2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
madefloor bir sey sorucam adliye tatilde degilmi yani onemli davalar disinda bu ayalrda bakmiyorlar diye hatirliyorum dogrumu ? yani gecen sene isle ilgili bir sorunda biz 3 ay beklemistik bir para meselesinde naisl oluyor bu isler ?

canım adli tatil tarihleri değişti 1 ağustosta başlayacak adli tatil,birde dosya yoğunluğundan duruşma günü en erken 2 ay sonra verilir

kızlar bende bu aralar nescafeye cappucinoya kahveye taktım kafayı canım çok istiyor zor tutuyorum kendimi zararlı değildir değilmi 2-3 günde bir içmekten nolcak

canım takvimin 34 hafta yazıyor herhalde hatalı...
37. haftayamı geldiniz tatlım.maşşallahhhh...
bizim kız 37-38 haftada alınacak..kız bebekler erken geliyormuş bide olgunlaşmış baya plesentası falan.......
kızlar bugün ayın kaçıydı ay ağustosa girince olay bitmiş gibi gelecek banadelikafadulden

AYYY canım benim yaaa ..beklesin bebiş birazcık daha acele etmesin bu sıcakta gelmesin aman aman......bende gittim bugün 33+6 olmuşuz ama dr beni nst ye sokmadı 2 hafta sonra gel o zaman çatı muayeneni de yapıcaz dedi :sm_confused::sm_confused:

kızlar bende bu aralar nescafeye cappucinoya kahveye taktım kafayı canım çok istiyor zor tutuyorum kendimi zararlı değildir değilmi 2-3 günde bir içmekten nolcak

yok canım günde 1 çaybardağıda içebilirsin yani.....çok içmek zararlı...
bende 2-3 günde içiyorum..
bugün nescafemi türk kahvesimi içsem acababilmiyorumkismile

OOO canım nerelerdesin, hiç karşılaşamadık. Senden naber, aynı işte sıcaklarla boğuşuyoruz...

evet melekcim hiç karşılaşmadık yaa ben çok bunalıyorum ya çarrpıntım var bu aralar hatta şimdi yine baaşladı 3-4 haftam var işte bebiş en son 2.600 dü
sen bitirmişsin maşallah ilerdenmi gidiyor haftanız

ipekyolcugum haklisim cok zor is ya bakalim biz neler yasicagiz neler gorucez nasil davranicaz allah yardimcimiz olsun insallah :)

hg mopsy nasılsn..Afiyet olsun.Ne zevk sahibi kadınlarsınız.Şu kahveyi hiç sevemedim gitti

canım hoşbulduk nasılsın ipekyolcum..
hiç karşılaşamadık yakınlarda dimi..naslsın bebişin nasıl....
biz iyiyiz ama çok sıcak gerçekten dayanamıyorum...
hergece balkonda oturuyorum azıcık essin diye bekliyorum çok zorlanmaya başladım..klimayıda açıyorum ama 24 saat klimamı çalıştırayım yani neyapacağımı şaşırdım....

ben kahve keyfine bayılırım canım ne bileyim.tadıda çok hoşuma gidiyor acı acı))

mopshy coks agol canim ama sorma tek pembe seyimiz albumumuz birde yakkabimiz var doktor kiz dedi iki sefer ama ben hala ya yanlisklik yaptiysa diyorum hala inanamiyorum bebek gelsin pembe esyalri oyle aliyim diye bekliyorum :):)

yok canım günde 1 çaybardağıda içebilirsin yani.....çok içmek zararlı...
bende 2-3 günde içiyorum..
bugün nescafemi türk kahvesimi içsem acababilmiyorumkismile

aklıma soktunuz :)))
çikolatalı nescafe yapayım bende hemen :)
zaten bana 1 paket çok katı geliyo yarım paket içiyorm ne zararı olcak
o kaadrcık kaçamak olsun

Canım hemen hemen aynıyız, bizimki de en son 2.600dü. Bu cetveldeki gibi değil, haftamız ilerde...

eskidende adli tatil üç ay değildi zaten 45 gündü şimdi bir aya düşürüldü...sizin dosya adli tatilden sonraya denk gelmiştirde ondan öyle olmuştur.benim girdiğim duruşmalardan aralığa gün aldıklarım oldu düşünün temmuzdayız

eşim de şimdi lise çağlarındaki kızları sevgilisiyle görünce benimde kızımın böyle sevgilisi mi olucak diyor şimdiden bunalıma girdi

hehehe olcak tabi.... oğlum olcak seni kızın sevgilisi.... Babası da hiç bişii yapamıycak.....

Amann kızlarr daha bunları düşünmeye çooook var, şimdiden kendinize dert etmeyin....
Beni eşim de şimdiden tuttrmuş oğlumla çapkınlığa çıkıcaz diyo sinir ediyo beni....
Ben de diyorum oğlum çapkınlık yaşına geldiğinde sen andropozlu yaşlı başlı adam olcan seni istemz oğlum, onla çıkıp ona ayak bağı olursun diyorum, ben de onu sinir ediyorum...

Canım hemen hemen aynıyız, bizimki de en son 2.600dü. Bu cetveldeki gibi değil, haftamız ilerde...

canım maşallah bende istiyorumki ilerden ilerden gitsinde çabucak doğuversin ama şimdilik 1 hafta öndeyiz bazen uyumlu oluyor bazen önde değişken yani
34.haftada 2,600 çıktı bu cuma tekra gidicem bakalım ne durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…