
çok özel olmazsa neden sizde bu kadar erken yasaklandı, erken doğum tehlikesi falan mı var ?

bebek kanala inmiş birde bende iltihap vardı ilaç kullandım ama ilişki sırasında ve sonrasında yanma oluyordu bu iki nedenden yasakladı ve fitil + krem verdi

ya benimki cidden saf gormemizki burda boyle arap tipler ben turkiyede az cok insanimdan deneyimliyim antremanliyim sapik cinslerini az cok biliyorum burda imkansiz boyle adam dokuncak sana benimkide her yeri burasi gibi saniyo saf saf ne olduki diyo anlayana kadar oooo dedim turkiyede iken millet dalgasina turist diye soru sioruya adama gidip cevaop veriyo muhabbet etmeye calisiyo deidmki herkesle muhattap olma adam dalga geciyo yarim ingilizcesiyle senle kimselam verse sarilip opcek o kadar yani ..

yau kizlar su benim sevgili neseli cok seker arkadasim AYSE:20 goren avrmi girdimde hic denk gelmedimi yok sa bugun girmedimi bilmiyorum,cok ozledim onu ya,,
ayse 20..bacim gel artik yahuuu nerdesin ozlettin kendini bak hahahaacivilerim duzeldihahaha:=)) (biliyorsun moralsiz gunler yasadim ya onalri attlatim sayilr yada ben atlatmis olmak istiyorum) birazcik hemen gireyim topige dedim ama sen yoksun canim insallah iyiisindir,,

saadet81 arkadasim 20 agustosta dogum yapacak olan ben degilim.eliznil arkadamiz yapacak .ondan alinti yapip guzel dileklerimi sunmak istedim ama kendim yazmis gibi oldu....senin bu guzel dileklerini eliznile iletelim birlikte....bendede erken dogum riski var arkadasim sancilar yavas yavas basladi...bakalim ne zaman gelecek bebis...

saadet canim helal olsun sana vallahi erkek gibisin,
birde bizim erkekler ovunur durur,,bend ebirgun adamin birinin kafasini kirmistim hahahaha
yemeg e gittim esim tr,de idi ozamanalr kizimla yemekteyiz biri takip etti durdu bende husisi kosede bekeldim gel lan dedim degim gibide kafasina topugu indirdim mahkemelik olduk 3bineu aci parasi odedim ama umrumda deil,kocam bana erkek karim dedi gunlerce durdu ama agzinin payinida aldi yani kocacim iki bri derdi kadin mileti iste zayif narin hasas ama anladi oyle deil,,
helal olsun bacim,,ohh iyi etmisin,,

benim esimin kardesi psikolojik sorunlu biraz gitti cin e ingilizce ogretiyo gelmedi dahada ne diyorum sorunu 2 sene onceki kiz arkadasi bunu aldatmis bu unutamamis yasadiklarini kaldiramiyormus ne annesini ariyo ne abisini hepsi pesinde golge koca adam bide esimden bir yas kucuk 32 yasinda yani surekli sorun yok bunaliyorum yok oluyorum deidmki senin baban buna hic dayak atmismi attimi esim diyoki yok olurmu oyle sey babam sert bile konusmamistir haytta bizimle diyo deidmki iste sorun dayak atsaydi bu kadar kelebek olmazdi her seye incinip alinmazdi :)

bir ayda 7 kilo alarak sanırım bir rekor kırmışsın. benim de toplamda kilom kötü ama 2-2,5 alarak geldim aylara bölersek. ama toplamda şu anda 13 kilo almış durumdayım. boyum 170, kilom 78 :) feci yani :)

senağlama bundan sonra en fazlaaaaa 2 kilo almam lazımmm bu mümkün mü acaba ?? yani son aylarda kilo alımı artıyormuş diye duymuştumm ?? 14 le bitirisemmm ( ki zaten dr um bana max 14 kilo tanıdııı ) fena değil derimm...

ablam tam 25 kilo almıştı doğummdaaadelikafadulden bana bi kaç hamile pantonunu verdiii 7 ayda giymeye başladığıı hala çuval gibi oluyoo sanırmm artıkk olmazzdaaa yani umarım kaydirigubbakcemile3 ama o hiç dikkat etmedi ve hiç yürümedi...

Saadet ben beyaz tenliyim
ben çocukken babamın bi (erkek hiç evlenmemiş) akrabası...gelir bizde kalır... anneme yardım eder..bulaşık...halı yıkar...ev süpürür....bizden iyi iş yapardı

Ben onu izlerdim...(bulaşık yıkasada elleri hala siyahtı...şaşırırdım)onun dokunduğuna dokunmazdım midem bulanırdı...
Esmer tenli ya...sanki banyo yapmayanlar siyah tenli olur diye zavallı adam cağızdan tiksinirdim... :roflol: :roflol:

ben de öyle diycem eğer mecbursa ben bayıldıktan sonra taksınlar
peki çıkarırken felan acıyor mu?kaç saat takılı durması gerek?

elimde su sisesi vardi onunla vurdum kafasina takside ufacik dusun biz boks yaparken saf esim ne yapiyosun adama diyo dedimki bak simdi sira sanada gelicek inlan taksiden ne yapiyim deli etti beni ama o arbedede cuzdanimi caldi serefsiz herif gitti tum param

slm kızlar inş. bebekler ve sizler yisinizdir benim bugece ve gün belim ağrıyor sizdede varmı normalmi

merhaba canim arkadasim hosgeldin,
nasilsiniz umarim yiisnizdir sen ve bebis yaniopuyorumnanaktan
:=)) canim bel agrisi normal ya gobegin one gidiyor omuzun agirir belin sancilanir bunlar normal kasilmalar olur bende cok cok oluyor ama aldirmiyorum cunki bel agrisi aldatici oluyor,ama yinede sen benden daha iyisini bilirsin dr,sor istersen icin rahat eder,,

kaydirigubbakcemile3 ayyy saadetçimm yaa koptumm kelebekk haaaa :roflol::teytey:

alemsin varya cok guldum sana yazik adama ama cidden bunalrin polisleri falan disleri yarisi var yarisi yok yani polisi oyleydi disci sorunumu var ulkelerde anlamis degilim pis duruyorlar belkide gunesten karardiklari icin kara olunca bize oyle geliyo belki :):)

bizimde bir akrabamiz vardi yazlari gelir bizde kalirdi calisirdi ama adamin sorunu kicinin ustune oturmazdi surekli yatardi tv izliyo yatar vaziyette surekli ama sadece yemek yerken oturuyo sanki insani ciddiye almiyormus gibi aylar gecti en sonunda dedemin canina tak etti dediki bak geliyosun kaliyosun misafirsin iyi hos ama ben senden buyugum ayrica genc kiz var derli toplu otur su evde kicinda tigmi var adam kustu gitti bir daha gormedim :)

ben de öyle diycem eğer mecbursa ben bayıldıktan sonra taksınlar
peki çıkarırken felan acıyor mu?kaç saat takılı durması gerek?

sezaryan sonrası 6-8 saat geçince ilk defa ayağa kaldırıyorlar kaldırmadan çıkarıyorlar ama ben hiç hissetmedim bile çıkarırlarken

Şimdi kardeşim aradı...ilaç istemiştim az önce
Dr la konuşturdu beni...
İlaç yazsın dedim...yok akşam gel bebeğe bi bakalım dedi...Eşimi arayımda gidelim gece dr

Ay acaba alttan bakarmı...şuan bakmamalı mafoldumben
Hatta hiç bakmamalı
doğumdada bakmasın :roflol:

sağol canım hamileliğimde hiç böyle uzun ağrımamıştı hepimizin sonlara doğru ayrı sorunu çıkıyor hakkımızda hayırlısı olsun inş. meleklrimiz zamanında gelir

kısmetcim ayşe buralardaydı ama bugün ben geldiğimden beri görmedim, gelir akşam sanırım,
canim tsklr soyledin icin denk gelmemisiz,
insallah gorurum,,

canim bravo vallahi iy yapmisin ellerine saglik,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…