ay benimde canım kahve çekti kısmetcim..ohh valla mis gibi olur..bende yapacağımalkisalkisalkis
madefloor bir sey sorucam adliye tatilde degilmi yani onemli davalar disinda bu ayalrda bakmiyorlar diye hatirliyorum dogrumu ? yani gecen sene isle ilgili bir sorunda biz 3 ay beklemistik bir para meselesinde naisl oluyor bu isler ?
naber hanımlarr bu ne sıcak yaa bunaldım artık
Evet canım ya dün oturdum bi ağladım, 3 haftayı yoğun geçirdim, Temmuzun ilk haftası eşim izindeydi ve tatilde beraberdik. Sonraki 2 haftayı da ablamlar gelmişti onlarla birlikteydik. Dün yalnız kaldım ilk olarak. Bugün daha iyiyim. 37. haftadayız canım. 3 hafta bişey kaldı. Gün sayıyoruz.
hemen yazayım kızlar gene gitcem hastaneye.
saat 9 da gittim nst ve ultrasona gönderdiler.
önce nst ye gireyim kimse yokken dedim.
20 dk dan fazla tuttular beni gelip gidip bakıyolar vs.
meğer bebekte sancı çıkmış.
doktor apar topar muyene edicem seni dedi odayı hazırladılar çatala yattııım((((((
el muayenesi yaptı oh iyi açılma yok dedi.
hemen serum hazırlayın dedi..
yatırdılar serum verdiler (damarımı bulmakta zorlandılar delik deşik kollarım en son elimin üstünden verdiler elimin üstü şişti)
serumdan sonra nst ye tekrar bağladılar bu sefer normaldi herşey.
ayyy bu sıpa beni öldürecek bi gün stresten...
sonra aşşağıya indim tabii yemeğe gittiler kapalı oda bende eve geldim yemeğimi yedim birazdan çıkıyorum gidip ultrasona girecem...
doktor diyo 3 hafta sonra hiç korkma bebekler erken gelmeye çalışırlar 3 hafta sonrada gelmemek için direnirler diyor...
ya bide bu havalarda 5-6 litre su iç dediler gözlerim böyle :1shok: oldu.
ben çok su içemiyorum ki 2,5-3 lt bile zorla içiyorum of ya offff.....senağlamasenağlama
neyse hastaneye gitcem ben öptüm sizi kızlar gelince yazarım gelişmeleri...
kızlar bende bu aralar nescafeye cappucinoya kahveye taktım kafayı canım çok istiyor zor tutuyorum kendimi zararlı değildir değilmi 2-3 günde bir içmekten nolcak
OOO canım nerelerdesin, hiç karşılaşamadık. Senden naber, aynı işte sıcaklarla boğuşuyoruz...
canım adli tatil tarihleri değişti 1 ağustosta başlayacak adli tatil,birde dosya yoğunluğundan duruşma günü en erken 2 ay sonra verilir
saadetim bende çok düşünüyorum bunu.tsbit ettiğim birkaç şey var.Ama çocuğu manevi olarak doyurmak lazım.Boşluk oluşmamalı.Şimdiki çocuklaın hepsi boşluktan dalıyor internet vs.ye.Yeteneğine göre yönlendirip beceriler edinmesini sağlamak gerek.Terbiyesine çok kişi müdahil olmamalı.Anne-baba istişare edip hareket etmeli.İkisi çocuğun karşısında farklı telleren çalmamalı gibi
hg mopsy nasılsn..Afiyet olsun.Ne zevk sahibi kadınlarsınız.Şu kahveyi hiç sevemedim gitti
ay benimde canım kahve çekti kısmetcim..ohh valla mis gibi olur..bende yapacağımalkisalkisalkis
naber saaddetcim...
bebiş ismine karar verdinizmi...
bide bebinin fotoğraf albümünü gördüm çok hoşuma gitti canımcım..ve hatta ben hiç öyle bişey almadım bende alıcammmmalkisalkisalkis
yok canım günde 1 çaybardağıda içebilirsin yani.....çok içmek zararlı...
bende 2-3 günde içiyorum..
bugün nescafemi türk kahvesimi içsem acababilmiyorumkismile
evet melekcim hiç karşılaşmadık yaa ben çok bunalıyorum ya çarrpıntım var bu aralar hatta şimdi yine baaşladı 3-4 haftam var işte bebiş en son 2.600 dü
sen bitirmişsin maşallah ilerdenmi gidiyor haftanız
Valla şaka maka sona yaklaştık bizbilmiyorumkismile
masallah saglikla ins melekcigim hepimiz insallah saglikla aliriz bebekleri acisiz dertsiz dogum tarihi ne zaman listede 3 eylul gozukuyo ?
eşim de şimdi lise çağlarındaki kızları sevgilisiyle görünce benimde kızımın böyle sevgilisi mi olucak diyor şimdiden bunalıma girdi
Canım hemen hemen aynıyız, bizimki de en son 2.600dü. Bu cetveldeki gibi değil, haftamız ilerde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?